Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Mart 2024 Pazartesi - 10:47

MAN ve Kamil Koç Yol Arkadaşlıklarına Yeni Bir Halka Daha Ekledi

Ağır ticari araç sektörünün küresel markası MAN ile Türkiye’nin en çok tercih edilen lider seyahat markası Kâmil Koç, başarılı iş birliklerine yeni bir halka daha ekledi. Yolcularına keyifli ve konforlu hizmeti sunmak için doğa dostu, son teknoloji araçlarla filosunu yenilemeye devam eden Kâmil Koç, bu kapsamda 10 adet ‘Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022 - Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’ sahibi MAN Lion’s Coach alımı gerçekleştirdi.

MAN ve Kamil Koç Yol Arkadaşlıklarına Yeni Bir Halka Daha Ekledi

Kâmil Koç, MAN’ın ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen törenle yeni otobüsleri teslim aldı.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., başarılı bir yılın ardından 2024 yılında da araç teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni teknolojilerle daha da geliştirilen, konfordan tasarıma, üstün teknolojiden performansa, çevreci niteliklerden yüksek yakıt tasarrufuna, uzun bakım aralıklarından satış sonrası hizmetlere kadar pek çok başlıkta rakiplerinden ayrışan MAN, tüm bu nitelikleriyle Türkiye’de lider markaların tercihi olmaya devam ediyor.

MAN’ın araç ve hizmet kalitesinden duyduğu memnuniyetle yeni yılda filosunu MAN otobüsleri ile güçlendiren son firma ise, Türkiye’nin ilk karayolu seyahat firması Kâmil Koç oldu. Üstün hizmet kalitesi ile 98 yıldır yolcularına yol arkadaşlığı yapan Kâmil Koç, filosunu yenilerken ağır ticari araç sektörünün küresel markası MAN’ı tercih etti. Firma, doğa dostu, son teknoloji araçlarla filosunu güçlendirme hedefi kapsamında, 10 adet MAN Lion’s Coach satın aldı. Yeni araçlar MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlenen özel bir törenle teslim edildi. Teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Kâmil Koç adına İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyılmaz katıldı.

Can Cansu: “2024’te de lider markalarımızın yol arkadaşı olmaya devam ediyoruz”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, MAN araçlarının yeni yılda da sektörün gözdesi olmaya devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“2024 yılına hızlı bir başlangıç yaptık. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yılda da yine araçlarımız ülkemizin lider ve köklü firmalarının tercihi olmaya devam ediyor. Uzun bakım aralıkları ve etkileyici yakıt tasarrufunun yanı sıra Lion’s Coach; performans, kalite, konfor, tasarım dahil 40’a yakın niteliği ile firmalarımızın gözdesi konumunda bulunuyor. Seyahat sektöründe üstün nitelikleri ile standartları yeniden belirleyen Lion’s Coach bugün de ülkemizin en köklü seyahat firması Kâmil Koç’un tercihi oldu. Kâmil Koç bizim için bir müşteriden öte, çok değerli bir yol arkadaşı. Uzun yıllardır seyahat sektöründe başarılı bir iş birliği örneği veriyoruz. Dolayısıyla böylesine nitelikli bir firmanın, araçlarımıza ve hizmet kalitemizden memnun olması bizler için büyük bir anlam ifade ediyor. Yeni araçlarımızın hem Kâmil Koç’a hem de yolcularına hayırlı olmasını dileriz.”

Mehmet Türkyılmaz: “Filomuzu doğa dostu son teknoloji araçlarla güçlendiriyoruz”

Kâmil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyılmaz, sektörün öncü markası olarak, hizmet kalitelerini Türkiye’nin her yerine taşımaya devam ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: “Sunduğumuz ayrıcalıklı hizmet kalitesi ile Türkiye’nin her yerine doğa dostu, son teknoloji araçlarla, Kâmil Koç konforunda seyahat etme imkânı sunmaya gayret ediyoruz. Bunun için de en yeni teknolojiye sahip son model araçlarla filomuzu güçlendiriyoruz. Yolcularımıza kaliteli ve konforlu hizmeti sunabileceğimiz, doğa dostu son teknoloji araçları tercih ediyoruz. Bugün de yine küresel ölçekte aldığı ödüllerle başarısını kanıtlamış, çevreci özellikleri ile ‘Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022 - Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’ sahibi yeni MAN Lion’s Coach araçları filomuza kattık. MAN, yol arkadaşlığından memnuniyet duyduğumuz ve uzun yıllardır da bu temelde iş birliğimizi sürdürdüğümüz çok köklü bir marka. Kalite, konfor ve müşteri memnuniyeti noktasında üstün nitelikli araçlarının yanı sıra satış sonrası hizmetleri ve geniş servis ağı ile operasyonlarımızda bize önemli bir katkı sağlıyorlar. Özellikle bugün aldığımız MAN Lion’s Coach otobüslerinin, yolcularımıza sunmak istediğimiz eşsiz seyahat deneyimi ve yenilikçi seyahat hedeflerimiz için gücümüze güç katacağına inanıyoruz. Yeni araçlarımızın hem markalarımıza hem de tüm yol arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.”

 
ContiConnect Lite ile Hedef Dijital Lastik Yönetimi
 
Geleceğin Tır Kaptanları Burada Yetişiyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karsan Rotterdam Havalimanı’na Otonom e-ATAK ile Yolcu Taşıyacak!
Avrupa başta olmak üzere dünyada toplu ulaşımın elektrikli ve otonom dönüşümünde ...
TED Ankara Koleji’nin Tercihi MAN’ın Ödülü Otobüsü Lion’s Coach Oldu
Üstün nitelikli araçları ile seyahat sektöründe standartları belirleyen ...
Güney Eksport, Filosunu Mercedes-Benz Actros Ailesi ile Güçlendirmeye Devam Ediyor
1982 yılından bu yana lojistik sektöründe faaliyet gösteren Güney Eksport, ...
 
MAN Yeni Yılda TGE Teslimatlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
MAN, hafif ticari araç segmentindeki yenilikçi markası TGE’nin teslimatlarına ...
Lider Turizm Taşımacılık Firması Kozetur Konforlu Yolculuk İçin MAN TGE’yi Seçti
MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki yenilikçi markası TGE, tatil bölgelerinde ...
Global Sıvı Taşıma Şirketi HOYER için 165 DAF XG Çekici
Sıvı ürünler için lojistik çözümlerinde dünya pazarının lideri olan HOYER, ...
 
Taşkala Lojistik MAN Çekicilerle Filosunu Büyütüyor
Ağır işlerin güvenilir çözüm ortağı MAN çekicileri, yeni yılda firmaların ...
Transaktaş Global Lojistik, Araç Filosunu 208 Adet Mercedes-Benz Actros Çekici ile Genişletti
Dünyanın en uzak noktasına lojistik hizmeti verme hedefi ile hareket eden ...
MAN, 2024 Yılı Otobüs Teslimatlarına Personel Taşımacılığının Dev Markası ile Devam Etti
2024 yılına hızlı başlayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., sektörlerinin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwşoförKamyonkamyoncudikkatbuskamyonumtürkiyenews