Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
4 Ekim 2016 Salı - 10:56

Pirelli'den Dünyada Bir İlk

Pirelli, iş uygulamalarını iyileştirmeyi öğrenmek ve mevcut müşteri ağında marka farkındalığını artırmak amacıyla dünyadaki ilk lastik mağazasını Los Angeles’ta açtı.

Pirelli den Dünyada Bir İlk

PIRELLI YENİLİKÇİ PERAKENDE LASTİK KONSEPTİ İLE ABD PAZARINDA PRESTİJ SEGMENTİNDEKİ LİDERLİĞİNİ KONSOLİDE EDEREK SÜRDÜRMEYİ HEDEFLİYOR
 

Pirelli dünyadaki ilk lastik mağazasını sinema, otomobil tasarımı, teknik yeniliğin küresel merkezi, moda ile sanatın odak noktası Los Angeles’ta açtı. Prestij ürün ve servislere odaklanan ilk lastik mağaza açılışına çok sayıda kanaat önderi ve ünlü isim de katıldı. P Zero World’ün dikkat çeken özellikleri arasında özel servis, teknolojik açıdan gelişmiş danışmanlık ve müşteri destek, günümüzün en güzel süper otomobillerini gösteren simgeleşmiş The Cal- Pirelli takvimi çerçevelerinden ilham alan şık, konforlu bir ortam ile Pirelli’nin en yüksek performanslı ve ultra yüksek performanslı lastikleri yer alıyor.
 
P Zero World, Pirelli’nin, küresel pazarın geri kalanından daha yüksek bir hızla gelişen ve özelikle ABD’de 2016 yılında yüzde 11 büyümesi beklenen premium segmentin de dahil olduğu dünyanın en hızlı büyüyen spor otomobil, lüks ve özel imalat otomobiller segmentine odaklanan prestij stratejisinde yeni bir aşamayı temsil ediyor. Bu strateji, Pirelli’ye lüks ve çok lüks otomobiller için orijinal ekipman alanında mutlak bir liderlik verirken, İtalyan grubun teknisyenleri tarafından otomobil üreticilerinin kendi araştırmacılarıyla işbirliği içerisinde her bir özel model için birebir geliştirilen ‘mükemmel uyum’ felsefesi sayesinde yaklaşık yüzde 50’lik bir pazar payına sahip.
 


Prestij pazar yaklaşımına uygun olarak, P Zero World, dünyada en yüksek lüks ve spor otomobil yoğunluğunun yaşandığı Los Angeles’ta lastik mağazası konseptine radikal bir yeni tanım getiriyor. Bu yeni mağaza, bir lastik değiştirme merkezi olmasının ötesinde otomobil tutkunlarına motor sporları dünyasını tepeden tırnağa deneyimleme olanağı da tanıyor.
 
8.000 feet karelik bu alanda ayrıca sanatsal perakende tasarımı kullanılıyor ve lastik değişimi için üç servis alanı, bir espresso barı ve en iyi lastiklerle ilgili sorulara yanıt verecek kişisel bir danışmanın bulunduğu ve Pirelli’nin tüm ürünlerinin sergilendiği lüks bir ‘bekleme alanı’ da yer alıyor. Ziyaretçiler ayrıca, Pirelli’nin motor sporları tarihi, orijinal donanım ortaklıkları, Pirelli Takvimi ve eski reklamlarının da tamamen bir LA tarzında sunulduğu mağazada markayı baştan aşağı deneyimleme imkanına da sahip oluyor.
 
Bu yeni mağazanın konsepti, dünyanın farklı noktalarında kurulacak olan diğer Pirelli prestij lastik mağazalarına da model oluşturuyor ve diğer mağazaların yerleri de aynı Los Angeles belirlenirken olduğu gibi en gelişmiş coğrafi pazarlama araçları kullanılarak kararlaştırılacak.
 
Paul Hembery: “Perakende Lastik Sektöründe Çığır Açacağız”
P Zero World, aynı adını aldığı simgeleşen ve motor sporlarının zirvesini temsil eden Formula 1 araçları için özel olarak geliştirilen P Zero lastikleri gibi perakende lastik sektöründe çığır açacağına vurgu yapan Küresel Motor Sporları ve Prestij Projesi Direktörü Paul Hembery, lüks otomobil tutkunlarına doğrudan ulaşan benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçladıklarını söyledi. Paul Hembery şöyle devam etti: “Prestij otomobillerin yüksek konsantrasyonu gibi ticari açıdan stratejik unsurlarla sunduğumuz servis ve ürünlerin en fazla hitap ettiği kitleyi tam olarak yansıtan tutkulu tüketici ve zevk belirleyiciler ortaya çıkaran heyecan verici ve aktif otomobil kültürünün mükemmel bir birleşimini ortaya koyması nedeniyle Los Angeles, bu projenin lansmanı için mükemmel bir yer seçimi olarak ortaya çıkıyor. Bu nedenle, P Zero World’deki perakende satışları yönetecek olan CEC Wheels’ten Claus Ettensberger ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Pazar ve hedef kitle bilgisi, yeni girişimimiz için paha biçilemez bir değer.”
 
Pierluigi Dinelli: “P Zero World Otomobil Kültürüne Yönelik Anlayışımızı Ortaya Koyuyor”
P Zero World’ün Pirelli’nin otomobil kültürüne yönelik anlayışımızı mükemmel bir şekilde ortaya koyduğunu belirten Pirelli Lastikleri Kuzey Amerika CEO’su ve Başkanı Pierluigi Dinelli şöyle devam etti: “Zengin prestij ve özel uygulamalarının yanı sıra çok geniş bir yelpazedeki çok farklı modellerde ‘işaretli lastiklerimizi’ sunarak burada tamamen kendimizi adadığımız bir şekilde müşterilerimize hizmet vermekten heyecan duyuyoruz. Her bir otomobil için özel olarak yapılan bu tasarımlar, dünyanın en önemli otomobil üreticileriyle yakın işbirliği yapılarak geliştirildi. P Zero World aynı zamanda Pirelli’nin pazara benzersiz yaklaşımını oluşturan yenilikçi ve deneyselliğe derinden bağlı kurumsal kimliğimizin güçlü dışavurumunun da önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu yeni girişim, bu konsepti perakendeyi markanın tam merkezine oturtarak çemberi de tamamlamış oluyor.”
 
144 yıl boyunca Pirelli, motor sporları, sınıfının en iyisi lastik üretim portföyü, orijinal ekipman uygulamaları, Pirelli Takvimi, moda tasarımı ya da Hangar Bicocca gibi iletişim, sanat ve tasarıma benzersiz, devrim niteliğindeki yaklaşımıyla çok farklı platformlarda öncü olmayı başardı. Pirelli markasının kimliği, yüksek teknoloji inovasonu ve cesur sanatsal anlatımın bir birleşimiyle tanımlanarak, markayı lastik sektörünün ötesinde daha geniş iddialı bir yaşam tarzının temsilcisi olarak konumlandırıyor ve bu yaşam tarzı da P Zero World ile vücut buluyor. 

 
Mehmet Kutman ‘Yılın Adamı’ Seçildi
 
Yeni Başlangıçlar İçin Ekim Doğru Seçim
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet Kutman ‘Yılın Adamı’ Seçildi
Global Liman İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, Seatrade ...
Geleceğin Otomobilleri İçin 5 G Güç Birliği!
Audi, dünyanın önde gelen otomobil markaları ve teknoloji devleri ile ...
Total Axess Sahiplerine 40 TL Chip-Para Kazandırıyor!
Axess Kampanyası kapsamında, 01 Ekim – 15 Kasım 2016 tarihleri arasında ...
 
İETT'ye Avrupa Kalite Ödülü
Bundan tam 145 yıl önce atlı tramvaylarla İstanbul’un hizmetine giren ...
Paris'in Yıldızların
Pirelli, Paris Otomobil Fuarı’nda Ferrari’nin büyük bir heyecanla tanıttığı ...
Karayollarında Son Durum
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları ...
 
İGA, Kargo Acente Ofisleri İçin Ön Talep Toplamaya Başladı
İGA, mega proje İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alacak 1.4 milyon m2 ...
Konteyner Tartımı Yönergesinde Önemli Değişiklikler Yapıldı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine ...
Daha Sessiz, Daha Temiz Bir Çevre İçin Profisan
Dünyada bir ilk olan, proje ve mühendisliği tamamen PROFİSAN tarafından ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
türkiye
lkw
kamyonum
Kamyon
dikkat
truck
fahrer
news
bus