Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
26 Ocak 2008 Cumartesi - 00:00

MAN'dan 24 Saat Kesintisiz Hizmet

MAN dan 24 Saat Kesintisiz Hizmet

MAN yeni projesi kapsamında artık müşteriler yılın her günü, 24 saat boyunca her türlü memnuniyet, öneri, dilek ve şikayetlerini (212) 291 0025 ve (542) 671 4832 telefon numaralarına iletebilecekler.

MAN yetkililerinden gelen bilgide müşterilerden alınan bilgeler, anında elektronik posta ve SMS yoluyla bölge sorumlusuna ulaşacağı bildirildi. Bu bilgi, İlgili yetkili servise ve MAN Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü’ ne iletildikten sonra en geç 24 saat içerisinde müşteriye konu ile ilgili kısa bilgi verileceği açıklandı.

MAN Teknik Hizmetler Yöneticisi Serkan Sara; bu hizmeti daha önce şu anki modern teknoloji ve sistemler olmaksızın yürüttüklerini ve aksamalar olabildiğini belirtti. “Şu anda ise bölgedeki çalışanlar bile internete bağlanıp şikayetleri anında her türlü detayıyla görüp, cevap yazabiliyorlar” diyen Sara, “Bu sayede hem hız kazandık hem de konu ile ilgili resim, belge vb. önemli bilgileri de anında dosyaya ekleyebilmemizden dolayı işin çözümü kolaylaştı ve müşterinin bize güveni arttı” diye ekledi. Arşivden geçmişe yönelik bir dosyayı inceleyerek uygulanan başarılı çözümleri bir başka müşteride uygulamanın da kendilerine pratiklik ve zaman kazandırdığına da değinen Sara, ayrıca aylık alınan raporlar bazında ortak görülen şikayetleri daha büyümeden çözebildiklerine de ekleyip, “2008 yılında MAN Kamyon ve Otobüs kullanıcıları sadece araçların kalitesinden değil, aynı zamanda müşteri hizmetlerinin de kalitesinden dolayı ne kadar akılcı bir yatırım yaptıklarını bir kez daha hissedecekler” dedi.

 
MAN, Üç Teslimat Yaptı
 
Daily, Zor Şartlara Uyum Sağladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerfahrersondakikatrucksrc haberler kamyonumşofördikkat