Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Temmuz 2012 Pazartesi - 14:36

Otokar, Sakarya’nın Otobüslerini Teslim Etti

Otokar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne 20 adet yeni otobüs teslim etti. Düzenlenen törenle 12 adet DORUK ve 8 adet KENT belediyeye teslim edildi.

Otokar, Sakarya’nın Otobüslerini Teslim Etti

Otokar’ın tasarım ödüllü otobüsleri KENT ve DORUK, Sakarya Büyükşehir Belediyesi araç filosunu güçlendirdi. Otokar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne 12 adet DORUK LE ve 8 adet KENT LF olmak üzere toplamda 20 adet otobüs teslim etti. Sakarya toplu taşımasında kullanılacak araçların teslim töreni 18 Temmuz 2012, Çarşamba günü Sakarya Kent Park’ta gerçekleştirildi. Törene Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Şaban Dişli, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Genel sekreter yardımcıları Fatih Turan ve Ayhan Kardan,  Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu ve Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ve Birim Yöneticisi İhsan Kars katıldı.

 

Hedefe Ulaşıldı

Törende konuşan Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, toplu ulaşımda kalitenin artırılması hedefiyle satın alınan çevre ve engelli dostu, Avrupa Birliği standartlarına uygun, tam otomatik otobüslerle filonun tamamını yenilemiş olduklarını belirtti. Belediye başkanının 3 yıl önce ulaşım filosunu komple yenileyeceğim hedefine şu anda ulaştıklarını ve bunun için sayın başkana müteşşekkür olduklarını ifade etti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise Sakarya ili toplu taşımasına göreve geldikleri günden beri katkı yapmaya çalıştıklarını belirterek daha önce de 36 adet yeni otobüs aldıklarını ve yeni alınan otobüslerle filolarını genişleterek bu alanda çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

 

“54 Kez Maşallah”

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül yeni araçların Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: “Sakarya Büyükşehir Belediyesi ulaşım filosunu en modern ve en konforlu bir şekilde yeniliyor. Şehrimizin modernleşmesine ve gelişmesine yönelik atılan adımlar Sakaryalı bir firma olarak bizi gururlandırıyor.” Akgül, daha önce teslim edilen otobüslerle ilgili bilgiler vererek sözlerine devam etti: “Belediyemizin şehiriçi ulaşım filosunu genişletirken tekrar Otokar’ı tercih etmesi bizi çok mutlu etti. Sakarya’ya ilk kez 2009 yılında teslim ettiğimiz 20 adet orta boy DORUK otobüslerimizle hizmet etmeye başlamıştık. Araçlarımızın başarılı bulunmaları nedeniyle geçtiğimiz yıllarda DORUK otobüslerimize ilave olarak, 12 metrelik KENT otobüslerimiz de Sakarya Büyükşehir filosunda yer almıştı. Bugün de 20 adet daha yeni Otokar otobüsü teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Başkanımın ve Sakarya halkının bizlere göstermiş olduğu güven için çok teşekkür ederiz.” Akgül, bugüne kadar Otokar’ın Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne toplam 54 adet otobüs teslim ettiğini vurgulayarak, 54’ün Sakarya’nın da il plakası olduğunu hatırlattı ve “54 kez maşallah” dedi.

 

KENT ve DORUK otobüsleri, bugün Türkiye’nin yanısıra, Avrupa başta olmak üzere yurtdışında da toplu taşımacılıkta kullanılıyor.

 

 
Ağır Ticari Araçlar ve Otobüslerde LPG Kullanımı Artık Mümkün!
 
KRONE’DEN HAFİF VE SAĞLAM ÇÖZÜM: DRY LINER
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ağır Ticari Araçlar ve Otobüslerde LPG Kullanımı Artık Mümkün!
Dizel motorlarda LPG kullanımını mümkün kılan Alman teknoloji ürünü ‘R1 ...
DHL Express’ten Kuzey Asya’ya 175 Milyon Dolarlık Yatırım
Dünyanın önde gelen uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, ...
UND’den Suriye Açıklaması
Suriye’de yaşanan gelişmelerle ilgili olarak yazılı açıklama yapan Uluslararası ...
 
BOSCH – SIEMENS, CADDY VE TRANSPORTER’I TERCİH ETTİ!
Türkiye’nin beyaz eşya devi BSH Ev Aletleri, fabrikaya bağlı teknisyenlerinin ...
FIAT'tan ‘Bravo’ Dedirten Facebook Kampanyası
Fiat, Bravo modelini 1500 TL indirimle sunduğu Facebook uygulaması ile ...
OPET’TE CARDFİNANS’LA ALIŞVERİŞ PARAPUAN KAZANDIRIYOR
Müşteri memnuniyetinde akaryakıt sektörünün değişmez lideri OPET, Finansbank ...
 
Audi’den şehir merkezinde sanal Showroom: Audi City!
Audi sanal dünya ile gerçek dünyayı birleştirdi. İlk kez Londra şehir ...
ZF’den Kamyonlar İçin Yeni Bağımsız Süspansiyon “IS 80 TF”
ZF Friedrichshafen AG IAA 2012 Hannover Fuarı’nda kamyonlar için yeni ...
Demirtaş, Yükünü Volvo FM ile Hafifletiyor!
Türkiye’de hazır beton ve hafriyat sektörünün önemli markalarından biri ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumtürkiyebustrucklkwKamyonkamyoncufahrerdikkat