Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
denko, nakliye, lojistik
6 Ocak 2009 Salı - 00:00

SCANIA Sektöre Destek Vermeye Devam Ediyor

SCANIA Sektöre Destek Vermeye Devam Ediyor

Scania’nın hizmet yelpazesinin önemli bir kolu olan Scania Tüketici Finansmanı kişiye özel finansal paketler hazırlayarak Scania müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor.   “Önce müşteri” felsefesi, rekabetçi oranları, ilave kredi limitleri, uygun ödeme planları, hızlı geri dönüş süreleri, uluslararası operasyonlarda Scania Finansal Hizmetler desteği gibi faydaları ile Scania Tüketici Finansmanı Scania müşterilerinin yanında yer almayı hedefliyor.

Scania’nın hizmetlerinden biri olan Scania Tüketici Finansmanı son olarak Scania ile birlikte geliştirdiği bir kampanyayı müşterilerine sundu. Kampanya kapsamındaki Scania P, R ve 2008 yılında piyasaya sürülen G serisi çekici ve kamyonlara yüzde “0” dan başlayan alternatifli kredi tutarları ve vadeler sağlanıyor.

Scania Tüketici Finansmanı Türkiye Genel Müdürü Hans Tardell, Aralık ayında başlayan bu kampanyalarına da değinerek şu açıklamalarda bulundu;“Her şey yolunda gittiği zamanda değil, zor zamanlarda dostlarınızın ve iş ortaklarınızın desteğine ihtiyaç duyarsınız. Zor zamanlar kimin her koşulda size destek verebiliyor olduğunu gösterir. Biz Scania Tüketici Finansmanı olarak müşterilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak ve iyi müşterilerimizi projelerinde desteklemek için her zaman hazırız. Bugün de Scania araç almak isteyen müşterilere özel ve çok uygun kredi imkanları sunduğumuz devam etmekte olan Scania ile ortak bir kampanyamız mevcut ki bu da müşterilerimize sunduğumuz hizmetimizin gücünü gösteriyor diye düşünüyorum”  dedi.

2008 yılı ilk 11 ayı itibarıyla 1267 araç alımında finans imkanı sağlayarak toplam 66.322.677 € ciro gerçekleştiren Scania Tüketici finansmanı, sunduğu özel hizmetler ile müşterilerinin yanında olmaya ve uygun koşullarda kredi vermeye devam ediyor.

 
Bakan Yıldırım Ulaştırma Bakanlığı'nın 2008 Yılını Değerlendirdi
 
Eyüboğlu Nakliyat, Yeni Volvo Kamyonları İle Atakta!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckfahrersondakikakamyonumdikkattürkiyeşoförsrcnews