Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Ekim 2012 Pazartesi - 16:46

Renault Standında iki Dünya Prömiyeri!

Renault, ilk kez Türkiye’de iki yeni modelinin dünya prömiyerini gerçekleştiriyor! Yeni Fluence ve Yeni Symbol İstanbul Auto Show’da Türkiye’den dünyaya tanıtılıyor. Renault markasının yeni tasarım kimliğini yansıtan modellerinin tanıtımı, Renault Tasarım Direktörü Laurens Van den Acker ve Euromed Bölge Başkanı Jean-Christophe Kugler’in katılımıyla İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Renault Standında iki Dünya Prömiyeri!

Türkiye’nin en çok satılan otomobillerinin İstanbul Auto Show’da gerçekleştirilecek dünya prömiyerlerinin yanısıra, 1512 m2 Renault standında 17 araç sergileniyor.

 

10 Ekim’de Türkiye’de satışa sunulan, Renault’nun yeni kimliğinin ve yeni tasarım anlayışının ilk temsilcisi olan Yeni Clio İstanbul Auto Show’da otomobilseverlerle buluşuyor.  Yeni Clio büyük beğeni toplayan yeni tasarımının yanısıra, kişiselleştirme imkanı, yepyeni teknolojik özellikler ile dikkat çekiyor. Bu özelliklerinin yanısıra, Yeni Clio segmentinde giriş seviyesindeki en donanımlı araç olma özelliği ile de öne çıkıyor. Yeni Clio’da üstün teknolojik bir navigasyon ve multimedya sistemi R-NAV ve araca entegre mültimedya tablet R-Link yer alıyor. Bu yeni tasarım otomobil, üst segmentelere yaraşır, “Sınıfının en iyisi” olan teknolojik ekipman seviyesine sahip.

 

Renault Tasarım Direktörü Laurens van den Acker’in Yeni Clio için ilham aldığı konsept tasarım DeZir de otomobilseverlerin ilgisini toplayacak. Yeni Renault kimliğini yansıtan çizgiler, DeZir’den sonra ilk defa bir seri üretim modelinde, Yeni Clio’da uygulanıyor.

 

Renault grubu, stratejik planı « Renault 2016 – Drive The Change » (Otomobili Değiştiriyoruz, Hayatı Değiştiriyoruz) çerçevesinde dünya karbon izini azaltmaya yönelik elektrik motorlu araç teknolojisinde atağını sürdürüyor. Renault, herkes için kullanımda sıfır salımlı ulaşım olanağının sunulmasını sağlayan tek çözüm olan %100 elektrik motorlu araç modellerini de Auto Show 2012’de otomobilseverlerle buluşturuyor. Türkiye’de satışı devam eden Fluence Z.E.’nin yanısıra herkesin merakla beklediği sıradışı tasarımı ile ilgi odağı olan şehirli quadricycle (dört tekerlekli küçük taşıt) Twizy de ilk kez Türk otomobil severlerin karşısına İstanbul Otoshow’da Renault standında yerini alıyor.

 

Renault’un spor modeli Megane RS Red Bull da gözkamaştıran tasarımı ile spor otomobil tutkunlarının beğenisine Renault standında sunuluyor.

2012 yılında lansmanları gerçekleştirilen Yeni Scenic ve Yeni Megane ailesi de İstanbul Auto Show’da sergileniyor. Renault markasının ilk 4x4 modeli Koleos ve birinci sınıf yolculuklar sunan orta üst sınıf sedanı Latitude tüketicyle buluşuyor.

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar “Renault olarak Türkiye’de ilk kez dünya prömiyeri gerçekleştirmenin heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Üstelik bir değil iki model için, hem de Türkiye’nin en çok tercih edilen, podyumdaki iki modeli! Yeni Fluence ve Yeni Symbol İstanbul Auto Show vesilesi ile ilk defa Türkiye’den dünyaya tanıtılıyor... Renault değişiyor! Markamızın Tasarım Rönesansı’nı yansıtan, geçtiğimiz ay satışa sunduğumuz ve tüketicinin büyük ilgi ve beğenisini kazanan Yeni Clio’yu da tüketiciyle buluşturmanın coşkusunu yaşıyoruz. Konsept model DeZir, devrimsel nitelikteki yepyeni elektrik motorlu araç teknolojisinin iki örneği Fluence Z.E. ve Twizy ayrıca diğer tüm yenilikler ayrıca Renault standında sürpriz showlar Istanbul Auto Show’da otomobilseverlerin ilgisini çekecek... dedi.  

 
Hahn Avrupa Şampiyonluğunu Kutluyor!
 
Hankook Yeni Seri Kamyon Lastiklerini Sunar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hahn Avrupa Şampiyonluğunu Kutluyor!
Hahn, ezici bir üstünlükle götürdüğü sezonun son yarışı Le Mans’da kazandığı ...
BP’de akaryakıttan yüzde 6 kazan!
BP ve CarrefourSA işbirliğindeki kampanyada 16 Ekim – 20 Kasım 2012 tarihleri ...
İDOBÜS, Kış Sezonunu 1 TL’ den Başlayan Koltuk Avantajıyla Açıyor
Konforlu ve hızlı ulaşımın adresi İDO’nun yolcularına sunduğu en avantajlı ...
 
DAF ve TIRSAN Filoları Büyütmeye Devam Ediyor
TIRSAN Treyler A.Ş. Samandıra Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen tören ile ...
UNDnet Sırbistan Güzergahında T1 Hizmetine Başladı!
TOBB UND A.Ş. tarafından geçtiğimiz hafta yapılan Sırbistan üzeri ihracat ...
Bayram Dolayısı İle Kapalı Olacak Konsolosluklar
Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile İstanbul ve ...
 
20 Ford Cargo 3232 SD, Bergama Altın Madeninde
Ford Otosan; Bergama altın madeniyle iş yapan Kozdere ve Kozaklılar firmalarına, ...
Hilal Petrol, DAF ve KÄSSBOHRER Kalitesi ile Taşıyor
TIRSAN Treyler A.Ş. bayisi Esray Otomotiv Eskişehir merkezli Hilal Petrol ...
Ford, 5 yeni modeliyle İstanbul Autoshow’da
Ford’un “Go Further” anlayışı ile yenilenen ve ileri teknolojiyi geniş ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikaşoförlkwbusfahrerkamyoncudikkatsrctreyler