Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
2 Ağustos 2012 Perşembe - 18:42

Mercedes-Benz Teslimatlarına Temmuz’da da Devam Etti

Mercedes Benz Temmuz ayında da farklı sektörlerin tercihi oldu. Gürbay Lojistik, Tosçelik Profil ve Sac Endüstri A.Ş., Saygı Lojistik, Akstrol Kimya, Sarıboğa Lojistik gibi firmalara teslimatlarını gerçekleştiren Mercedes Benz teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor.

Mercedes-Benz Teslimatlarına Temmuz’da da Devam Etti

Gürbay Lojistik’in Tercihi Mercedes-Benz

Midyad/Mardin merkezli Gürbay Lojistik, araç alımında yine Mercedes-Benz’i tercih ederek 6 adet Axor 1840 LS E5 çekiciyi filosuna ekledi. Bu alım ile şirketin araç filosu 40 adet Mercedes-Benz marka araçtan oluştu.

Gürbay Lojistik Firma Sahibi Mehmet Ata Akyol, Axor araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin oldukça önemli rol oynadığını belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu belirten Akyol, 2012 yılı içerisinde araç alımlarına yine Mercedes-Benz’i tercih etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Tosçelik Profil ve Sac Endüstri A.Ş Filosuna 5 Mercedes-Benz

Demir - çelik taşımacılığı yapan, Hatay/İskenderun merkezli Tosçelik Profil ve Sac Endüstri A.Ş 15 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E5 çekiciyi araç parkına ekledi.

Firma yetkilileri, Mercedes-Benz araçları düşük yakıt tüketimi, ikinci el değerinin yüksek olması, servis ağının yaygın olması ve Mercedes-Benz markasına duyulan güven sebebiyle tercih ettiklerini belirtti. Tosçelik, 2012 yılı içerisinde de Mercedes-Benz araç alımlarına devam edecek.

Saygı Lojistik Filosuna Axor Katmaya Devam Ediyor

Kayseri merkezli Saygı Lojistik Taahhüt Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, filosuna 5 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E 5 ekledi.

Saygı Lojistik Firma Sahibi Hasan Saygı, Axor araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin oldukça önemli rol oynadığını belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’ in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu belirten Saygı, 2012 yılı içerisinde Mercedes-Benz araç alımlarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Akstrol Kimya Filosunun 62’si Mercedes-Benz

Akstrol Petrokimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Seyidoğlu Hazır Beton Madencilik İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Oto. Sanayi ve Dış Tic. A.Ş ve GPS Plastik Lojistik Pazarlama Sanayi ve  Ticaret Ltd. Şti grup firmalarına sahip Akstrol Kimya Petrol Sanayi Lojistik ve Ticaret A.Ş, 40 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E 5 çekiciyi filosuna ekledi. Bu alım ile şirketin 65 araçlık filosunda 62 adet Mercedes-Benz marka araç yer aldı.

Şirket yetkilileri, Axor araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin oldukça önemli rol oynadığını belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu ve 2012 yılı içerisinde araç alımlarında yine Mercedes-Benz’i tercih etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sarıboğa Lojistik’e 11 Adet Mercedes-Benz Axor

Filosundaki 45 aracın 25 adedinin Mercedes-Benz marka olduğu Sarıboğa Lojistik Petrol İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., yeni araç alımında yeniden Mercedes-Benz’i tercih ederek 11 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E 5 çekiciyi filosuna ekledi.

Sarıboğa Lojistik, Lojistik Müdürü Orhan Kılıç, Mercedes-Benz Axor’u araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin en önemli etkenlerden olduğunu belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu ve 2012 yılı içerisinde araç alımlarında yine Mercedes-Benz’i tercih etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 
İtalyan'da Çektirme İşlemlerinde Kontroller
 
TOTAL VE TEB’DEN TEB TOTAL CARD SAHİPLERİNE AKARYAKIT HEDİYE
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İtalyan'da Çektirme İşlemlerinde Kontroller
Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin resmi internet sitesinden yaptığı ...
Baykara Hazır Beton, Araç Parkını Ford Cargo’yla Güçlendiriyor
Baykara Hazır Beton, araç parkını Ford Cargo ile yeniledi. Ford Otosan ...
ContiGuard® “Çarpma Sonrası Frenleme Teknolojisi” ile Yollar Artık Daha Güvenli!
Alman Otomobil Kulübü ADAC’ın araştırma sonuçlarına göre; binek araç kazalarının ...
 
Kocaeli, toplu taşımacılıkta Sultan ile dönüşüyor
Konfor ve ekonominin birarada sunulduğu Sultan otobüsleri tercih edilmeye ...
UPS’NİN 2. ÇEYREK HİSSE BAŞINA KAZANCI %7.5 ARTIŞ GÖSTERDİ
Ekonomik Belirsizlik Beklentileri Azaltırken, ABD Yurt İçi Karı %12 Artış ...
UBAK 1’inci Bölge Müdürlüğü Tuzla Ek Hizmet Binası Faaliyette
İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne ve Kocaeli illerinde faaliyet gösteren ...
 
Kureyşçelebioğulları Uluslararası Lojistik Yine TIRSAN ve DAF’ı Tercih Etti
DAF-Tırsan Otomotiv Samandıra tesislerinde gerçekleştirilen tören ile ...
Kapitan Andreevo'da Gümrük İşlemleri Manuel Yapılıyor
UND’nin resmi internet sitesinde yaptığı duyuruya göre Bulgaristan'ın ...
1 Kasım’dan Sonra Lastikler Etiketli Oluyor
Lastiklerin Yakıt Verimliliği ve Diğer Esas Parametreler Gözetilerek Etiketlenmesi ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newstürkiyekamyonum haberler dikkatfahrerKamyonsondakikabus