Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Mart 2009 Pazartesi - 00:00

Mars Logistics, Krize Rağmen Büyüyor

Mars Logistics, Krize Rağmen Büyüyor

2008 yılında küresel kriz nedeniyle, sektörün büyüme hızı önemli ölçüde yavaşlayıp birçok şirket küçülürken, Mars Logistics yılı yaklaşık yüzde 8 oranında bir ciro artışı ile tamamladı. Mars Logistics’in 2008 yılında cirosu 159 milyon dolara ulaştı.

Küresel krizin gelişmiş pazarlardaki olumsuz etkisinden sıyrılmak ve dış ticarette müşterilerine yeni ufuklar açmak için, geçen yıl Kuzey Afrika ve Doğu Avrupa’daki alternatif pazarlara yönelen Mars Logistics, düzenli seferler başlattığı Polonya hattı ile müşterileri için Avrupa’da sınırları Doğu’ya doğru genişletirken, bu genişlemeyi Kuzey’de İskandinav ülkeleriyle sürdürmeyi hedefliyor.

20 bin metrekarelik yeni depo yatırımı                                                                             

Mars Logistics, 2009 yılında ithalat ve ihracat taşımacılığındaki atılımlarını, katma değerli lojistik hizmetlerini geliştirmek amacıyla gerçekleştireceği yatırımlarla da destekleyecek. Bu çerçevede, 2009 yılı için Mars Logistics’in İstanbul’un Anadolu yakasında 20 bin metrekarelik bir depo yatırımı hayata geçirilecek. Mevcut Bursa ve İzmir Şubelerine ilave olarak, 2008 yılında Ankara’da bir şube ve Esenboğa Havalimanı’nda bir ofis hizmete açan Mars Logistics, 2009 başında da Adana’da açtığı yeni şubesiyle, müşterilerine yerinden hizmet ayrıcalığı sunuyor.

Mars Logistics’in EURO 3 ve 5 çevre normlarına uygun 441 araca ulaşan genç filosu, Türkiye ile Avrupa arasında karayolu taşımacılığı yapan en büyük TIR filolarından biri olma niteliği taşıyor. TIR  filosu 7/24 uydu takip sistemi ile yönetilen Mars Logistics, tümü tehlikeli madde taşıma ehliyetine sahip sürücü kadrosuyla, tehlikeli madde taşımacılık kapasitesine de sahip bulunuyor.

 
Ford Otosan'dan Üç Sıfırlı Kampanya
 
YAŞLI ARACINI GETİREN 5 BİN TL ALACAK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiye haberler newssrckamyonumkamyoncutruckşofördikkat