Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Kasım 2016 Cuma - 17:26

Mpv Segmentinin Favorisi Cıtroën

Citroën, kompakt MPV segmentinin en beğenilen otomobili C4 Picasso’yu yenileyerek Türkiye pazarında 108.650 TL’den başlayan fiyatlardan satışa sundu.

Mpv Segmentinin Favorisi Cıtroën

1.6 litre 120 HP’lik BlueHDI motor, EAT6 tam otomatik şanzıman ve cam tavanın standart olarak sunulduğu 5 kişilik C4 Picasso ve 7 kişilik Grand C4 Picasso modellerinde temassız bagaj kapağı açma, aktif şerit uyarı ve şeride geri sokma sistemi, yeni 3D efektli farlar, 3 yeni renk seçeneği ve trafik tabelalarını okuma sistemi eklenen donanımlar arasında yer alıyor.
 
Satışa sunulduğu 2007’den günümüze Türkiye’de 8.500 adedi aşan satışıyla segmentinin en fazla tercih edilen otomobillerinden olan Citroën C4 Picasso yenilendi. Fransız markanın Citroën Advanced Comfort programı kapsamında yenilenen C4 Picasso, hem tasarım hem de sunduğu teknolojiler ile sınıfının öncü araçlarından biri olmayı sürdürmeyi hedefliyor. 5 kişilik C4 Picasso ve 7 kişilik Grand C4 Picasso modelleri Intensive donanım paketiyle Türkiye’de satışa sunuluyor. Cam tavan, 1.6 litre 120 HP’lik BlueHDI motor ve EAT6 tam otomatik şanzımanın standart olarak sunulduğu C4 Picasso’nun başlangıç fiyatı 108.650 TL iken Grand C4 Picasso’nun başlangıç fiyatı 121.800 TL.
 
Hayatı kolaylaştıran yeni donanımlara temassız bagaj kapağı dahil edildi
Kompakt MPV segmentinin en popüler araçlarından Citroën C4 Picasso, tüketicilerin beklentileri doğrultusunda yeni donanımlar sunmaya başladı. Türkiye’ye Intensive donanım paketiyle ithal edilen C4 Picasso ve Grand C4 Picasso’da günlük hayatı kolaylaştıran, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, 12 inçlik HD panoramik gösterge ekranı, 7 inçlik dokunmatik ekran, 3D LED farlar, panoramik cam tavan, yokuş kalkış desteği, çift bölgeli otomatik klima ve navigasyon standart olarak sunuluyor. C4 Picasso ve Grand C4 Picasso modellerinde artık temassız bagaj kapağı sunulmaya başlandı. Sistem, anahtar cebinizdeyken bagaj kapağına yaklaşıp, ayağınızı tamponun altına uzattığınızda bagaj kapağının kendiliğinden açılmasını sağlıyor. Aynı şekilde bagaj kapağını kapatabilmek de mümkün. Bu sayede elleriniz doluyken bile C4 Picasso’nun bagajına yükleme yapabiliyorsunuz ya da eşyalarınızı alabiliyorsunuz. Sistem, bir sıkışma olduğunu algıladığında devre dışı kalarak olası kazaların veya yaralanmaların önüne geçiyor.
 
Yeni Citroën C4 Picasso’nun “Güvenlik Donanımları” da geliştirildi. Sürücü yorgunluk uyarı sistemi ve kendiliğinden kararan elektrom iç dikiz aynası, Aktif Şerit İhlal Uyarı Sistemi, Hız Limit Panolarını Okuma özelliği ve Akıllı Far Sistemi de kullanıcılara sunuluyor. C4 Picasso modellerinde sunulan Hız Limit Panolarını Okuma özelliği Cruise Control (Hız Sabitleme Sistemi) ile entegre yapısıyla da kullanıcı dostu yeni bir özellik daha sunuyor. Hız limitlerini trafik tabelalarından okuyan sistem, hız sabitleme sistemi devredeyken sürücüye aracı bu hıza sabitleme opsiyonu sunuyor. Sürücü onayladığı takdirde araç tabelalardaki hıza göre sabit hızını ayarlayabiliyor. Yarı otonom sürüş özelliği ile C4 Picasso uzun yolculukları daha keyifli ve konforlu bir deneyime çeviriyor.

 
Lastikleriniz Kışa Hazır Mı?
 
Balıkesir Uludağ Turizm’e 5 TEMSA SAFİR PLUS
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lastikleriniz Kışa Hazır Mı?
YOKOHAMA’nın kış koşulları için ürettiği ödüllü W.drive V905 lastiği ile ...
Scania Üretim Tesislerinde Rüzgar Enerjisine Yatırım Yapıyor
Scania, çevreye olan duyarlılığını, araçlarının yanı sıra üretim tesislerinde ...
TEMSA’dan Balikesir Büyükşehir Belediyesi’ne 22 Araçlık Toplu Teslimat
Farklı müşteri ihtiyaçlarına yönelik ürün gamı ile fark yaratan TEMSA, ...
 
Borusan Lojistik Türek’te Rüzgâr Lojistiğini Anlattı
Ankara’da gerçekleşen Türkiye Rüzgâr Enerjisi Kongresi’nde Borusan Lojistik ...
Otokar, Konyalı Sanayiciler İle Çalıştayda Buluştu
Otomotiv sanayinin öncü şirketlerinden Otokar, Konya Sanayi Odası’nda ...
STM'nin Raporunda Dikkat Çeken Detay!
Türkiye'nin önde gelen danışmanlık ve lider teknoloji şirketi Savunma ...
 
Teknik Sorumlulara Yeni Standartlar Geldi
Araç imalatı ve ithalatı yapan firmalar; yayınlanan tebliğ ile araçların ...
Can Dostları Hareketi Başladı
Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Denizcilik ...
Filolar İçin Mükemmel Çözümler Carrier All Season’da
Pirelli’nin hafif ticari araçlar için geliştirdiği dört mevsim lastiği ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwsondakikaşoförtruckdikkatbuskamyonumtreylerkamyoncu