Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
8 Aralık 2011 Perşembe - 09:56

Mercedes-Benz Türk'ün Aralık ayı kampası

Mercedes-Benz Türk'ün Aralık ayı süresince farklı ürün gruplarında sunduğu kampanyalar

Mercedes-Benz Türk ün Aralık ayı kampası

Mercedes-Benz Otomobiller
C-Serisi
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, C 180 K 1.6 modele özel olarak TL’de % 0,60 oranında faiz oranıyla yeni bir kampanya sunuyor. Kampanya çerçevesinde 60.000 TL kredi için Mercedes-Benz kurumsal müşterileri 1.868 TL, kişisel müşterileri ise 1.898 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatları ve 12, 24, 36 aylık ödeme opsiyonları ile yeni bir C 180K 1.6 sahibi olabilecekler.
Kampanya dahilinde kişisel ve kurumsal Mercedes-Benz müşterileri, C180K 1.6’ya özel olarak 24, 36 ve 48 ay vade seçenekleriyle 70.000 TL ve 80.000 TL kredi için % 0,89 faiz oranı ile de kredi kullanabilecekler.
Ayrıca balon ödeme seçeneği de mevcut olan kampanyada 60.000 TL kredi için 11 ay ödemesiz dönemin ardından, 12. ayda kurumsal müşteriler 64.697 TL, kişisel müşteriler ise 65.394 TL ödeyerek C 180K 1.6’ya sahip olabilecekler.
Mercedes-Benz Çocuk Koltuklarında Yıl Sonuna Kadar Özel İndirim
Haziran 2010’dan itibaren Türkiye’de Karayolları Trafik Kanunu çerçevesinde otomobillerde çocuk koltuğu kullanımı zorunlu hale getirildi. Kaza esnasında çocukların yaralanma riskini en aza indirmeyi ve hızlı çarpmalarda diğer nesnelere çarpmaların engellenmesini amaçlayan bu zorunluluk kapsamında, Mercedes-Benz de miniklerin güvende olması için çocuk koltukları sunuyor. Çocukların konforu ve güvenliği düşünülerek tasarlanmış orijinal Mercedes-Benz çocuk koltukları ile yolculuklar çok daha güvenli oluyor. 31 Aralık 2011 tarihine kadar Mercedes-Benz, farklı yaş gruplarına özel üç farklı koltuk seçeneğini avantajlı fiyatlar ile müşterilerine sunuyor. Mercedes-Benz Çocuk Koltuk'larına tüm yetkili Mercedes-Benz servislerinden ulaşılabiliyor.

 

Ayrıca Mercedes-Benz, 2 Mayıs - 30 Haziran 2011 tarihleri arasında Hafif Ticari Araç müşterilerine "Michelin Lastik Kampanyası"nı sunuyor. Mercedes-Benz Yekili Servisleri’nden hafif ticari aracına 4 adet Michelin lastik alan Mercedes-Benz müşterilerinin araçlarına ücretsiz orijinal yağ filtresi ve hava filtresi sağlanıyor.

 
Mercedes-Benz Otobüsler
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, otobüs müşterileri için Aralık ayında da avantajlı finansman çözümleri sunuyor.           
Yılın son ayı içerisinde Mercedes-Benz Travego müşterileri ödemelerini 45 ay vade ile € 4.000 veya 11.500 TL’ den baslayan taksitlerle ve Tourismo müşterileri 35 ay vade ile € 3.450 veya 9.650 TL’ den başlayan taksitlerle gerçekleştirebilecekler.
Bu sayede araç yenileme ya da ilave araç yatırımı yapan müşteriler vade süresince sabit taksit tutarları ve vade sonunda aracın yüksek 2.El değeri sayesinde Mercedes-Benz Travego veya Tourismo’ ya sahip olabilmenin avantajlarından faydalanabilecekler.
Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar
Hafif ticari araçlar pazarının parlayan yıldızı Mercedes-Benz, okul, servis ve turizm sektörlerinde kullanılan Sprinter, Vito ve Viano müşterilerinin güçlerine ortak, işlerine destek olmaya devam ediyor.
Ayrıca Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler tarafından hem bakım aralığının uzun hem de bakım maliyetlerinin düşük olması, bunların yanında düşük yakıt tüketimi ile mevcut kullanımda olan araçlar için sunulan revizyon paketleri ile araçların kullanım ömürlerinin arttırılması hedefleniyor.
Mercedes-Benz müşterilerinin 2. el araçlarını binici fiyatlarıyla değerlendiren Mercedes-Benz Taşıt Ticaret, satılan tüm 2. el hafif ticari araçları 1 yıl boyunca sınırsız kilometre için sıfır kilometre araçlar gibi garanti kapsamında satıyor.
 
Sprinter
Mercedes-Benz Finansman Türk’ün Sprinter minibüs, uzun panelvan ve kamyonetlerde kurumsal müşterilere sunduğu kampanya % 1,09 faiz oranı, 48 aya varan vade seçenekleri ve 544 TL’den başlayan aylık ödemeler ile devam ediyor. Ayrıca, tüm vade ve kredi miktarlarında "Bugün Al, Mayıs'ta Öde" finans kampanyası da sunuluyor. Bunlara ek olarak yeni araç sigorta hizmeti de Mercedes-Benz Sigortacılık Hizmetleri aracılığıyla Mercedes-Benz müşterilerine sunuluyor.
Sınıfının tek Euro 5 motora sahip ve Eco-Gear şanzımanı ile düşük işletme maliyetinin yanı sıra, üstün tasarımı, 3 noktalı emniyet kemeri, orjinal elektrikli kapısı, üstün güvenlik özellikleri, arka akstaki tek tekerlekli seçeneği ile müşterilerine 17+1 yolcu kapasitesinin yanı sıra geniş bagaj alanı sunan ve artık yeni Sprinter Minibüsler'de standart olarak sunulan konfor tipi süspansiyonlu şoför koltugu, hız sabitleyici, multifonksiyonel direksiyon, direksiyondan kumandalı MP3 çalabilen Bluetooth Audio 20 CD radyo ve krom radyatör ızgarası ile Mercedes-Benz Sprinter Minibüs; 7,5 m³'ten 17m³'e uzanan taşıma kapasitesi ve sağlam yapısıyla Sprinter Panelvan; her işe uygun sağlam gövde yapısı ve modüler kasa çözümleri ile Sprinter Kamyonet ve 22+1 kişilik, arka aksta bulunan 4 tekerlek yerine güçlendirilmiş 2 tekerlek, ilave 3 koltuk ile arttırılmış kapasite, yeni okul yönetmeliğine uygun kamera sistemi ve Euro 5 motoruyla sınıfında tek olan Sprinter Okul Servisi efsane olmaya devam ediyor.
Vito
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, kurumsal müşterilerine % 0,99 faiz oranıyla 48 aya varan vade seçeneği ve ayda 531 TL’den başlayan taksitlerle, kişisel müşterilerine ise ayda 549 TL’den başlayan taksitlerle Mercedes-Benz Vito’ya sahip olma imkanı sunuyor.
70 cm uzunluğundaki bagaj alanı, katlanabilir, yön değiştirebilir koltukları ve 3+3+2+1 oturma düzeni ve D2 belgesine kayıt imkanıyla turizm ve taşımacılıkta bir ilke imza atan Yeni Vito 8+1 Minibüs; konfor, rahatlık ve ekonomiyi bir arada arayanların yeni gözdesi olmaya devam ediyor. Mercedes-Benz Finansman Türk, özellikle turizm sektörü için mevsimsel ödeme seçenekleri sunuyor.
 
Viano
Geniş hacimli araçların en üst kategorisini tanımlayan yeni Mercedes-Benz Viano kendi sınıfında değerleri yeniden belirliyor.Yeni Viano 163 PS Euro 5 motoru, BlueEFFICIENCY teknolojisi ve standartların çok ötesindeki konfor anlayışıyla mutluluk için özel sebepler arayanların yine ilk tercihi olmaya devam ediyor.

 
YOKOHAMA BLUEARTH KONSEPTLİ YENİ ÜRÜNLERİNİ TOKYO FUARI’NDA TANITTI
 
Lojistik Vaka Yarışması sektörle gençleri buluşturuyor,
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YOKOHAMA BLUEARTH KONSEPTLİ YENİ ÜRÜNLERİNİ TOKYO FUARI’NDA TANITTI
Yüksek teknolojisindeki zengin deneyimleriyle dünya çapında tercih edilen ...
TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK MOBİL TAKİP OPERATÖRÜ FİLOTÜRK
FiloTürk, Araç Takip Sistemleri’nde teknoloji lideri Mobiliz’in Mobil ...
Ford 10 yıldır 'En Çok Satan Marka'
Ford 10 yıldır 'En Çok Satan Marka' olarak rekorlarla pazar liderliğine ...
 
Dünya Rekortmeni Continental Teknolojisi Adidas Mağazalarında!
Patrick Makau’yu rekora taşıyan Adizero Adios 2, Aralık ayında raflardaki yerini alacak
Türkiye'de en çok satan 10 otomobil!
Otomotiv pazarında ilk 6 ayın etkisiyle yüzde 20 büyüme gerçekleşti.
Bakan Ergün'den Üreticiye Mesaj
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, yerli oto hakkında “Sanki ...
 
Goodyear Türkiye Pazarlama Direktörü Sibel Raif oldu
Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Pazarlama Direktörlüğü’ne 1 Aralık 2011 tarihi ...
Avrupa'daki otobüs işletmeleri, Allison hibrid teknolojisini tercih ediyor.
Avrupa'daki otobüs işletmeleri, emisyon değerlerini ve yakıt tüketimini ...
Suriye'nin tutumu ihracatçıları ve nakliyecileri zorda bıraktı
Suriye’nin Bab–ul Hava Sınır Kapısında sistem arızası adı altında tüm ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srctrucklkwşoförkamyonumdikkat haberler Kamyonfahrer