Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Haziran 2016 Perşembe - 11:43

Schaeffler’den Türkiye’deki 30. Yılına Özel Yatırım

Otomotiv ve endüstri için küresel çapta lider bir tedarikçi konumunda olan Schaeffler, açılışını gerçekleştirdiği Eğitim Merkezi ile müşterilerinin rekabet gücüne katkıda bulunmayı hedefli

Schaeffler’den Türkiye’deki 30. Yılına Özel Yatırım

Avrupa'nın en büyük şirketlerinden biri olan Schaeffler, bu yıl Türkiye'de 30. yılını kutlarken, sektöre bir “Eğitim Merkezi” kazandırdı. Otomotiv ve endüstride pek çok alandaki ürünleriyle hayatın içinde olan Schaeffler, bilgi birikimini bu merkezle iş ortaklarına aktaracak.
 
Schaeffler Eğitim Programları ile uzman eğitmenler, hem meslek okulu öğrencilerine çalışma hayatında ihtiyaç duyacağı teorik eğitimler vererek ülkenin geleceğine yatırım yapmayı hem de bayilerin satış ekiplerine ürünlerini pazara daha iyi sunabilmeleri için Schaeffler’in yeni teknolojilerini püf noktalarıyla aktarmayı hedefliyor. Son 1,5 ay içerisinde 250’si meslek lisesi öğrencisi olup yaklaşık 400 kişiye eğitim verildi.
 
Seminer salonu, sosyal alan, uygulama alanı, toplantı odaları, açık ofis, depo ve garanti parçaları test alanının bulunduğu merkez toplam 4 katlı olup yaklaşık 800 m2 kullanım alanına sahiptir.
 
Schaeffler Eğitim Merkezi’nde yerli ve yabancı uzmanlar tarafından doğru montaj bilgisi, arıza teşhisi ve en uygun çözümlerin seçimi uygulamalı olarak gösterilerek pratik eğitimlerin karşılıklı diyalogla verilmesi sağlanacak.
 
Schaeffler Türkiye Genel Müdürü Onur Karahan resmi açılışta yaptığı konuşmada, “Teknolojik uzmanlığımızı iş ortaklarımıza daha yakın işbirliği içerisinde daha hızlı aktarabilmek, onları da gelişimin bir parçası haline getirebilmek için Schaeffler Eğitim Merkezi’ni kurduk. Bu merkezde hem müşterilerimizin rekabet gücüne katkıda bulunacağız hem de ülkemiz için yetkin iş gücünün yetişmesi konusunda sektöre olan sorumluluğumuzu yerine getireceğiz” dedi.
 
Schaeffler Automotive Aftermarket Ürün ve Pazarlama’dan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Dr. Robert Felger de konuşmasında Schaeffler’ın teknik üstünlüğüne dikkat çekerek, “Sistem ve kompenenti iyi bilmek aftermarket sektöründe bize üstünlük kazandırıyor. Hedefimiz Türkiye’de ilk tercih edilen marka olmak” dedi. Dr. Felger, ayrıca 2017 yılında tamirhanelere destek vermek amacıyla hayata geçirilecek olan Türkçe REPXPERT online destek portalının da müjdesini verdi.
 
Schaeffler Automotive Aftermarket Ortadoğu, Afrika ve Türkiye’den sorumlu Başkan Yardımcısı Alex Mungiuri ise Türkiye’de hem endüstriyel hem de otomotiv alanındaki ilk eğitim merkezleri ile eğitime destek vermeyi amaçladıklarını kaydetti. Mungiuri, “Rakip olsun ya da olmasın herkesin bu alanda eğitim vererek kaliteyi yükseltmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.
 
İftar yemeği ile gerçekleştirilen Schaeffler Eğitim Merkezi’nin açılışına Almanya’dan birçok üst düzey yöneticinin yanı sıra Schaeffler Türkiye’nin başlıca bayileri, iş ortakları ve temsilcileri de katıldı. 

 
Toplu Taşıma Araçlarına Klima Denetimi
 
Hankook AL10+ e-cube MAX: Ön Aks İçin Yeni Basık Seri Lastik
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Toplu Taşıma Araçlarına Klima Denetimi
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava nedeniyle Gaziantep'te ...
Önce Önündeki Araca Çarptı, Sonra Viyadükten Düştü
Önce önündeki araca çarptı, sonra viyadükten düştü, Motosikletli, hatasının bedelini ağır ödedi.
Mayıs Ayında İhracat Arttı, İthalat Azaldı
İhracat Yüzde 9,6 Arttı, İthalat Yüzde 3,8 Azaldı
 
Sesli Turizm Filosunu Mercedes-Benz “Yıldızı” İle Güçlendirdi
Sesli Turizm filosuna 41 adet Mercedes-Benz Sprinter ilave ederek yatırımlarını ...
Ostim İşim’den İstihdama Katkı
OSTİM İŞİM koordinatörlüğünde sürdürülen proje ile Çankaya Üniversitesi ...
60 Bin TIR'ın 40 Bini Atıl Vaziyette Bekliyor
Ülkede ve bölgede yaşanan sorunlar nedeniyle sektörün zor günler geçirdiğini ...
 
Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nden Kınama
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen ...
Ramazan Bayramı Öncesi Sürücülere Uyarı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ramazan Bayramı ...
İSPARK'tan Günlük 15 TL'ye Havalimanı Otoparkı
İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ (İSPARK), İstanbul Atatürk Havalimanı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrer haberler newsşoförbuskamyoncutrucksrclkw