Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Eylül 2022 Pazartesi - 11:50

Özka Lastik Farm Progress Show 2022’de İz Bıraktı

Zirai ve iş makinesi lastikleri sektöründe güçlü üretimiyle Türkiye’nin sanayi devleri arasında boy gösteren ÖZKA Lastik, ABD Iowa’da düzenlenen dünyanın en büyük açık hava tarım fuarı Farm Progress Show’da trendleri yakından takip eden yenilikçi ürün gamı ile iz bıraktı.

Özka Lastik Farm Progress Show 2022’de İz Bıraktı

Radyal ve konvansiyonel tarım lastikleri ile dünyanın dört bir yanından çiftçiler ve tarım şirketleriyle bir araya gelen ÖZKA Lastik, başta buğday, mısır ve sorgum olmak üzere birçok tarımsal üründe üretim ve tüketim bazında dünyanın en büyük pazarlarından biri olan Amerika’da büyüme hedefliyor.

 

Tarım, bahçe ve hayvancılık makineleri alanında tüm dünyadan sektör temsilcilerini buluşturan ve uluslararası öneme sahip olan dünyanın en büyük açık hava tarım fuarı Farm Progress Show, 30 Ağustos – 1 Eylül 2022 tarihleri arasında ABD Iowa’da gerçekleşti. Bölgedeki yeni distribütörü CMA L.L.C. ile birlikte fiziksel olarak  82 m2 ile fuarda yerini alan yerli ve milli marka ÖZKA Lastik, geniş ürün gamına ait zirai ve endüstriyel lastikleri ile tüm dünyadan ziyaretçilerini karşıladı. Farm Progress Show’da yoğun ilgiyle karşılaşan ÖZKA Lastik, toplam ihracat cirosunun %9’unu Amerika pazarından elde ediyor. Marka, 2023 itibarıyla bölgedeki ihracatını %45 artırmayı hedefliyor.

 

Amerika pazarında yeni distribütör CMA L.L.C. ile büyüyecek

Fuarda açıklama yapan ÖZKA Lastik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kanık, 2014 yılından bu yana var oldukları Amerika pazarında talebin daha da artacağına ve ticaret hacminin daha da büyüyeceğine inandıklarını belirtirken bu talebe daha hızlı karşılık verebilmek için bölgede yeni bir distribütör anlaşmasını da tamamladıklarını açıkladı. Kanık, bölgede oldukça etkin bir dağıtıcı firma olan CMA iş birliği ile vites yükselteceklerini belirtti. Zirai, iş makinesi, hafif ticari araç & kamyonet ve özel amaçlı lastikler olarak dört farklı kategoride üretimi bulunan ÖZKA Lastik, Amerika pazarında %91 oranında zirai lastikleri ile talep görüyor. Ürün grubu bazında en çok radyal traktör lastiğinin talep gördüğü Amerika pazarı, tarımsal teknolojinin gelişmesiyle birlikte daha da hızla ivme kazanacak.

 

‘Sektörün ihtiyaçlarını zamanında öngörüyor ve stratejimizi buna göre belirliyoruz.’

ÖZKA Lastik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kanık, Farm Progress Show’da sadece bölge potansiyeli ile sınırlı kalınmadığının, tüm dünyadan yüksek oranda katılım olduğunun ve ÖZKA olarak yoğun ilgiyle karşılaştıklarının altını çiziyor. Kanık, Dünyada tarımsal ürün çeşitliliği ve tarımsal arazilerin genişliği açısından önemli bir potansiyel olan Amerika pazarında 2014 yılından bu yana yer alıyoruz. Önümüzdeki süreçte dünya nüfusunun hızla artması ve en temel ihtiyaç olan gıda ürünlerinin üretiminin önem kazanmasıyla birlikte tarım arazilerinin verimi ön plana çıkıyor.  Dolayısıyla Amerika pazarında talebin daha da artacağını öngörüyoruz. Tarımsal teknolojilerin çok geliştiği ve özellikle üretim makinelerinin teknolojiyle yoğun buluştuğu Amerika pazarına kendi teknolojik ürünlerimizle cevap veriyor olmak bizim açımızdan son derece önemli. Bizim en büyük başarılarımızdan birisi her pazarın talep ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek çeşitlilikte ürün gamımızın olması. Sektörün ihtiyaçlarını zamanında öngörüyor ve stratejimizi buna göre belirliyoruz.diyor.

 
Avusturya Kabotaj Belgelerinde Son Durum
 
3 Tahıl Gemisi Daha Ukrayna'dan Yola Çıktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bridgestone'un Potenza Sport Lastikleri Auto Express 2022 Yaz Lastiği Testinin Şampiyonu Oldu
• Potenza Sport, tüm ıslak ve kuru frenleme ve yol tutuş testlerinde en ...
Brisa'dan, Geleceğin Kadın Mühendislerine ÖzelGelişim Program; Tasarlamak İsterSEN
Sabancı Holding İştiraki, Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, her yıl ...
Brisa, Hizmetlerini IBM App Connect’le Hızlandırdı
IBM App Connect çözümüyle Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki ...
 
2023 Pırellı Takvimi İlham Perisine Aşk Mektupları Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı
“İlham Perisine Aşk Mektupları” (“Love Letters to the Muse”) başlıklı ...
Prometeon Tyre Group Parma Futbol Kulübü’nün Ana Sponsoru Oldu
Prometeon Tyre Group - PTG ve başarılı İtalyan kulübü Parma uzun vadeli ...
Transanatolia’da Maceraya General Tire Lastikleri Eşlik Edecek
Dünyanın en büyük ve zorlu yarışlarından TransAnatolia, bu yıl 20 Ağustos’ta ...
 
Michelin’den, Birleşmiş Milletler Yol Güvenliği Fonu’na Destek
Mobilite alanında dünyanın öncü üreticilerinden biri olan Michelin, Birleşmiş ...
Brisa, 2022 Yılının İlk Yarısında Arvento Satınalımı İle Mobilitede Lider Olma Vizyonunu Sağlamlaştırırken Güçlü Finansal Performansını Sürdürdü
Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki olan Türkiye lastik ...
Prometeon Türkiye, İstihdama Katkısı ile Kocaeli’ye Değer Katanlar Ödülü’nü Kazandı
Prometeon Tyre Group’un 75 ülkeyi kapsayan “Türkiye-Afrika-Orta Doğu-Rusya-Orta ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerşofördikkatfahrertürkiyetruckkamyonumbuskamyoncu