Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Ocak 2017 Cuma - 15:58

Mars Logistics Geleceğin Lojistikçilerini Seçiyor

Türkiye’nin lider lojistik şirketlerinden Mars Logistics ve Lojistik Derneği (LODER) işbirliğiyle düzenlenen 14. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması üniversite öğrencilerinin takım halinde yarışarak yaratıcı lojistik çözümler geliştirmelerinin önünü açıyor.

Mars Logistics Geleceğin Lojistikçilerini Seçiyor

14 yıldır bu yarışma ile lojistik sektörünün gelişimine yönelik projelere imza atan Mars Logistics, geleceğin lojistikçilerini destekliyor. 

Lojistik sektöründe yarattığı farklılıklarla sürekli büyüyen ve hizmet kalitesini daima artırmayı hedefleyen Mars Logistics, 14. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması 2017 ile araştırmacı, meraklı ve yaratıcı gençlerin fikirlerini aktaracağı bir ortam oluşturmayı amaçlıyor. Sektördeki örnek vakaları öğrencilerine aktaran ve üniversite öğrencilerinin vaka çözümleme becerilerini geliştiren Mars Logistics, gençler için Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi alanında yeni kariyer fırsatlarının doğmasının da önünü açıyor.
 
Son başvuru 31 Ocak 2017
Öğrenciler, 14. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’na 31 Ocak 2017 tarihine kadar başvurabiliyor. Yarışma, kariyerlerini çizme yolunda olan öğrencilere takım çalışması içinde geliştirecekleri projeler aracılığıyla lojistik ve tedarik zinciri yönetimini tanıtırken kariyer planlarını da yeniden değerlendirebilecekleri öğretici bir rekabet ortamı sunuyor.
 
Yarışmaya eğitim gördüğü programın adında lojistik kelimesi olan ve olmayan lisans ve 4 yıllık yüksekokul öğrencileri ile program adında lojistik kelimesi olan 2 yıllık meslek yüksekokul öğrencileri katılabiliyor. Katılımın ücretsiz olduğu 14. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’na www.marslogistics.com ve www.loder.org.tr adreslerinden başvuru yapılabiliyor. En iyi projenin jüri üyeleri tarafından belirlenecek yarışmanın ödülü ise 3 bin lira.
    
Mars Logistics liderliğinde artık bir gelenek haline gelen ve bu yıl 14’üncü kez düzenlenecek olan Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nın önemine değinen Mars Logistics Genel Müdürü Ali Tulgar, “14 yıldır Mars Logistics olarak düzenleyicisi olduğumuz bu anlamlı yarışmada gözleyebildiğimiz en değerli sonuç, daha önceki yarışmalara katılan ve dereceye giren arkadaşlarımızın önemli bir kısmının kariyerlerini bu yönde çizmesi oldu. Aldığımız bu karşılık bizler için çok değerli. Buradan anlıyoruz ki; gençler heyecanlarını, bilgilerini ve kabiliyetlerini aktarabilecekleri doğru alanlar bulmaya ve bu yolda teşvik edilmeye ihtiyaç duyuyor. Şimdiye kadar projelerimizi gençlerden aldığımız ilhamın heyecanıyla geliştirdik. 14. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması için de ilk günkü gibi heyecanlıyız. Teminatımız olan gençlerimizin projelerini sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
 
 
Mars Logistics Hakkında:
 
1989 yılında kurulan Mars Logistics, tüm lojistik hizmetlerinin kusursuz bir şekilde sunulduğu bir grup şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Uluslararası Karayolu, Havayolu, Denizyolu ve Demiryolu Taşımacılığı hizmeti sunan Mars Logistics, Proje Taşımacılığı, Intermodal Taşımacılık, Fuar ve Etkinlik Lojistiği, Depolama, Gümrük Yönetimi ve Sigorta alanlarında da hizmet vererek müşterilerine entegre bir sistem sunmaktadır. Merkezi İstanbul’da olan ve yurtiçinde / yurtdışında şubeleri bulunan Mars, yaklaşık 100 bin m²’lik açık ve kapalı alanda gümrüklü ve
 
gümrüksüz depolama hizmetleri ile müşterilerine akıllı çözümler sağlamaktadır. Başta otomotiv ve tekstil olmak üzere kimya, sağlık, kozmetik, enerji, perakende gibi birçok sektöre Mars Logistics sektör bazında özel çözümler geliştirmektedir. Türkiye’nin en genç ve en büyük filolarından birine sahip olan Mars Logistics, 1865 araçlık filosu ile Avrupa, Kuzey Afrika, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler’e karayolu taşımacılığı hizmeti vermektedir. WIN’in kurucu üyesi olan Mars Hava ve Deniz Kargo ise dünyanın tüm ülkelerine ulaşmakta ve havayolu & denizyolu taşımacılığında da profesyonel bir sistem sunmaktadır. Türkiye’nin en büyük 250 şirketi arasında yer alan Mars, yayınladığı son sürdürülebilirlik raporu ile Türkiye’deki GRI onaylı A+ seviyesindeki ilk 10 firmadan birisi olmayı başarmıştır. Bin 200’ün üzerinde çalışanıyla, lojistik sektöründe fark yaratarak büyümesini sürdüren Mars Logistics, Intermodal Taşıma Sistemi ile çevreci ve sürdürülebilir bir hizmet modeli sunmaktadır.  Sektörde sürekli gelişimi ve değişimi hedefleyen Mars, kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde özellikle eğitime destek vermeye odaklanmıştır.

 

 
Nükte Otomotiv: Her Sattığımız Aracın Arkasındayız
 
AYDİLEK: 2. EL ARACIN KURUMSAL BİR MARKADAN TEMİN EDİLMEMESİ RİSKTİR!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nissan Türkiye 2016 Yılında Satış Rekoru Kırdı
Japon otomotiv devi Nissan; 2016 yılında 32 bin 53 adet araç satışı ile ...
​Öğrencilere Trafik Eğitimi İstanbul´daydı
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Kadınlar Kurulu tarafından ...
Mars Logistics Ve MAN Güçlü Bir İşbirliğine İmza Attı
Türkiye’nin lojistik devi Mars Logistics ile ticari araçların global markası ...
 
Kardeşler Uluslararası Taşımacılık, Krone Mega Liner’ı Tercih Etti
Krone, Mega Liner teslimatlarını hız kesmeden sürdürüyor. Son olarak Kardeşler ...
Continental’den Asfalt ve Yol Dışında Üstün Performans Sunan Yeni Lastik
Continental’in yeni SUV lastiği CrossContact ATR, asfalt yollarda sergilediği ...
TEMSA 2017 Hedeflerini Paylaştı
2016 yılını otobüs pazarında lider marka olarak tamamlayan TEMSA, hedefleri ...
 
IVECO’dan 2016’da Ağır Vasıta Sürüş Eğitimi Rekoru
IVECO 2016 yılında Stralis, Trakker ve Astra araçlar için 144 sürücüye birebir eğitim verdi.
​TEMSA, 15 bininci Prestij’i Banttan İndirdi
Türkiye otobüs pazarının lider markası TEMSA, 15 bininci Prestij’i banttan ...
Uluslararası Exposhıppıng Expomarıtt İstanbul, Kapılarını Girişimcilere ve İnovatif Fikirlere Açtı
Denizcilik sektörünün ulusal ve uluslararası aktörlerini bir araya getiren ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkattrucktreylersrcnewskamyonumKamyontürkiyekamyoncu