Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
WE WANT TO BE THE BEST QUALITY, NOT THE BIGGEST

WE WANT TO BE THE BEST QUALITY, NOT THE BIGGEST

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
24 Kasım 2017 Cuma - 13:51

Renault Trucks Başkentte Güçleniyor

Renault Trucks, Ceyhan Otomotiv ile iş birliği çerçevesinde Ankara’da yeni satış ve satış sonrası yetkili bayisini ticari araçlar sektörüne kazandırdı.

Renault Trucks Başkentte Güçleniyor

Geniş ürün gamıyla Türkiye’de 16 ton ve üzeri kamyon ve çekici pazarında hedeflerini büyüten Renault Trucks, yetkili satış ve servis hizmet ağı ile de iddiasını sürdürüyor.  Renault Trucks, Ceyhan Otomotiv ile iş birliğini geliştirerek satış ve servis hizmetinin sunulacağı yeni yetkili bayi noktası sayesinde Ankara ve İç Anadolu bölgesindeki varlığını arttırıyor. 

Renault Trucks’ın Türkiye genelindeki satış ve servis ağında yerini alan Ceyhan Otomotiv için düzenlenen tören, Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine ve yönetim ekibi ile Ceyhan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Recai Yelliburun’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İnşaat ve lojistik firmalarının üst düzey yöneticileri de törene katıldılar.

Ceyhan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Recai Yelliburun, Ceyhan Otomotiv olarak 45 yıllık kamyon servis tecrübesi ile hizmet verdiklerini belirterek; “Otomotiv servis, satış ve üst yapı alanlarında hizmet sunuyoruz. 2013 yılında yetkili servisi olarak Renault Trucks ile iş birliğimize başladık. Geliştirdiğimiz servis ve showroom alanımız ile şimdi Renault Trucks iş ortaklığımızı, yetkili bayi noktası olarak satış hizmeti ile de taçlandırıyoruz” diye açıkladı. 

Ceyhan Otomotiv’in 12.200 m2 olan tesisinde atölye, kaporta-boya bölümü, showroom, depo ve yönetim binasının yer aldığı toplam 5500 m2 kapalı alan bulunuyor. Bu yeni Renault Trucks satış ve servis noktasının, 2018 yılında yerinde hizmet ve servis sağlayacağı araç giriş sayısının yıllık 3.000 adet olması hedefleniyor. 

Ankara’nın bölgede ve Türkiye’de ticari araçlar sektörü için önemini dile getiren Recai Yelliburun; “2016 yılında yüzde 15 olan Ankara kamyon pazar payı, 2017 yılında artan kamu yatırımları ile yüzde 20’lere yükselmiştir. Bu ivme ile Ankara, tüm iş makinası ve ticari araç markalarının odak noktası olmuştur. Ankara ticari araçlar pazarının yüzde 16’sı çekici, yüzde 84’ü kamyonlardan oluşmaktadır. Bu bilgiler ışığında Ankara’da yılda yaklaşık olarak 3.500 adet 16 Ton ve üzeri kamyon ve çekici satışı öngörülmektedir. 2018 yılında da kamu yatırımlarının devam edeceğini ve Ankara ticari araçlar pazarının yüzde 25’ler seviyesinde artacağını düşünüyoruz” şeklinde belirtti. 

Türkiye çekici pazarında ilk üçte olmayı hedeflediklerinin altını çizen Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine ise açılış töreninde yaptığı açıklamada; “Renault Trucks olarak Türkiye’deki Avrupalı ticari araç markaları arasında ilk üç içerisinde olmayı hedefliyoruz. TAİD - Ağır Ticari Araçlar Derneği’nin Ekim 2017 raporuna göre çekici satış adetlerine baktığımızda Renault Trucks olarak zaten üçüncü sırada yer alıyoruz. Çekici pazarının yanı sıra K serisi kamyonlarımız ile Türkiye’de inşaat ve maden alanlarına gücümüzü katmayı hedefliyoruz. Renault Trucks K serisi kamyonlar, yolda, inşaat sahasında veya maden ocaklarındaki zorlu koşullarda faaliyet gösteren müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. K Xtrem kamyonu, alanında lider bir araç. Renault Trucks olarak tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde inşaat ve maden projeleri için bu yeni araçlarımızı sunuyoruz. Ankara’da da yüksek bir potansiyeli karşılayabileceğimize inanıyoruz. Pazar payımızdaki büyüme hedefimize paralel olarak yetkili satış ve servis noktalarımızı da geliştiriyoruz. Ceyhan Otomotiv ile yaptığımız geliştirdiğimiz yeni işbirliğimiz de bu alandaki yatırımlarımızın göstergesidir” dedi.

Kamyon ve çekici pazarında eğilimler değişiyor

2016 ile 2017 yıllarını kıyasladığımızda inşaat ve uzun yol taşımacılığı alanlarındaki ticari araç alımlarındaki eğilimlerin Türkiye’de değişimlerini gözlemlediklerini paylaşan Sebastien Delepine; “2016 yılı ile kıyasladığımızda TAİD- Ağır Ticari Araçlar Derneği’nin açıkladığı raporlara göre kamyon pazarı yaklaşık yüzde 35 artış gösterirken, çekici pazarında yüzde 45 oranında bir düşüş söz konusu oldu. Kamyon pazarındaki bu artışın en büyük nedeni, Türkiye’de yüksek bir ivmeye sahip olan inşaat sektörü ve talepleridir. Özellikle Ankara başta olmak üzere İç Anadolu Bölgesi kamu yatırımları ile inşaat alanında büyük gelişmelere sahne oluyor. Bu gelişmeler doğrultusunda kamyon talebi de artıyor. Renault Trucks olarak özellikle inşaat ve maden sahalarında iddialı olan K serisi kamyonlarımız ile bu talepleri karşılamaya hazırız. Ceyhan Otomotiv ile iş birliğimiz sayesinde bölgedeki müşterilerimize daha da yakın olacağız” diye belirti.  

Sebastien Delepine, Türkiye kamyon ve çekici pazarının Renault Trucks için önemine değinerek “2018 yılında Renault Trucks Türkiye olarak ülkemizdeki 20.senemizi kutluyor olacağız. Ağır ticari araçlar sektöründe inşaattan uzun yola kadar uzanan geniş bir araç yelpazesi ile mevcuduz. Tüm araç gamımız, son üç senede tamamen yenilendi ve genişletildi. Bu doğrultuda müşterilerimize Renault Trucks markasının en bilinen değerleri olan güvenilirlik, sağlamlık ve yakıt tasarrufu sağlamaya devam ediyoruz. Yeni girişimlerimiz ile Renault Trucks olarak Türkiye’de ticari araçlar pazarında en önde gelen Avrupalı ticari araç markaları arasında olmayı hedefliyoruz. Tabi ki bu hedefimize tek başımıza ulaşamayız. Değerli bayilerimizin sağladığı destek ve kusursuz hizmet sayesinde bu hedefimize ulaşacağız. Harika ürünler yaratabilirsiniz. Ancak ürünler, yaşadıkça ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebildiği sürece kıymetlidir” dedi.

Törende Ceyhan Otomotiv’den Renault Trucks çekici ve kamyon alımı yapan müşterilere de plaketleri sunuldu. 
 

 
En Büyük Gemiler Aliağa’da Konuk Edilecek
 
Krone Türkiye’deki Yatırımını Büyütüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bozankaya’ya Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan Ziyaret
Bangkok Green Line Metro Proje ihalesini Siemens ile kurduğu konsorsiyum ...
Aurich Atık Şirketi, Allison ile Verimliliğini Artırıyor
Aurich atık yönetim şirketi, Allison tam otomatik şanzıman donanımlı ilk ...
137 Yıllık Hayal Gerçekleşti!
Rize'nin İkizdere ilçesi Ovit Dağı Geçidi’nde geçen yılın Kasım ayında ...
 
Lojistikçilerden Tırsan’a Yoğun İlgi
Treyler sektörünün üretim, satış, ihracat ve Ar-Ge 40 yıldır lideri Tırsan, ...
Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması 1 Aralık’ta Başlıyor
Zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Aralık'ta başlayacak. LASİD'den sürücülere: ...
HİDROMEK Türkiye’ye Değer Katmaya Devam Ediyor!
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl yapılan “Türkiye’nin ...
 
Otokar'ın Dijital Dönüşüm Panelinde Endüstri 4.0 Tartışıldı
Türkiye'nin öncü otomotiv ve savunma sanayii şirketi Otokar, 4'üncü sanayi ...
Schaeffler ve Tirsan Kardan, İş Birliğinde 20. Yıl
Türkiye’nin otomotiv parçaları tedarik sanayisinin önde gelen firmalarından ...
Tüvtürk, Araç Muayenesinin Önemini Anlattı
Türkiye’de trafik güvenliği ile ilgili gerçekleştirilen en büyük etkinlik ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Seçimin Şifreleri
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
src
Kamyon
kamyonum
kamyoncu
sondakika
dikkat
fahrer
haberler
truck