Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Nisan 2011 Cuma - 09:49

OTOKAR KENT 290 LF ŞEHRİN RENGİ

Kurulduğu günden bu yana toplu taşımacılık alanında pek çok yeniliklere imza atan Otokar’ın tasarım ödüllü otobüsü Kent 290LF, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. tarafından düzenlenen “İstanbul Otobüs Rengini Seçiyor” kampanyası kapsamında kullanıldı. 21 Nisan 2011, Perşembe günü düzenlenen törende anketle seçilen erguvan renkli İstanbul’un yeni halk otobüsü, Otokar Kent 290LF ile tanıtıldı.

OTOKAR KENT 290 LF ŞEHRİN RENGİ

"Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nde "Ulaşım ve Taşıma Araçları" kategorisinde "İyi Tasarım Ödülü"ne layık görülen Otokar Kent 290LF otobüsleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. tarafından düzenlenen “İstanbul Otobüs Rengini Seçiyor” kampanyasında kullanıldı.


Düzenlenen anketle oyların yüzde 34.4’ünü alarak seçilen erguvan renkli otobüsün tanıtımı 21 Nisan 2011, Perşembe günü Emirgan Korusu’nda yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ve diğer Otokar yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende İstanbul’un üç ana bölgesinde toplu ulaşım ihtiyacının karşılanması amacıyla 34 hatta hizmet verecek 172 otobüsün yeni rengi açıklandı. Seçilen erguvan renkli otobüsün tanıtımı ise Otokar’ın tasarım ödüllü otobüsü Kent 290LF ile yapıldı.


Düzenlenen törende yaptığı konuşmada Otokar’dan da bahseden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kent 290LF araçlarının yüzde 100 yerli üretim olduğunun altını çizerek, araçların çevreci özelliğine, engelli taşımacılığına uygun yapısına, durağa geldiğinde yolcuların araca daha rahat binmesini sağlayan yana yatma özelliğine, alçak tabanlı olmasına dikkat çekti ve yeni otobüslerin İstanbul halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş.’nin açtığı ihale kapsamında İstanbul’un belli bölgelerinde kullanılacak yeni erguvan renkli halk otobüslerinin tanıtımında Otokar Kent 290LF araçlarının kullanılmasını değerlendiren Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ise şunları söyledi:
“Otokar olarak tasarım ödüllü Kent 290LF araçlarımızın İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş’nin açtığı ihale kapsamında İstanbul halkı tarafından toplu taşımada kullanılacak olmasından dolayı çok mutluyuz. Yeni seçilen erguvan renkli halk otobüslerinin İstanbul halkına hayırlı olmasını diliyoruz.”

Kent 290LF


12 metrelik KENT LF, basamaksız alçak giriş tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunuyor. Düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile ideal bir belediye otobüsü olan Kent 290LF, şehiriçi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.


EEV seviyesinde düşük emisyonlu çevreci motoru ile şehiriçi egzoz emisyonunu asgari seviyede tutan güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk vaad eden Kent LF, önde bağımsız aks uygulaması ile benzersiz bir süspansiyon, üstün yol tutuşu ve yüksek konfor sağlarken; ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.

 
PIRELLI ALANA SHELL YAĞ
 
Daimler ve Bosch ortaklığı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Misafir 13 Aralık 2011 Salı 20:59

OTOKAR - KENT 300 LF KÖRÜKLÜ...

Yorumu oyla      2      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PIRELLI ALANA SHELL YAĞ
Pirelli, traktör lastikleri ürün grubunda yer alan orta ve orta yüksek ...
BELEDİYE’NİN TÜM ARAÇLARI ISUZU’DAN
Ticari araç sektörünün öncülerinden Anadolu Isuzu Türkiye’nin Önde Gelen ...
MAN'ın süper çekicisi TGS WW yollara çıktı!
MAN; Türkiye pazarını sallayacak yeni çekicisini Bursa ve Güney Marmara ...
 
GÜLER NAKLİYAT'A VOLVO DOPİNGİ!
Güler Nakliyat, yılların deneyimi ile taşıma organizasyonu, dağıtım, depolama, ...
AĞIR VASITALARA ÖZEL YENİ PRO-DİZEL
Türkiye akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi, ...
MICHELIN TIR’I YOLA ÇIKIYOR
Michelin, üç ömre sahip ağır vasıta ve otobüs lastikleri ile karayolu ...
 
MESLEKİ YETERLİLİK SINAV TARİHLERİ
ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MESLEKİ YETERLİLİK SINAV TARİHLERİNİ KAÇIRMAYIN...
MICHELIN X WORKS'E 6 AY GARANTİ
Michelin, 1 Nisan-30 Eylül 2011 tarihleri arasında satın alınan yeni 13 ...
04 HAZİRAN 2011 MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI
04 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Mesleki Yeterlilik Sınavı başvuruları ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikaKamyonsrctreyler haberler lkwbusfahrerdikkat