Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Ağustos 2011 Salı - 12:31

Schaeffler Automotive Aftermarket

Yeni “INA Devir Ayarlı Alternatör Kasnağı” kataloğu çıktı – çapraz referanslar, ürün fotoğrafları ve kapsamlı servis bilgileri kısmı ile birlikte şimdi daha da verimli ve kullanımı kolay

Schaeffler Automotive Aftermarket

 

 “INA Devir Ayarlı Alternatör Kasnağı” kataloğunun yeni basımı çıkmış bulunuyor. Yaklaşık 190 sayfalık yeni katalog dünya genelinde 50’yi aşkın otomobil üreticisi tarafından üretilmiş 850’den fazla model için toplam 220 farklı ürün içeriyor. “INA Devir Ayarlı Alternatör Kasnağı” kataloğunun bu yeni basımı 4.400’ü aşkın araç bağlantısı içeriyor ve Avrupa araç parkının yaklaşık yüzde 85’ini kapsamayı başarıyor.

 

Akıllı ve kullanıcı dostu bir yapı yeni kataloğu kullanımı kolay bir hale getirmektedir. Yeniden dizayn edilen içindekiler tablosu araç üreticileri tarafından düzenlenmiştir ve hızlı arama yapmayı sağlamaktadır. Araç sınıflandırması, sayısal listeler ve referans numarası listeleri gibi ayrı bölümler katalog kullanıcısını az bir çabayla doğru ürüne götürecek şekilde dizin sayfalarında renk kodlu olarak basılmıştır. Kataloğun dördüncü ve son bölümü yeni bir bölümdür. İlk kez olarak listelenen tüm Devir Ayarlı Alternatör Kasnakları (OAP) ve Devir Ayarlı Alternatör Ayırma Kaplinleri (OAD) fotoğraf kalitesinde ve tüm teknik ölçümler ile birlikte tarif edilmiştir. Bir ürünü bulmak artık fark edilir şekilde daha kolaylaşmıştır. Yeni kataloğu daha da kullanıcı dostu haline getiren bir başka yeni özellik ise, başka marka ve üretici numaralarını gösteren çapraz referanslardır. Katalogun sonuna konulan servis bilgileri kısmı yardımcı tahrik sistemi hasarlarının muhtemel nedenlerini ve devir ayarlı alternatör kasnaklarının fonksiyonel testlerini ele almaktadır. Tüm bilgiler İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve İtalyanca olarak beş ayrı dilde sunulmuştur.

 

195 farklı Devir Ayarlı Alternatör Kasnak referansına ek olarak, yeni katalog aynı zamanda 20’yi aşkın Devir Ayarlı Alternatör Ayırma Kaplini referansını da listelemektedir. Farklı resimli şemaların kullanılması her iki ürün grubu arasında çabuk ve kolay ayrım yapılabilmesini sağlamaktadır. OAP yerine bir OAD ya da bunun tersi kullanılamayacağı için bu özellikle önemlidir. Sonuç olarak her araç için doğru ürünün seçilmesi kayda değer biçimde daha kolay hale gelmektedir.

 

İster araç bilgisine göre bir parçayı arayın ister parça referansından arama yapın- yeni kataloğun yapısı ve resimli şemaları doğru ürünün hızlı bir biçimde bulunmasını kolaylaştırmaktadır.

 

“INA Devir Ayarlı Alternatör Kasnağı” kataloğu sadece oto tamir atölyeleri için değil aynı zamanda alternatör tamircileri için de mükemmel bir katalogdur. Kataloğun yeni basılan versiyonu Schaeffler Automotive Aftermarket’in dünya çapındaki tüm dağıtım ortaklarından temin edilebilir. Aynı katalog bilgilerine Schaeffler Automotive Aftermarket online kataloğundan (www.schaeffler-aftermarket.com) ve tamirhaneler için özel olarak tasarlanmış RepXpert internet portalından (www.repxpert.com) ve TecDoc DVD’lerinden de erişilebilmektedir.

 

 
Iveco’dan Anagold Madencilik’e Daily 4x4 Arama Kurtarma Aracı
 
UND’ NİN YENİ DÖNEM İÇİN BEKLENTİLERİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Iveco’dan Anagold Madencilik’e Daily 4x4 Arama Kurtarma Aracı
Iveco’nun Erzurum yetkili satıcısı Araz Otomotiv Anagold Madencik’e Daily ...
BORUSAN LOJİSTİK ÜST YÖNETİMİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
Borusan Lojistik'te Liman İşletme ve Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür ...
MERCEDES, YOLA CONTINENTAL İLE ÇIKIYOR!
Continental’in Mercedes Benz ile sürdürdüğü işbirliği kapsamında; spor ...
 
BP istasyonları engelleri kaldırıyor
Türkiye’ de yaklaşık 200 BP istasyonunda engelli tuvaleti bulunuyor
Turgutlu'da kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki trafik kazasında 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi yaralandı.
Yön levhasına çarpan TIR sürücüsü araçta sıkıştı
İzmir'in Buca ilçesinde, Muttalip Çoruh (42) idaresindeki TIR, yoldan ...
 
ANADOLU ISUZU İFTARLARI BAŞLADI
Anadolu Isuzu’nun geleneksel olarak düzenlediği iftar yemekleri başladı. ...
Ford’lar Ağustos’ta çok özel fiyatlarla
Ford, Ağustos kampanyası ile binek otomobillerde 20 ay vadede 20 bin TL ...
BİLİNÇLİ YAĞ TERCİHİNİN ÖNEMİ
Motorunuzun verimini artırmanın yolu, kaliteli ve uygun motor yağı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrersrctruckkamyonculkwtürkiyeKamyon haberler treyler