Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
13 Mart 2013 Çarşamba - 17:15

Mercedes-Benz’de Kampanya

Mercedes-Benz Türk Mart ayı süresince farklı ürün gruplarında çeşitli kampanya fırsatları sunuyor

Mercedes-Benz’de Kampanya

Mercedes-Benz Kamyonlar
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in tüm kamyon tipleri için Mart ayına özel finansman kampanyası dahilinde, Mercedes-Benz Kasko’dan 2 yıl ve üzeri “Yıldızım Kasko” paketi tercih eden müşteriler, % 0,76’dan başlayan avantajlı faiz oranlarıyla 150.000 TL’ye varan kredi tutarları ve 48 aya varan vade seçeneklerinde hayallerindeki Mercedes-Benz kamyona sahip olabilirler. Euro ödeme seçeneklerinde ise % 0,46’dan başlayan avantajlı faiz oranlarıyla € 70.000’ya varan kredi tutarları ve 48 aya varan vade seçeneklerinde bu kampanyadan yararlanabilirler.
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Axor 2529 model kargo tipi kamyon için hazırladığı kampanya, 150.000 TL’ye varan kredi tutarları için 48 aya varan vade seçenekleri ve 2.829 TL’den başlayan aylık ödemelerle Mart ayında da devam ediyor.
Mart ayına özel Axor 8x2 C HL 7 (3229 C-HL 7 ve 3240 C-HL 7)modellerinde de kaskolu fırsattan yararlanmak isteyen Mercedes-Benz müşterileri 170.000 TL’ye varan kredi tutarları için 48 aya varan vade seçenekleri ve 3.292 TL’den başlayan aylık ödemelerle Mercedes-Benz araca sahip olabilirler.
Axor 2529 model tiplerinde kasko tercih etmeyen müşteriler 150.000 TL’ye varan kredi tutarları için 48 aya varan vadeler ve 2.854 TL’den başlayan aylık ödeme, Axor 8x2 C HL 7 (3229 C-HL 7 ve 3240 C-HL 7)modellerinde kasko tercih etmeyen müşterilere ise 170.000 TL’ye varan kredi tutarları için 48 aya varan vadeler ve 3.317 TL’den başlayan aylık ödeme seçeneklerinden yararlanabilirler.
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Mart ayında çekici grubu kamyonlara özel sunduğu kampanya çerçevesinde ise 48 aylık vade boyunca iki ayda bir € 2.665 ödemelerle Mercedes-Benz kamyona sahip olmak mümkün.
Tüm kamyon tipleri için sunulan başka bir finansal çözümle de, Mercedes-Benz müşterileri 48 aya varan vade seçenekleri ile 2.583 TL’den başlayan aylık ödemelerle istenilen Mercedes-Benz kamyonlara sahip olabilirken, bu kampanya da Euro ödeme seçeneklerinden de faydalanabilirler.
Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar 
Yeni Citan
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Yeni Citan’a özel hazırladığı Mart kampanyası ile Mercedes-Benz müşterileri günlük 9 TL’den başlayan ödeme koşullarıyla şehrin yeni kahramanı Citan’a sahip olabilirler. Kampanya çerçevesinde % 0,83 faiz oranı ve 48 aya varan vadelerle ödeme olanakları sunuluyor. Sürüş dinamiği, çeviklik ve performansı ile sınıfının en iddialı aracı olan Citan, konforlu yürüyen aksamıyla güvenli ve hassas bir sürüş kullanımı sağlayarak sağlam yapısı ve benzersiz tasarımı ile kullananları büyülüyor. Dinamik ön ve arka bölümü, ferah iç mekanı ve etkileyici radyatör panjuru, yeni Citan'a güçlü bir görünüm katıyor.
Sprinter, Vito ve Viano
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Sprinter, Vito ve Viano araçlar için hazırladığı Mart ayı kampanyasında 2013 model araçlar için Mercedes-Benz Kasko kullanıldığı takdirde sunulan % 0,49 faiz oranıyla, kurumsal Mercedes-Benz müşterileri ayda 707 TL’den, bireysel Mercedes-Benz müşterileri aylık 719 TL’den başlayan aylık ödemelerle Sprinter, Vito ve Viano sahibi olabilirler.
2012 model araç alımlarında Mercedes-Benz Kasko kullanıldığı takdirde % 0 faiz fırsatı veya Sprinter araçlarda 6.000 TL’ye, Vito 8+1 110 CDI modelinde 9.000TL’ye varan fiyat avantajları sunuluyor.
Ayrıca 2. el hafif ticari araçlar için Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Mart ayında 483 TL’den başlayan aylık ödemeler ve % 0,59 sabit faiz avantajıyla sunduğu kampanya ile 2. el hafif ticari araçlar, yeni veya başka bir 2. el hafif ticari araçla değiştirilebilir.
Mercedes-Benz Otobüsler
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Mercedes-Benz Travego 17 SHD, Travego 15 SHD, Tourismo 15 RHD ve Tourismo 16 RHD model otobüsleri için Mart ayında geçerli finansman kampanyası dahilinde otobüs müşterilerine, Mercedes-Benz Kasko’dan “Yıldızım Kasko” paketi dahil ödeme planını dahilinde, 40 ay boyunca TL’de % 0,73 faiz oranı ile 7.281 TL’den başlayan, Euro’da ise % 0,45 faiz oranı ile € 2.750’den başlayan aylık ödeme olanakları ile Mercedes-Benz otobüslere sahip olma imkanı sunuluyor. Bu kampanyada kasko tercih etmeyen müşteriler, Euro’da % 0,49 faiz oranı ile € 200.000’ya varan kredi tutarları için 40 aylık vade süresince € 2.772’den başlayan aylık ödemelerle ve TL’de % 0,77 faiz oranı ile 450.000 TL’ye varan kredi tutarları için 7.340 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri ile Mercedes-Benz otobüslere sahip olabilirler.

 
Piaggio Porter Electric Power’lar GEFCO ile Türkiye’de
 
Ceva Bu Yıl da Zirveyi Zorlayacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Piaggio Porter Electric Power’lar GEFCO ile Türkiye’de
Avrupa’nın hafif ticari araç sınıfının önde gelen markalarından biri olan ...
Continental’in Son Yenilikleri Cenevre Motor Show’da
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden ve en büyük orijinal ekipman ...
Kamyonum Dergisi
Kamyonum Dergisi 96. Sayısı çıktı
 
izinli gönderici uygulamasındaki tır karne işlemleri
10.03.2013 tarih ve 28583 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan TIR işlemlerine ...
İnci Akü’ye TAYSAD’tan Üç Ayrı Ödül
Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) 7 Mart 2013 tarihinde ...
Hisarcıklıoğlu İsveç’ten Destek İstedi
Türkiye’nin sanayi ürünleri serbestçe AB pazarına girebilirken, bu malları ...
 
Renault’tan Yakıt Tüketiminde Bir Rekor Daha
Renault dünyanın her yerinde ve bütün pazarlar için ekolojik ve ekonomik ...
Shell Konya’da Çiftçilerle Buluşuyor
Shell & Turcas, Konya’da 13-16 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenen, ...
OSD Değerlendirme Raporu
Otomotiv Sanayicileri Derneği 2013 yılının ilk iki ayının değerlendirmesini ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler newsfahrertreylersondakikakamyonumtruckşoförbus