Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
15 Aralık 2007 Cumartesi - 00:00

Londra'da Yeni Düşük Emisyon Bölgesi

Londra da Yeni Düşük Emisyon Bölgesi

Uluslararası Karayolu Taşımacıları Birliği’nden (IRU) yapılan açıklamaya göre İngiltere’nin başkenti Londra çevresinde 4 Şubat 2008’den itibaren uygulanmak üzere bir Düşük Emisyon Bölgesi (Low Emission Zone – LEZ) oluşturulacağı bildirildi.

Buna göre Londra ve çevresindeki bölge içerisine 4 Şubat 2008 tarihinden itibaren EURO 2 ve daha alt sınıftaki araçların girişi için LEZ ücreti ödenmesi gerekecek. EURO III ve daha üst sınıf araçların bu ücretten muaf olabilmesi için Transport for London-TfL’ye kayıt yaptırması gerekiyor. Açıklamada TfL’ye kayıt yaptırmayan veya LEZ standartlarına uymayan (EURO 0, EURO 1 ve EURO 2) araçların ödemesi gereken ücretin günlük (bir gece yarısından sonraki gece yarısına kadar) 200 Sterlin olduğu, bu ücreti ödemeyen araçlar için ise bin Sterlin ceza uygulanacağı ifade ediliyor. Ocak 2012’den itibaren EURO 3 tipi araçlar da bu bölgeye girmek için LEZ ücreti ödemek zorundalar.

Öte yandan Londra merkezindeki özel ücretli alan olan Congestion Bölgesi’ne girecek araçların bu ücreti de ek olarak ödemesi gerekiyor. Londra merkezine iş günlerinde 07:00-18:30 saatleri arasında giren eşya taşıma yapan araçlar günlük 8 Sterlin ödemek zorundalar.  

 
Almanya’da Düşük Emisyon Bölgeleri Kurallarına Uymayana Ceza Var
 
2008 Yılı İsviçre Otoyol Ücretleri Açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?