Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Ocak 2018 Perşembe - 11:02

Meteorolojiden Kar Uyarısı!

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları geldi. Tam 16 il için kara kış duyurusu yapıldı. Bazı illerde yoğun kar yağışı tahmin edilirken bazı illerde de sağanak yağış etkili olacağı tahmin ediliyor. İşte hava durumu uyarısı yapılan iller...

Meteorolojiden Kar Uyarısı!

Bugünden (18 Ocak) itibaren çoğu ilde kar yağışı ve sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor. İstanbul'a ne zaman kar yağacak? sorusunu merak eden İstanbullular için de tahmin geldi. Önümüzdeki 5 gün içinde kar yağışı beklenmiyor. İşte kar ve sağanak yağış uyarısı yapılan iller.

İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle deniz seferlerinde aksamalar yaşanıyor. Denizde dev dalgalar oluştu. İstanbul Boğazı kıyılarında dalgaların sahile çarpmasıyla su seviyesi 3-4 metre yüksekliğe kadar çıktı.

İzmir'de etkili olan fırtına nedeniyle deniz taştı, 1. Kordon'daki birçok işyerini su bastı, vapur seferleri iptal edildi. Sabah saatlerinden itibaren kentte etkili olan fırtına yaşamı olumsuz etkiliyor. Denizin taşması sonucu 1. Kordon, Gündoğdu Meydanı, Cumhuriyet Bulvarı'nda su taşkınları oluştu. Birçok mağazayı su basarken işyeri sahipleri suyun içeriye girmemesi için bariyerle önlem aldı. Kimi işyeri sahipleri ise ellerindeki fırçalarla işletmelerindeki suyu tahliye etmeye çalıştı.

Araçların ve vatandaşların ulaşımda güçlük çekmesine neden olan fırtınada Narlıdere ilçesi Ufuk Mahallesi'ndeki bir aracın üzerine ağaç devrildi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla kaldırılan ağaç, araçta hasara neden oldu. Fırtına, deniz ulaşımının da aksamasına neden oldu. Kentteki yolcu ve arabalı vapur seferleri iptal edildi.

Muş ve Erzurum için yoğun kar yağışı uyarısı!

Cuma günü (19.01.2018) akşam saatlerine kadar yoğun kar yağışı (20-40 cm) olarak devam etmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Erzurum çevrelerinde aralıklarla görülecek kar yağışının yarın (18.01.2018 Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuvvetlenerek, Cuma akşamına kadar yer yer yoğun kar (20-50 cm) şeklinde etkili olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bingöl ve Erzincan için yoğun kar yağışı uyarısı!

Bugün (18.01.2018 Perşembe) Bingöl çevrelerinde beklenen yağışlar, cuma öğle saatlerine kadar kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde yoğun kar (21 cm ve üzeri) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bugün (18.01.2018 Perşembe) Erzincan çevrelerinde beklenen yağışlar, özellikle akşam saatlerinden sonra kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar (15-50 cm) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Elazığ Çevrelerindeki Kuvvetli Yağmur ve Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Elazığ çevrelerinde beklenen yağışlar, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuvvetli yer yer çok kuvvetli yağmur ve sağanak (21-75 Kg/m2), yükseklerinde ve gece saatlerinden sonra il genelinde tipi şeklinde yoğun kar yağışı (21-50 cm) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Şanlıurfa ve Malatya çevreleri için sağacak yağış uyarısı!

Bugün Şanlıurfa çevrelerinde beklenen sağanak yağışların Cuma öğle saatlerine kadar yer yer kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Malatya çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden Cuma öğle saatlerine kadar çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2), kuzey ilçelerinde ve yükseklerinde ise tipi şeklinde yoğun kar yağışı (20-50 cm) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Gaziantep Çevrelerindeki Çok Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Bugün Gaziantep çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Cuma sabah saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (50-80 Kg/m2), olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kilis Çevrelerindeki Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Bugün Kilis çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (30-60 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

Adıyaman Çevrelerindeki Kuvvetli Sağanak ve Kuzeyinde Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Bugün Adıyaman çevrelerinde beklenen yağışların çok kuvvetli yer yer şiddetli sağanak yağış (51-100 Kg/m2), kuzey ilçelerinde ise yoğun kar yağışı (20-50 cm) şeklinde olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Osmaniye ve Adana için çok Kuvvetli ve şiddetli yağışlara dikkat!

Bugün Osmaniye çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Cuma sabah saatlerine kadar çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bugün Adana çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (21-50 Kg/m2), doğu ilçelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

Kahramanmaraş Çevrelerindeki Kuvvetli Sağanak ve Kar Yağışlarına Dikkat!

Bugün Kahramanmaraş çevrelerinde beklenen yağışların çok kuvvetli yer yer şiddetli sağanak (51-100 Kg/m2), kuzey ilçelerinde ise yoğun kar (20-50 cm) şeklinde olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Antalya'nın Doğu İlçelerindeki Çok Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Bugün Antalya'nın Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerine kadar çok kuvvetli (51-75 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (Ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Düzce ve Bolu'da kar yağışı!

Bugün Düzce çevrelerinde görülecek yağışların Kaynaşlı, Gölyaka, Yığılca ve Çilimli ilçelerinde kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde kuvvetli kar yağışı (10-20 cm) olarak meydana geleceği tahmin edildiğinden, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bugün (18.01.2018 Perşembe) Bolu çevrelerinde görülecek yağışların kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde Bolu merkezde kuvvetli kar (10-20 cm), yüksek kesimlerinde ise yoğun kar (20-50 cm) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 
Ciğerlerini Otobüste Pişiriyor
 
Günde 4 Bin Trafik Cezası Kesildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ciğerlerini Otobüste Pişiriyor
Ekmeğini otobüste pişirdiği ciğerlerden kazanıyor.
Duyarlı Sürücüden Örnek Davranış
Sağduyulu bir sürücü, haftasonu ücretsiz olmasına rağmen park ücretini ...
Fuara Katılım İçin İlginç Yöntem
Tarsus Group bünyesindeki İFO Fuarcılık tarafından “Katı Atık, Atık Su, ...
 
Navigasyon'da Aradığımız Yerler Belli Oldu
Yandex Navigasyon’da en çok aranan yerlerin analizi yapıldı. Analize göre ...
Lüks Otomobiline Öyle Şeyler Yaptı Ki!
Şarkıcı Ebru Polat, lüks model spor otomobiliyle Nişantaşı’nda yolda kaldı.
En Çok Ceza İstanbul'da
Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde 2017 ...
 
Halk Otobüsünü Çaldı, Yolcu Aldı
İzmit'te sürücüsünün anahtarını üzerinde bıraktığı halk otobüsünü çalan ...
Öztreyler'den Yeni Ürün: Rotopress Çöptreyleri
Öztreyler'den Yeni Ürün: Rotopress Çöptreyleri
IVECO, Dakar 2018’de İlk 5’te
Gerard De Rooy, IVECO Powerstar’ıyla her etapta bitiş çizgisini ilk geçen ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckkamyonumtreylertürkiyeKamyonşoförlkwbusfahrer