Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
15 Haziran 2007 Cuma - 00:00

Otoyol ve Köprü İhalesi Yıl Sonunda

Otoyol ve Köprü İhalesi Yıl Sonunda

Özelleştirme İdaresi Başkanı Metin Kilci, otoyol ve köprülerle ilgili birkaç gün içinde danışmanlık sözleşmesini imzalayacaklarını belirtti. Kilci,  "Danışman firma hemen çalışmalara başlayacak. Bu çalışmaya bağlı olarak  ancak biz de uzun zamandır üzerinde çalıştığımız için, iki-üç ay içinde çalışmanın tamamlanmasını talep edeceğiz. 2007 yılı sonuna doğru özelleştirme sürecinde önemli bir adım atmak mümkün olabilir. Çalışmalara bağlı olarak yıl sonuna kadar ihaleye çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Bu yıl Ocak ayında üç elektrik dağıtım bölgesinin özelleştirme ihalelerinin altyapı yatırımları nedeniyle ertelendiğini belirten Kilci, ertelemenin sadece ihalesi başlatılmış olan Başkent, Sakarya ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin altyapı yatırımlarının bitirilmesine yönelik değil, sektördeki hizmet devamlılığın sağlanması açısından da ‘özelleştirmenin hemen sonrasında probleme neden olmaması için’ yapıldığını ifade etti. Kilci, sözlerine şöyle devam etti; “Bu kapsamda TEDAŞ, 2006’dan bu yana çok yoğun bir yatırım hamlesi içinde. Yatırım ödeneklerini revize etmek için gerekli başvurular yapıldı. Bize düşen, bu yatırımları tamamlaması için TEDAŞ’a maddi ve manevi destek sağlamaktır. Bizim bir miktar destek olmamız gerekecek. Esasında öz kaynaklarından yapacak, ama öz kaynaklarının yeterli olmadığı noktada biz destek olacağız. Bizim 200-300 milyon YTL civarında destek olmamız gerekiyor."

TEDAŞ’tan 1 Milyar YTL’lik Yatırım Atağı

Özelleştirme İdaresi Başkanı Kilci yaptığı açıklamada, geçen yıl 880 milyon YTL tutarında yatırım yapan TEDAŞ’ın, bu yıl tüm yatırımları için öngörülen tutarın 1 milyar YTL’ye yakın olacağını belirtti. Bu yatırımların içinde özellikle altyapıya ayrılan payın önemli ölçüde arttığını kaydeden Kilci, “ Elektrik dağıtımla ilgili en doğru değerlendirme yıllık bilançoları üzerinde yapılacak. Ciddi bir yatırım yapıldığı için bunun sonuçlarını görmemiz lazım. Elektrik dağıtım özelleştirmeleri 2008 yılında gündeme gelecek. Elektrik dağıtım ihalelerinin ertelenmesi konusunda Dünya Bankası ve IMF’den herhangi bir yorum ve değerlendirme gelmedi” dedi.

 
Moto Race
 
Metal Slug2
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkattrucksondakikakamyoncufahrertürkiyeşoförkamyonumlkw