Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
11 Nisan 2019 Perşembe - 11:02

SDC Türkiye, Dijital Yetkinliğini SAP ile Artırıyor

Daimler’in yazılım üssü Mercedes-Benz Türk’ün Küresel IT Çözümleri Merkezi (SDC Türkiye), SAP’nin yeni nesil eğitim platformu Learning Hub’ı tercih etti. Bulut tabanlı SAP Learning Hub’ın sağladığı kişiselleştirilmiş eğitimlere ihtiyaç duydukları zamanda, ihtiyaç duydukları yer ve araçtan erişebilen SDC Türkiye ekibi, 40’tan fazla ülkede sorumlu oldukları bilişim teknolojileri altyapı hizmetlerinde yetkinliklerini en yüksek seviyede tutuyor.

SDC Türkiye, Dijital Yetkinliğini SAP ile Artırıyor

2013 yılında Daimler’in bilgi teknolojileri stratejisine paralel olarak kurulan 3 yazılım üssünden biri olan Mercedes-Benz Türk’ün Daimler Küresel IT Çözümleri Merkezi, SAP Türkiye ile iş birliğini sürdürüyor. Hâlihazırda 40’tan fazla ülkenin SAP sistemlerinden sorumlu olan yazılım üssü, SAP’nin dijital eğitim platformu Learning Hub ile hem yeni katılan çalışanların uyum süreçlerini hızlandırdı hem de SAP dünyasına büyüyen bir ivmeyle gelen yenilikleri güncel olarak takip etme şansını elde etti.

“SAP Learning Hub Bize Esneklik Ve Yetkinlik Kattı”

40’tan fazla ülkenin özellikle üretim ve lojistik lokasyonlarındaki SAP altyapı hizmetlerinden sorumlu olduklarını ve projelerle birlikte de ekiplerinin sürekli büyüdüğünü söyleyen Mercedes-Benz Türk’ün Daimler Küresel IT Çözümleri Merkezi Direktörü Özlem Vidin Engindeniz, SAP Learning Hub’ın kendileri için çok kritik bir proje olduğunu belirtti: SAP Learning Hub, danışmanlarımızın 7500’den fazla eğitim içeriğine istediği yerde istediği zaman erişebildiği, bize esneklik katan ve oldukça fazla katma değer üreten bir araç haline geldi. SAP projelerimizde görev yapan ekibimiz çok fazla seyahat ediyor. Bu nedenle de SAP Learning Hub’ın bize sağladığı bu esneklik yetkinliklerimizi geliştirme noktasında çok iyi bir yere taşıdı. SAP Learning Hub sık güncellenen içeriği sayesinde SAP dünyasındaki yeni teknolojileri ve trendleri takip etmemiz konusunda da bize oldukça katkıda bulundu. Bu katkılar, kurumsal hedeflerimizi gerçekleştirmek için yetkinliklerimizi de artırdı. Kurulduğumuz 2013’ten bu yana çok sayıda başarı hikayesine imza attık. SAP Learning Hub’la beraber, başarı hikayelerimize yenilerini eklemeye hazırız.” dedi.

“Başarı, Çalışanların Yetkinliğini Artırmakla Mümkün”

Günümüzde iş dünyasının en büyük gündem maddelerinin başında çalışan deneyimini geliştirmek olduğunu söyleyen SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan ise, “Mercedes-Benz Türk’ün Daimler Küresel IT Çözümleri Merkezi’nin hayata geçirdiği başarılı projelerde SAP’nin sunduğu her katkı bizi hem heyecanlandırıyor hem de gururlandırıyor. Bir kurumun başarısı artık çalışanlarının yeni sistemler ve uygulamalar konusunda hızla yetkinleşmelerine, kendilerini geliştirmelerine bağlı. SAP Learning Hub’ın sunduğu avantajlar bugün pek çok şirketin çalışan deneyimini geliştirmesine olanak sağlıyor. SAP Türkiye olarak Mercedes Benz Türk’ün Daimler Küresel IT Çözümleri Merkezi’nin bu sürecinde yol arkadaşı olmaktan gurur duyuyor, köklü iş birliğimiz ile daha nice başarılı projelere imza atacağımıza inanıyoruz.”

SAP Learning Hub Nedir?

SAP Learning Hub, tek bir noktadan SAP eğitim içeriklerine, e-eğitimlere (e-learning) ve sosyal öğrenme odalarına 7/24 erişim sağlayan yeni nesil, bulut tabanlı bir platform olarak öne çıkıyor. Dünya genelindeki kullanıcıların birbirleriyle iletişim kurup bilgi ve tecrübe paylaşımı yapmasına da olanak veren SAP Learning Hub, böylece sosyal öğrenme deneyimini de dijitale taşıyor. Bugüne kadar eğitim teknolojileri dünyasının en prestijli kurumlarından inovasyon ve müşteri başarısı alanlarında ödüllerin sahibi olan SAP Learning Hub platformun  çoklu dil seçeneği, farklı alanlarda özelleşmiş versiyonları ve sürekli güncellenme özelliği bulunuyor.

Mercedes-Benz Türk’ün Daimler Küresel IT Çözümleri Merkezi (SDC Türkiye) Hakkında

Daimler’in IT alanındaki ilk küresel yatırımlarından biri olarak 2013 yılında İstanbul’da kurulan SDC Türkiye, güçlü iş ortaklıkları ve tecrübesiyle Daimler bünyesinde Almanya’dan Japonya’ya kadar 40’tan fazla ülkeye hizmet veriyor. Başlangıçta ağırlıklı olarak Avrupa’daki Daimler birimlerine, belirli konularda servis hizmeti verecek bir hizmet birimi gibi konumlanan merkez, artan memnuniyet ve güven ile birlikte müşteri beklentilerini daha iyi karşılamak için 2015 yılı sonunda müşteri odaklı küresel çözüm merkezine dönüştü.

Merkez, SAP alanında Daimler bünyesindeki birçok birime sistem desteği, sistemlerin geliştirilmesi ve sıfırdan sistem altyapısının tasarım hizmetlerini sunuyor. SDC Türkiye, bu alanda her yıl ortalama 40.000 kullanıcıya ulaşıp 30’dan fazla SAP projesi, 40.000 problem çözümü, 500 değişiklik isteği ve birçok farklı sistem güncellemesi gerçekleştiriyor.

Güçlü ve kalifiye kadrosu, deneyimi, bilgi birikimi, küresel ağ içinde sağladığı yüksek kalitede hizmetleri ve başarıları sayesinde her geçen gün yeni görev ve sorumluluklar üstlenen merkez, aynı zamanda Uygulama Yaygınlaştırma Departmanı ile de 2.000’den fazla bayide satış, satış sonrası ve finansal hizmetler alanlarında proje yaygınlaştırma süreçlerini eş zamanlı birçok proje ile birlikte yürütüyor.

SAP Hakkında

SAP HANA’dan gücünü alan bulut şirketi olarak kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP, tüm sektörlerde her ölçekteki şirketin iş süreçlerini en iyi şekilde yürütmesine destek oluyor. Dünyadaki finansal işlemlerin %77’si SAP sistemine dokunuyor. Öğrenen Makineler, Nesnelerin İnterneti ve gelişmiş analitik teknolojilerimiz, şirketlerin akıllı işletmelere dönüşmesine yardımcı oluyor. SAP’in uçtan uca uygulamaları ve servisleri, özel sektör ve kamu sektöründen 425.000'den fazla kurumun kârlı bir şekilde faaliyet göstermesine, değişimlere uyum sağlamasına ve rekabette fark yaratmasına olanak tanıyor. SAP’nin iş yazılımları alanındaki liderliğini Türkiye’de de devam ettiren SAP Türkiye, şirketin 65. ülke ofisi olarak 2001 yılında kuruldu. Bugün SAP Türkiye, Ankara ve İstanbul’da yer alan ofisleri ve İstanbul Teknopark’ta yer alan SAP Geliştirme Merkezi dahil olmak üzere 250 kişilik uzman bir ekip ile 1300’ün üzerinde kuruma hizmet vermektedir. SAP’nin dünya genelindeki yaygın kullanımına paralel olarak Türkiye’de yıllık ciroya göre en büyük 10 şirketin 8’i iş süreçlerini, en büyük 10 bankanın 9’u ve Borsa İstanbul listesinin en tepesindeki şirketlerin %70’ten fazlası iş süreçlerini SAP çözümleri ile yönetiyor. Kurulduğu günden bu yana Türkiye’deki gelirlerini ve çalışan sayısını istikrarlı olarak artıran SAP Türkiye, ekosistemindeki onlarca iş ortağıyla birlikte 4000’in üzerinde nitelikli iş gücüne de istihdam imkânı sağlamış bulunuyor. 

 

 
Aygaz'a İKMİB'den İhracat Ödülü
 
'Türkiye’de Pazar Büyümesinin Üzerinde Bir Büyüme Hedefliyoruz'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sampa, Ford Q1 Ödülü İle Taçlandı
Ağır vasıta parça üretim firmalarından Sampa, küresel otomotiv sektörünün ...
Renault Trucks'ta Önemli Atama
Renault Trucks Türkiye’de Bayi Ağı Geliştirme ve Satış Sonrası Hizmetler ...
ROTA, Automechanika İstanbul Fuarı'nda Konsept Tasarım Ürünlerini Sergiledi
ROTA, Automechanika İstanbul Fuar’ında geliştirdiği “monoblok bugi çeki ...
 
OSS Üyeleri, Dünya Otomotiv Endüstrisi ile Automechanika Istanbul'da Buluştu
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), 60'a yakın üyesi ...
ZF Get2 Raylı Sistem Konsepti Görücüye Çıkacak
ZF Services, İzmir'de ilk kez düzenlenecek Eurasia Rail'de ZF Get2 Raylı ...
Tavan Rüzgarlıkları Yakıt Tüketiminde Fark Yaratıyor
Scania, odaklandığı sürdürülebilir başarı için müşterilerinin işletme ...
 
''Hedef Pazarlar İçin Çalışmalara Devam''
DİTAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Selim Baybaş, ...
Global Ticaret, Olumsuz Havaya Rağmen Yavaş da Olsa Büyümeye Devam Ediyor
DHL Global Ticaret Barometresi Endeksi, Mart 2019 itibarıyla Aralık 2018’e ...
Okt Trailer Petroleum 2019 Fuarı’nda Shining Star ile Dikkatleri Üzerine Topladı!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK başta olmak üzere, enerjiyle ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
truck
dikkat
bus
kamyoncu
src
fahrer
lkw
haberler
treyler