Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
15 Ekim 2016 Cumartesi - 09:09

Mercedes-Benz Türk’ten Ekim Ayına Özel Fırsatlar

Mercedes-Benz Türk, otomobil ve hafif ticari araçlar için hazırladığı Ekim ayına özel kampanyalarla avantajlı faiz ve ödeme seçenekleri sunuyor.

Mercedes-Benz Türk’ten Ekim Ayına Özel Fırsatlar

Mercedes-Benz otomobil kampanyaları

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Ekim ayında özel sunduğu kampanya kapsamında kompakt otomobil modelleri B-Serisi, CLA ve CLA Facelift satın alımlarında Mercedes-Benz Kasko’nun tercih edilmesi durumunda % 0,69 faiz oranı fırsatı sunuyor.

Ayrıca Ekim ayına özel Mercedes-Benz C-Serisi model araç tercih eden müşteriler için hazırlanan kampanya kapsamında 130.000 kredi tutarı için %0,79 faiz oranı ve  36 aya varan vade seçeneklerinden 1 yıllık Mercedes-Benz kasko hediyesi ile yararlanmak mümkün.



Lastik kampanyası ile kış koşullarına hazırlık

31 Aralık 2016 tarihine kadar araç lastiklerini Mercedes-Benz yetkili servislerinde Michelin, Pirelli veya Continental marka kış lastikleri ile değiştiren Mercedes-Benz müşterilerine seçili ebatlara özel % 20 indirim sunuluyor. Kampanya kapsamında 4 adet lastik alan otomobil müşterilerine ise Mercedes-Benz şemsiye hediye ediliyor.

Ücretsiz kış kontrolü

Mercedes-Benz yetkili servislerinde 15 Ekim - 28 Şubat tarihleri arasında 2012 ve altı model yılı otomobil sahibi tüm otomobil müşterileri için geçerli olan kampanya kapsamında ücretsiz kış kontrolünde Mercedes-Benz Orijinal Motor Yağlarını tercih edildiğinde, bakım ve onarımlarda aracın yaşına göre değişen yedek parça indirimleri sunuluyor.



Mercedes-Benz C-Serisi “Elmas Izgara” kampanyası

Ekim ayı boyunca Mercedes-Benz C-Serisi otomobil müşterilerine özel sunulan orijinal elmas ızgaraya Mercedes-Benz yetkili servislerinde sahip olmak mümkün.

Mercedes-Benz otomobillere periyodik muayene öncesi ücretsiz ön kontrol

Mercedes-Benz Türk, periyodik bakım zamanı gelen veya periyodik muayene tarihine en fazla 3 ay kalan Mercedes-Benz otomobil müşterilerine araç muayenesinden önce Mercedes-Benz yetkili servislerinde ücretsiz ön kontrol fırsatı sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, araçlarının trafiğe çıkış tarihinden itibaren 3. yılında ve takip eden her 2 yılda bir zorunlu olan periyodik muayeneden hızlı, eksiksiz ve tam şekilde geçmeyi neredeyse garanti altına alıyor.

Garmin® MAP PILOT donanım kampanyası

Ekim ayı boyunca Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinde sunulan kampanya kapsamında donanıma uygun Mercedes-Benz otomobil sahipleri Garmin® MAP PILOT özelliğine avantajlı fiyatlarla sahip olabiliyor. Garmin® MAP PILOT donanımı ile Audio 20 radyosuna gece ve gündüz modu, alternatif rota tercihleri, duruş noktası belirleme özelliği ve gelişmiş yol kılavuz sistemi bulunan navigasyon özelliği eklenmektedir.
 
Mercedes-Benz “Mobilo” hizmeti ile yolunuza devam edin

Teknik arızalanma, kaza, hırsızlık gibi olaylar sonucu aracın çalıştırılamaz veya çalıştırılması sakıncalı olması durumunda, Mercedes-Benz otomobil müşterileri 444 62 44 Mercedes-Benz iletişim hattı üzerinden ücretsiz olarak Mobilo hizmetinden yararlanabiliyor. Yerinde yardım, çekici, yedek araç, konaklama, danışmanlık gibi birçok hizmetin sunulduğu Mobilo, ilk 2 yıl koşulsuz geçerli olup, Mercedes-Benz Türk yetkili servisleri tarafından yapılan periyodik bakım işlemleri sonucunda birer yıl uzatılabilmektedir.

Mercedes-Benz E-Serisi bakım kampanyası

Mercedes-Benz Türk’ün Ekim ayına özel hazırladığı kampanya kapsamında 2002-2009 yılları arasında üretilen Mercedes-Benz E-Serisi otomobil müşterileri, orijinal yedek parçalara avantajlı fiyatlarla sahip oluyorlar. Mercedes-Benz yetkili servislerinde geçerli kampanya doğrultusunda far 927 TL, ön cam 791 TL, stop lambası 539 TL, radyatör 2.297 TL, ön fren balatası 200 TL, ön fren diski 177 TL, amortisör 600 TL, arka fren balatası 155 TL, hava filtresi 55 TL, V kayışı 106 TL, piston 364 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.
 
Mercedes-Benz hafif ticari araçlarda Ekim ayı kampanyaları devam ediyor

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni Sprinter modeli için sunduğu kampanya kapsamında, 10.000 TL’ye varan indirimlere ek olarak, Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda % 1,10 sabit faiz oranı ile 818 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanılabiliyor. Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile sınıfında Euro 6 motora geçen tek araç olan yeni Sprinter, Ekim ayında avantajlı kampanyalarla sunuluyor.

Yeni Vito için Ekim ayında sunulan kampanya kapsamında %0,89 sabit faiz oranı fırsatıyla aylık 778 TL’den başlayan ödemelerle farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olunabiliyor. Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile Yeni Vito, cazip kredi olanakları ile müşterilerini bekliyor.

2. El Hafif Ticari Araç kampanyaları

Mercedes-Benz Türk’ün 2. El hafif ticari araç markası Used1 altında Ekim ayında “Fırsat Araçları” kapsamında alınmış 2. El araçlar için sunduğu kampanya kapsamında % 1,10 sabit faiz oranıyla 818 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanılabiliyor.

Sprinter bakım kampanyası

Ekim ayı boyunca Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinde sunulan kampanya kapsamında Mercedes-Benz Sprinter araç sahipleri 3’lü bakım setine %20 fiyat avantajı ile sahip olabiliyor.

Sonbahar hediyesi

Mercedes-Benz Türk’ün Ekim ayı boyunca yetkili servislerinde hafif ticari araç müşterilerine sunduğu Sonbahar kampanyası kapsamında 480 TL ve üzeri tutarda orijinal yedek parça, aksesuar, orijinal yağ ve lastik alışverişi yapan müşterilere özel Mercedes-Benz yeleği hediye ediliyor.
 

 
Mercedes-Benz Türk’ten Ekim Ayına Özel Fırsatlar
 
Ticariler Continental’le Dijital Dünyanın Bir Parçası Oluyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mercedes-Benz Türk’ten Ekim Ayına Özel Fırsatlar
Mercedes-Benz Türk, otomobil ve hafif ticari araçlar için hazırladığı ...
15,5 Metrelik TIRSAN Perdeliler Dünya Yollarında
Türkiye’de Ar-Ge altyapısıyla treyler sektörüne öncülük eden Tırsan, ihracat ...
Scania Madencilik Alanında Üretkenliği ve Sağlamlığı Artırıyor
Scania, maden sahalarının zor çalışma koşulları için geliştirdiği teknolojileri ...
 
Gürsel Turizm, Fenerbahçe Spor Kulübü Karayolu Resmi Ulaşım Tedarikçisi Oldu
Personel ve okul taşımacılığının lider firması Gürsel Turizm ile Türkiye ...
DAF XF 2016 Yılının En İyi Kamyonu Seçildi
DAF XF 460 FT Super Space Cab, prestijli "2016 Yılının En İyi Kamyonu" ödülünü kazandı.
Karsan’dan Fethiye’ye 128 adetlik Jest!
Karsan, Fethiye’nin toplu ulaşımdaki yeni yüzü oldu. Karsan tarafından ...
 
Avrupa Otomobil Pazarı Yüzde 7,7 arttı
AB (28) ve EFTA ülkeleri toplamına göre otomobil pazarı 2016 yılı Ocak-Eylül ...
UPS, Erken Teslimatta Liderliğe Oynuyor
UPS bugün sabahın erken saatlerinde paket teslimat hizmeti sunan UPS Worldwide ...
TEMSA, Bimser İş Mükemmelliği 2016 Etkinliği'nde
TEMSA, Bimser İş Mükemmelliği 2016 Etkinliği’nde Endüstri 4.0 ve Dijital ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
error code: 524
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
haberler
bus
fahrer
şoför
dikkat
src
truck
Kamyon
lkw