Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
24 Ağustos 2022 Çarşamba - 17:32

Şah Lojistik, Müşterilerine Özbekistan Nakliye ve Lojistik Hizmetleri Sunuyor

Uluslararası lojistik faaliyetler kapsamında faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam eden Şah Lojistik, Özbekistan nakliye ve lojistik hizmetlerini müşterilerine sağlamaktadır. Türkiye – Özbekistan ithalat ve ihracat faaliyetlerinde yer almaktadır. Müşterilerin istek ve talepleri doğrultusunda nakliye planlamaları gerçekleştirilerek, sürecin sağlıklı bir şekilde sonlandırılması hedeflenmektedir.

Şah Lojistik, Müşterilerine Özbekistan Nakliye ve Lojistik Hizmetleri Sunuyor

Türkiye’nin ithalat ve ihracat faaliyetlerini sıklıkla gerçekleştirdiği ülkelerden biri de Özbekistan ülkesidir. Şah Lojistik firması Türkiye – Özbekistan arasında ihtiyaç duyulan her türlü alanda nakliye hizmetlerini sağlamaktadır. Lojistik faaliyetler genellikle karayolu aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan parsiyel nakliye, frigo nakliye, ağır yük nakliyesi, proje taşımacılığı, konteyner taşımacılık faaliyetlerinde en iyi şekilde yer almak için çalışmalarını sürdürmektedir. Özbekistan parsiyel nakliye hizmetleri kapsamında, az sayıda ürün gönderimi yapmak isteyen müşterilere nakliye çözümleri sunulmaktadır. Özbekistan ülkesine ulaştırılmak istenen parça yükler güvenle ulaştırılmaktadır. 

Özbekistan nakliye firmaları süreçleri boyunca her konuda gerekli destekler firma tarafından sağlanmaktadır. Şah Lojistik kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Şah Lojistik firması Özbekistan frigo nakliye ihtiyaçlarında da müşterilere hizmetlerini sunmaktadır. Lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan nakliye hizmetlerini müşterilerine sağlamaktadır. Türkiye – Özbekistan ithalat ve ihracat faaliyetleri kapsamında, gıda ürünleri bozulmadan, hasar almadan alıcılara ulaştırılmaktadır. Firma bünyesinde yer alan profesyonel ekip tarafından tüm süreç takip edilmekte, sürecin sorunsuz bir şekilde sonlandırılması hedeflenmektedir. Lojistik sektöründe oldukça hassas bir taşımacılık türü olan frigo nakliye hizmetlerinde, en iyi şekilde yer almak için gerekli planlamalarını gerçekleştirmektedir. Lojistik firmaları sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan nakliye hizmetlerinden biri de ağır yük nakliyesidir. Şah Lojistik firması Özbekistan ağır yük nakliyesi hizmetlerini de müşterilerine sağlamaktadır. Türkiye – Özbekistan arasında taşınması gereken ağır yüklerin güvenli bir şekilde taşımacılığı gerçekleştirilmektedir. Ağır yük taşımacılığı kapsamında trafo, jeneratör, santraller, yat ve tekne, tır, iş makineleri, türbin, konteyner, köprü kirişleri, vinç, çelik kafes konstrüksiyonlar, boru hatları, inşaat makineleri, fabrika taşımaları, döküm üniteleri, gemi motorları gibi yüklerin taşımacılık faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Şah Lojistik uzun yıllardır lojistik sektöründe varlığımızı sürdürmektedir. Lojistik sektörünün her alanında müşterilerine hizmetlerini sunmaktadır. Özbekistan nakliye ihtiyaçları doğrultusunda taşımacılık yöntemleri belirlenerek faaliyetler gerçekleştirilmektedir. Müşterilerin istek ve beklentileri doğrultusunda nakliye süreçleri planlanmaktadır. Nakliye süreçleri firma bünyesinde yer alan profesyonel ekip tarafından yönetilmektedir. Tüm taşımacılık faaliyetlerini sigortalı bir şekilde gerçekleştirerek, müşteri mağduriyetlerinin de önüne geçilmektedir. Nakliye süreçlerinde gerekli evrakların hazırlanması, gümrükleme işlemleri, müşteri bilgilendirmesi gibi birçok destekler firma tarafından sağlanmaktadır. Nakliye süreçlerinin güvenli ve hızlı bir şekilde sonlandırılması için çalışmalar yürütülmektedir. Özbekistan nakliye fiyatları konusunda müşterilerine her zaman en uygun fiyatları sunmak için çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

 

 
Nissan Türkiye Satış Direktörlüğü Görevine Mehmet Murat Delikardeş Atandı
 
AKRAN Uluslarası Lojistik'ten 50 Adetlik S-WAY Yatırımı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Eyüp Çubukçu tır şoförüyüm çalışmak istiyorum telefon 538 859 55 75 tecrübeli Tır şoförüyüm 24 Eylül 2022 Cumartesi 19:14

Makedonya''ya çalışmak istiyorum tır şoförlüğü yapmak istiyorum 65 yaşındayım 1956 doğumlu olunca ayın 29''u

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mars Logistics’ten, Kurumsal Sürdürülebilirlik Manifestosu
Çevresel, ekonomik ve sosyal sürdürülebilirliğe önem veren ve bu konularda ...
Altınbaş Üniversitesine, WİLAT’tan Lojistik Marka Dersi
Altınbaş Üniversitesi İşletme Fakültesi, WİLAT Türkiye (Women in Logistics ...
Kıbrıs Nakliye ve Lojistik Hizmetlerini Sağlayan Nakliye Firmaları Nakliye Rehberi’nde
Geçmişten günümüze kadar her alanda lojistik hizmetleri sıklıkla ihtiyaç ...
 
Macaristan’da Sürüş Kısıtlamaları
Macaristan’da, 20.08.2022 tarihindeki ulusal bayram sebebiyle, 7,5 tonun ...
Azerbaycan Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Konya Nakliyat
Uluslararası lojistik faaliyetler kapsamında Türkiye’nin en fazla nakliye ...
Borusan Limanı’ndan Kız Öğrencilere Destek
Gemlik bölgesinde faaliyet gösteren ve bölgesindeki saha operasyonlarında ...
 
Naklog Lojistik’ten Turpak Teknolojisi
Akaryakıt sektörünün taşıt tanıma ve otomasyon alanındaki önemli şirketlerinden ...
Sarp Intermodal Isotank Taşımalarını Yüzde 35 Artırdı
Türkiye’nin kimya ihracatındaki rekorlar, lojistik sektörüne de olumlu ...
Yerli Lojistik Şirketi Naklico, Avrupa’ya Yük Gönderme Süresini 48 Saate İndirdi
Pandemiden bu yana dünya genelinde yaşanan tedarik zinciri ve lojistik ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyontruckbusfahrersrckamyonumlkwşoförkamyoncu