Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
24 Eylül 2011 Cumartesi - 09:04

Michelin X Energy SaverGreen

Yakıt ekonomisinden çok daha fazlası: Michelin X Energy SaverGreen Ömrü boyunca ana rakiplerinin ortalama sarfiyat değerlerine oranla 100 km’de 1.7 lt daha az yakıt tüketimi sağlayan Michelin X Energy SaverGreen, diş açılabilirlik ve kaplanabilirlik özellikleri sayesinde tüm Michelin lastikleri gibi uzun ömrüyle dikkat çekiyor ve km başına maliyeti önemli ölçüde azaltıyor.

Michelin, ağır vasıta kullanıcılarının kilometre başına maliyetini önemli ölçüde düşürecek çözümler üzerinde çalışıyor. Yeni Michelin X Energy SaverGreen de sağladığı yakıt ekonomisi ve uzun ömrüyle bu çözümlerin en somut örneklerinden biri.
 
Rekabetin her geçen gün arttığı nakliye sektöründe, pazarda başarının yolunun daha fazla güvenlik, tasarruf ve ekolojiden geçtiği bilinciyle hareket eden Michelin, dayanıklılık teknolojisiyle X Energy SaverGreen ‘de de uzun ömrü garanti ediyor.
 
Çift dalgalı lameller, Infinicoil adı verilen eksiz kat konsepti ve yuvarlanma direncini daha da azaltan, perfromans kazancını sürekli kılan EnergyFlex karkasıyla, Michelin X Energy SaverGreen’ın performansı artırılmıştır. Daha da önemlisi, lastik tamamen bitinceye kadar bozulmadan korunmaktadır. Infinicoil teknolojisi sayesinde ön dingilde 500 kg daha fazla yük taşıma olanağı sunulur.
 
Yeni, diş açılmış ya da Recamic ile yeniden kaplanmış olsun, X Energy SaverGreen bu üç ömrü boyunca ideal performansını sürdürmektedir. Yeni lastiğin güçlendirilmiş omuz ve yanak bölgeleri sayesinde, kaldırım sürtmeleri veya dar dönüşlere olan dayanıklılık da artırılmıştır.
 
X Energy SaverGreen ürün yelpazesi, taşıtların bütün dingillerini donatmaktadır. Ön, çeker dingil ve römorklar için kullanılabilir.
 
X Energy SaverGreen, adından da anlaşılacağı üzere ağır vasıtaların yakıt tüketimini azaltmaktadır. Böylece minimum ekolojik etkiye sahiptir. Energy SaverGreen’lerin kullanıldığı araçlarda CO2 salınımları minimumdur ve bu da hem gezegen için hem de nakliye firmalarının enerji sarfiyatı için en ideal çözümdür. Michelin X Energy SaverGreen, ömrü boyunca ana rakiplerinin ortalama sarfiyat değerlerine oranla 100 km’de 1.7 lt daha az yakıt tüketimi sağlar.
 
Michelin X Energy SaverGreen; ön dingil için XZ ve XF, çeker dingil için XD, treyler dingilinde ise XT modelleriyle pazara sunuluyor. XD, 315/70 R 22.5 ve 315/80 R 22.5 ebatlarına sahip. XF, 315/70 R 22.5 ebadında satılırken, XZ ise 315/80 R 22.5 ebadıyla Michelin yetkili satıcılarında yerini alıyor. Treyle dingilinde kullanılabilen XT’nin ise 385/55 R 22.5 ve 385/65 R 22.5 olmak üzere iki farklı ebadı bulunuyor.

 
Michelin X MultiWay 3D
 
'Akaryakıt ucuzlarsa kimse kaçağına gitmez'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Michelin X MultiWay 3D
Güvenli, uygun maliyetli ve çevre dostu: Michelin X MultiWay 3D Çok ...
SERİN, TREYLERİ UZATTI, MALİYETLERİ KISTI
Serin Treyler yüzde 100 yerli 22 metrelik Trolley’i ürettİ. Serin Treyler, ...
“DURDURULAMAYAN GÜÇ”
YENİLENEN TOYOTA HILUX Avrupa pick-up segmentinde son 3 yıldır üstüste ...
 
Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 HP MultiAir TCT
Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 HP MultiAir TCT modeli Avrupa ile aynı anda ...
AUDI VE PORSCHE’NİN TERCİHİ PIRELLI
Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden Audi ve Porsche, yeni modellerinde ...
TREDER’den Kamuoyuna Duyuru
Türkiye’de Hiçbir Kurum ve Kuruluş, Henüz, T9 Belgesi Verememektir
 
TIRSAN, Eskişehir’de Daha Güçlü
Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN Treyler A.Ş., Türkiye’deki ...
Continental Büyüyor
Avrupa’nın en büyük otomotiv yan sanayi tedarikçisi ve lastik üreticisi ...
PIRELLI SİNGAPUR YOLUNDA
Formula 1’in tek resmi lastik tedarikçisi olan Pirelli, Singapur ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförkamyoncudikkatKamyonsondakikabusfahrertürkiyenews