Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Temmuz 2022 Pazartesi - 17:11

Rusya Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde İhtiyaç Duyulan Çözümler Arınak Lojistik'te

Arınak Lojistik olarak Uluslararası nakliye ve lojistik hizmetlerini sağladığımız önemli ülkelerden biri de Rusya. Rusya nakliye hizmetleri ile müşterilerin nakliye ihtiyaçlarına çözümler üretmekteyiz. Türkiye – Rusya ithalat ve ihracat faaliyetlerini yürütmekteyiz. Lojistik sektöründe doğan her türlü ihtiyaçlara  cevap vermekteyiz.

Rusya Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde İhtiyaç Duyulan Çözümler Arınak Lojistik te

Uluslararası lojistik faaliyetler karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolu aracılığı ile sağlanmaktadır. Nakliye faaliyetleri kapsamında gerekli planlamalar yapılarak taşımacılık türü belirlenmektedir.

Lojistik sektöründe ihtiyaç duyulan parsiyel nakliye, frigo nakliye, ağır yük nakliyesi, proje taşımacılığı, konteyner taşımacılık faaliyetlerinde uygun taşımacılık türü tercih edilmektedir. Lojistik sektöründe sıklıkla karayolu taşımacılığı kullanılmaktadır. Birçok avantajı olması nedeni ile tercih edilen bir taşımacılık türüdür. Türkiye – Rusya taşımacılık faaliyetlerinin birçoğu da karayolu aracılığı ile sağlanmaktadır. Arınak Lojistik firması tarafından ihtiyaç duyulan her alanda müşterilere nakliye çözümleri sunulmaktadır.  Rusya Nakliye süreçlerinde gerekli her türlü destekler firmamız tarafından sağlanarak, müşteri memnuniyeti çerçevesinde sürecin sonlandırılması amaçlanmaktadır. Uluslararası lojistik faaliyetler kapsamında önemli bir yere sahip olan parsiyel nakliye hizmetleri, Arınak Lojistik tarafından sağlanmaktadır. Rusya parsiyel nakliye hizmetleri ile müşterilerin nakliye ihtiyaçlarına çözümler sunulmaktadır.

Parsiyel nakliye avantajlı bir taşımacılık imkanı sunması nedeni ile, diğer taşımacılık türlerine oranla sıklıkla talep edilen bir taşımacılık türü olmaktadır. En önemli avantajlarından biri de uygun fiyat sunmasıdır. Özellikle az sayıda ürünü uzak mesafelere göndermek isteyen müşteriler açısından önemli kolaylıklar sağlamaktadır. Müşteriler ürünlerini istediği bir noktaya daha uygun bir maliyetle ulaştırabilmektedir. Uluslararası lojistik firmaları, faaliyetlerde önemli bir yere sahip olan nakliye hizmetlerinden bir diğeri de frigo nakliyedir. Türkiye – Rusya arasında gerçekleştirilen ithalat ve ihracat faaliyetlerinde frigo nakliye ihtiyaçları doğmaktadır. Arınak Lojistik olarak sektörde doğan bu ihtiyaçlara cevap vermekteyiz. Rusya frigo nakliye hizmetleri ile gıda ürünleri sorunsuz bir şekilde alıcılarına ulaştırılmaktadır. Nakliye süreçleri boyunca ürünlerin hasar almadan, bozulmadan ulaştırılması için gerekli önlemler alınmaktadır. Frigo nakliye hizmetlerinde donanımlı soğutmalı araçlar kullanılmaktadır. Gıda ürünleri gerekli ısı koşulları altında güvenle taşınmaktadır. Lojistik faaliyetlerde önemli faktörlerden biri de maliyetler oluşturmaktadır. Lojistik maliyetler özellikle üretim yapan firmalar açısından önemli gider kalemlerini oluşturmaktadır. Arınak Lojistik olarak Rusya nakliye frimaları, faaliyetlerinde müşterilere her zaman en uygun fiyatı sunmak için çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Nakliye faaliyetleri için gerekli hesaplamalar firma bünyesinde yer alan deneyimli ekip tarafından gerçekleştirilerek, müşterilere fiyat teklifinde bulunulmaktadır. Rusya nakliye fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Nakliye fiyatlarında önemli faktörler arasında yükün cinsi, ağırlığı, hacmi, boyutları (en, boy, yükseklik), mesafe yer almaktadır. Bu faktörler dışındaki özel koşullar da fiyatlar konusunda etkili olmaktadır. Yükün özellikleri kapsamında hacim hesaplaması gerçekleştirilerek nakliye fiyatı belirlenmektedir. Belirlenen fiyat müşteriye sunulmaktadır. Arınak Lojistik olarak kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı tüm faaliyetlerimizi yürütmekteyiz.

 

 
Çobantur Boltas İnsan Kaynakları Direktörü İlhan Çağlar Oldu
 
Almanya’da Şoför Krizi Çığ Gibi Büyüyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çobantur Boltas İnsan Kaynakları Direktörü İlhan Çağlar Oldu
Lojistik sektörünün köklü markası Çobantur Boltas’ın İnsan Kaynakları ...
Ceva Lojistik, Spedagınterfreight’ın Satın Alımıyla Afrika’da Büyümeye Devam Ediyor
CEVA Lojistik, stratejik büyüme planının bir parçası olarak, Doğu Afrika'daki ...
UPS Çalışanları 20 Milyon Saatten Fazla Gönüllü Çalıştı
UPS gönüllüleri BM Sürdürülebilir Hedeflerini ileriye taşıyacak faaliyetlerde ...
 
Türkiye-Irak İthalat ve İhracat Çözümlerinde Şah Lojistik
Uluslararası lojistik sektöründe uzun yıllardır faaliyetlerini aralıksız ...
DHL Express Türkiye CFO’su Derya Özer Sağkan, DHL Express Avrupa CFO’luğuna Atandı
DHL Express Türkiye CFO’su Derya Özer Sağkan, DHL Express Avrupa CFO’luğuna ...
Ürdün Nakliye Hizmetlerinde Arınak Lojistik
Uluslararası lojistik faaliyetleri kapsamında bir ülkeden diğer bir ülkeye ...
 
Ata Freight Türkiye’ye ‘Harika İşyeri Sertifikası’
Lojistik ve nakliye hizmetleri sağlayıcısı ATA Freight Türkiye, ‘Great ...
Borusan Lojistik’ten Üst Düzey Atama
Borusan Grubu şirketlerinden Borusan Lojistik, Esen Öz Tekayak’ı Uluslararası ...
DFDS Akdeniz İş Birimi, WiLAT Türkiye İş Birliği ile Gerçekleştirilen Mentorluk Projesi Gençlere İş Fırsatları Yaratıyor
DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, Birleşik Krallık merkezli CILT’in (Chartered ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyondikkatsondakikatürkiyetrucktreylerkamyonumkamyoncu haberler