Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Temmuz 2008 Çarşamba - 00:00

Petrol Ofisi Madeni Yağ Ekibi Güç Birliği Yaptı!

Petrol Ofisi Madeni Yağ Ekibi Güç Birliği Yaptı!

ݝlk yarıyıl sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, genel madeni yağ stratejileri ve ikinci yarıyıl hedefleri de ekiple paylaşıldı. Toplantıda, tüm madeni yağ satış, pazarlama ve destek birimlerinin bölüm müdürleri, satış pazarlama ekibi, teknik, planlama ve üretim bölüm temsilcilerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir ekip hazır bulundu.

Madeni Yağ Satış Gücü toplantısında her segment öncelikle kendi bölümünün stratejilerini, hedeflerini ve ilk 6 aylık değerlendirmesini yaparak, yılsonuna kadar planlanan aktiviteler hakkında bilgi verdi. Bu dönemde elde edilen başarılar da aktarıldı. Ayrıca dinamik bir ortamda satışla ilgili birçok bilgi ve deneyimin paylaşıldığı, yeni vizyonlar ve farklı bakış açılarının kazanıldığı bir platform oluşturuldu.

Madeni yağ ekibi ortak amaca kitlendi!

Ticari Endüstriyel Satışlar ve Madeni Yağ Direktörü Mutluay Doğan’ın katıldığı bölümde ise hem genel şirket stratejileri ve hedefleri, hem de madeni yağ konusunda bilgi paylaşma ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunma fırsatı oldu. Madeni yağ ekibini yılın ilk yarısındaki başarılarından dolayı kutlayan Doğan, toplantının ortak hedefler oluşturma, bunları paylaşma ve bu hedefler doğrultusunda ilerleyen bir madeni yağ takımı yaratma konusunda amacına ulaştığını kaydetti.

Petrol Ofisi, Derince/Kocaeli ve Aliağa/ݝzmir’deki 2 adet madeni yağ fabrikasında, toplam 170.000 ton madeni yağ ve gres üretim kapasitesi ile müşterilerine hizmet veriyor. Bu fabrikalarda, yeni nesil motorlar için üretilen ve araç üreticisi firmaların onaylarına sahip onaylı araç motor yağlarından sanayi araçlarına yönelik ve makine üreticilerinin onayladığı sanayi yağlarına, greslerden antifrize ve fren yağına kadar uzanan geniş ürün yelpazesi, en üst kalite standartlarında üretiliyor.

 
MAN Yatırımlarını Sürdürüyor
 
Partaş Beton'a Renault Premium Alliance
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatsondakikatreyler haberler lkwsrcKamyonbusşoför