Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
13 Mart 2009 Cuma - 00:00

Serin Treyler, 2009 Yılını Tanker Yılı İlan Etti

Serin Treyler, 2009 Yılını Tanker Yılı İlan Etti

Türkiye’de 27 yıldır faaliyet gösteren ve en fazla tercih edilen treyler markalarının başında gelen Serin Treyler, 2008 yılını değerlendirerek 2009 yılı hedeflerini açıkladı. Dünyayı etkisi altına alan, küresel krize rağmen pazardaki payını artırarak önemli bir başarıya imza attı. 2007 yılında 1062 adet satış yapan Serin Treyler, % 24’lük daralmanın yaşandığı ağır vasıta pazarında 2008 yılında 888 adetlik satışa ulaştı. Serin Treyler,  yurtiçi nakliyede kullanılan araçlar bazında 267 adet, uluslararası nakliyede ise 559 adet araç satışı gerçekleştirirken 62 adet treyleri ise ihraç etti.

Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, yaptığı değerlendirmede treyler sektörünün son yıllarda yükselişe geçtiğini, ancak küresel ekonomik kriz sebebiyle bu yükselişin durduğunu söyledi.  Recep Serin, 2008 yılının herkes için zor bir yıl olduğunu ancak Serin Treyler olarak başarılı bir yılı geride bıraktıklarını kaydetti. Krizin en çok uluslararası nakliye sektörüne yönelik araçlarda kendisini gösterdiğine dikkat çeken Serin, dış ticaretteki daralmanın önce bu piyasalarda yaşandığını vurguladı.

Türk Treyler sektörüne moral olacak

Serin Treyler’in büyüme stratejisinde önemli bir yer tutan ihracat hedefine 2008 yılında ulaşıldığına dikkat çeken Recep Serin; “2008 yılında, çeşitli Balkan Ülkeleri başta olmak üzere ݝsrail’in de içinde bulunduğu pek çok ülkeye 62 adet araç ihracatı gerçekleştirdik. Bu yıl bu rakamı çok yukarılara taşıyacağız. Yurtiçindeki daralmayı ihracatla aşmayı planlıyoruz. 2008 yılında attığımız bu adımların meyvelerini 2009 yılında toplamaya başladık. 2009 yılında teslim edilmek üzere 550 adet tanker siparişi aldık. Bu sipariş Türk treyler sektörü için her şeyden önce moral kaynağı olacaktır.” diye konuştu.

Ürün gamını genişlettik

2008 yılında derslerine iyi çalıştıklarını ve Ar-Ge yatırımlarına hız verdiklerini, ürün gamını önemli ölçüde genişlettiklerini ifade eden Recep Serin, konu hakkında şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl ݝstanbul’daki tesislerimizde frigorifik treyler üretimine başladık. Ürünlerimizin teslimini ݝstanbul’da gerçekleştiriyoruz, müşterimize yakın olmak adına bunun bir avantaj olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca paslanmaz çelikten imal, gıda ve kimyasal madde taşımacılığında kullanılan tankerlerin üretimine de başladık. Bir diğer önemli gelişme de üretimimizi yürüyen bant sistemiyle gerçekleştirmemizdir. Artık montaj da dahil olmak üzere bütün üretimi bant sistemiyle yapıyoruz.”

ݝlk ADR’li tanker Petroleum Fuarı’nda sergilenecek

2010 yılında Türkiye’nin ADR Konvansiyonu’na üye olmasıyla birlikte müşterilerinin bu alandaki ihtiyaçlarını karşılamak için 2008 yılının sonlarına doğru ADR sertifikasını aldıklarını belirten Serin, “ADR sertifikasına sahip ürünlerimiz alüminyum ve çelikten imal ediliyor. ݝlk ADR’li tankerimiz ise 16-19 Nisan da gerçekleştirilecek olan Petroleum 2009 Fuarı’nda sergilenecektir.” dedi. 2009 yılının bir anlamda Serin için ‘tanker yılı’ olacağına işaret eden Recep Serin, gerek yurtiçinde gerekse de yurtdışında bu konuda olumlu beklentilerinin olduğunu açıkladı.

Serin’in yeni markası MRM

2009 yılında yurtiçi nakliyeye yönelik; damper, kuru yük ve konteyner taşıyıcı gibi ürünlerde Serin dışında yeni bir marka olan MRM ile pazara giriş yapacaklarını vurgulayan Recep Serin, “MRM satış sonrası hizmetlerde Serin güvencesini taşıyacak.  Ayrıca MRM,  tüketicinin kaliteyi ucuza alması gibi konularda bir çok avantaj sağlayacaktır.” dedi.

 
RAYBÜS İşletmeye Açıldı
 
Yüksek Hızlı Tren İlk Seferini Yaptı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
dikkat
news
lkw
sondakika
haberler
kamyonum
fahrer
bus
treyler