Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Mayıs 2017 Perşembe - 16:43

Renault Trucks, K Xtrem Kamyonunu Tanıttı

Renault Trucks C ve K serisi araçların tanıtıldığı Marakeş’te düzenlenen Xtrem Days etkinliğine, Sahraaltı Afrika, Orta Doğu, Cezayir, Fas ve Türkiye’deki farklı firmalardan 420 kişi katıldı. Sağlamlık anlamında lider olan K Xtrem kamyonları, bu özel etkinlikte ilk kez tanıtıldı.

Renault Trucks, K Xtrem Kamyonunu Tanıttı

Renault Trucks, Marakeş’te düzenlediği Xtrem Days etkinliğinde K Xtrem kamyonunu tanıttı. Sahraaltı Afrika, Orta Doğu, Cezayir, Fas ve Türkiye’de taşımacılık ve inşaat alanlarında faaliyet gösteren firmalardan 420 kişinin bir araya geldiği bu özel organizasyonda konuklar, birçok workshopa katıldı. Renault Trucks’ın C ve K serisi modellerini kullanarak test ederken, Dakar’da yarışan araçları da pilotların yanında deneyimleyebilme fırsatını yakaladılar.
 
Renault Trucks C ve K serisi araçların tanıtıldığı Marakeş’te düzenlenen Xtrem Days etkinliğine, Sahraaltı Afrika, Orta Doğu, Cezayir, Fas ve Türkiye’deki farklı firmalardan 420 kişi katıldı. Sağlamlık anlamında lider olan K Xtrem kamyonları, bu özel etkinlikte ilk kez tanıtıldı. Etkinlikte bulunan taşımacılık ve inşaat alanındaki profesyoneller, Renault Trucks yetkililerinden bilgi alırken workshoplara katıldılar. Ayrıca C ve K serisi araçları test ettiler.   
 
Etkinlik için bölümlerden oluşan özel, geniş bir alan inşa edildi. Renault Trucks uzmanlarının ev sahipliğinde workshopların düzenlendiği birinci bölümde, taşımacılık alanındaki profesyonellerin işletme maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olacak ulaşım çözümleri aktarıldı. İkinci alan, eğlence ve dinlenme için ayrıldı. Araç simülatörleri, buggy ve Renault Sherpa araçları ile katılımcılar farklı bir deneyim yaşadı. Son bölümde ise katılımcılar, sürüş testlerine katılarak Renault Trucks C ve K serisi araçların sağlamlığını gerçek koşullarda deneyebildiler.

Renault Trucks C ve K serisi araçlar, yolda, inşaat sahasında veya maden ocaklarında çalışıyor olmaları fark etmeksizin her alanda zorlu koşullarda faaliyet gösteren müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. Renault Trucks, özellikle taşocakları, inşaat sahaları gibi ağır şartlarda çalışan müşterileri için K Xtrem kamyonunu geliştirdi. Ağır yük ve çalışma koşulları için tasarlanan bu araçlar, güçlendirilmiş şasisi ile en zorlu durumlarla başa çıkabilen otomatikleştirilmiş ve güçlendirilmiş Optidriver Xtrem şanzımana sahip.
 
Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada; “2017 ve 2018 yılında yenilenen araçlarımızla inşaat segmentine damga vuracağız. Önümüzdeki dönemde uzun yol ve inşaat alanlarına yoğunlaşacağız. Türkiye’de tüm bölgelerde inşaat sektörü yüksek bir ivme kazandı. Biz de Renault Trucks olarak tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde inşaat ve maden projeleri için yeni araçlarımızı sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizle ilişkilerimizi geliştirdiğimiz bu özel organizasyonda, bizden beklentilerini tekrar dinleyebileceğimiz bir ortam yarattık. Türk müşterilerimiz, K Xtrem serisini çok beğendiler ve yoğun ilgi gösterdiler,” dedi.

 
Krone Kullanıcılarını Dinliyor
 
ZF, 2017 Hanover Ticaret Fuarı'nda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Krone Kullanıcılarını Dinliyor
Önde gelen treyler üreticilerinden Krone, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ...
Murat Lojistik’in Filo Yönetimi Brisa’ya Emanet
Murat Lojistik, 1300’ün üzerinde aracı kapsayan filosu için Brisa’nın ...
​​​ Schaeffler, 2017 Otomotiv, Motor ve Spor Kongresi’nde
Dijital devrim, her yönüyle otomotiv sanayisini de etkiliyor. Schaeffler ...
 
Toyota'dan CMS'ye En İyi Tedarikçi Ödülü
CMS Jant, Toyota tarafından verilen “Tedarikçi Kalite Ödülleri”n de en ...
Case, Komatek 2017 Ziyaretçilerini Üstün Performanslı ve Yenilikçi Ürünleriyle Karşılıyor
CASE, yenilikçi uygulamalar ile gelişmiş teknolojinin eseri olan geniş ...
Total Oil Türkiye A.Ş.’de Üst Düzey Atama
Total Oil Türkiye A.Ş. Akaryakıt Ticari Satışlar Direktörü Sn. Göker Gürkaya, ...
 
Bridgestone, Yeni Nesil, Patlamayan Bisiklet Lastiği Geliştirdi
Dünya lastik devi Bridgestone, yeni nesil, havasız (Air Free Concept) ...
Shell Eco-Marathon Londra İçin Geri Sayım Başladı!
Shell Eco-marathon Londra heyecanı başlıyor. Türkiye’nin dört bir yanından ...
Mars Logistics Trafik Haftası’nda Bin Çocuğa Ulaşacak
Lojistik sektöründe yarattığı sayısız farklılıkla sektörün öncü firması ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bussrcfahrerdikkatlkwsondakikatreylerkamyoncuşoför