Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
29 Mart 2016 Salı - 16:24

Kässbohrer, Commercial Vehicle Show’a Katılıyor

Türkiye treyler sektörünün lider üreticisi olan Tırsan, 2002 yılından bu yana bünyesinde yer alan Kässbohrer marka araçlarıyla İngiltere’nin en büyük ticari araç fuarı olan Commercial Vehicle Show’a (CV Show) katılıyor.

Kässbohrer, Commercial Vehicle Show’a Katılıyor

İngiltere’nin Birmingham şehrinde düzenlenen CV Show bu yıl 26-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.

Avrupa’nın en geniş ürün gamına sahip üreticisi olan Tırsan’ın fuarda sergileyeceği Kässbohrer treylerler şunlar: Kässbohrer 4 dingilli low-bed, K.SLA 4, 30 m3 kimyasal madde taşıyıcı tanker, K.STC 30 ve İngiltere pazarı için özel geliştirilen ağır hizmete uygun platform olan K.SPW.XS.

İngiltere’nin en çok ziyaretçi toplayan, en büyük ve en kapsamlı taşımacılık ve lojistik etkinliği olan CV show 20 bin kadar ziyaretçi çekiyor.

Kässbohrer’in CV Show’a katılımını değerlendiren şirketin iş gelişiminden sorumlu yönetim kurulu üyesi İffet Türken, “İngiltere’deki faaliyetlerimizi yoğunlaştırmayı planladığımız için Birmingham’da CV Show’a katılacak olmak bizi heyecanlandırıyor. Belirli bir pazara yönelik olarak en uygun ürünü üretmedeki deneyimimizle, halihazırda İngiltere’deki müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik treylerler geliştirmiş durumdayız. Bunun yanında, İngiltere’deki satış ve satış sonrası ağımızı daha da genişletiyoruz. CV Show, varolan müşterilerimizle görüşmek ve yeni ilişkiler kurmak için olduğu kadar, müşterilerimizin deneyimlerine kulak vererek ürünlerimizi daha fazla optimize edebilmemiz için de önemli bir fırsat” açıklamasını yaptı. Kässbohrer 3A salonunda 3D79 no’lu stantta yerini alacak.

Tırsan’ın İngiltere faaliyetleri
 
2000 yılından bu yana İngiltere pazarında etkin olan Tırsan, Kässbohrer markası ile kilit müşterilerine yaptığı satışlarla İngiltere pazarındaki faaliyetlerini artırıyor. Pazar özelliklerine özel olarak en optimum aracı üretme konusundaki deneyimi ve en ileri Ar-Ge kabiliyetleri sayesinde Tırsan, Kässbohrer markasıyla İngiltere piyasasına özel geliştirilen ürünler tedarik etmekte.
 
İngiltere ve İrlanda pazarlarına yönelik geliştirilen araçlar arasında Kässbohrer’in 13.600 mm uzunluğundaki ağır hizmet platformu olan K.SPW.XS ile 40 ft ve 45 ft konteyner taşıyabilen konteyner şasisi K.SHG LS bulunuyor.
 
2015 yılından bu yana Kässbohrer, İngiltere pazarındaki müşteri portföyünü özellikle ağır taşımacılık segmentinde genişletti. 130 ton ağırlığa ve 18 metre uzunluğa kadar yüklerin taşınmasına yönelik geliştirilen Kässbohrer low-bed ve low-loader’lar sundukları sağlamlık, emniyet ve esnekliğe bağlı olarak tercih ediliyor.

Fuarda sergilenecek Kässbohrer treylerler:
K.SLA 4
KÄSSBOHRER 4 DİNGİLLİ UZAYABİLİR LOW-BED
 
Kässbohrer 4 dingilli low-bed 6 metreye kadar uzayabilir platformu sayesinde farklı boyutlarda yüklerin taşınmasında kullanılıyor. K.SLA 4 sabit ve serseri dingil dizilişi ile farklı taşımacılık ihtiyaçlarına cevap veriyor. 13.250 kg boş ağırlığa ve toplam 64.100 kg teknik taşıma kapasitesine sahip. 50'şer santim kademeli uzaması sayesinde toplam 15.240 mm platform uzunluğuna ulaşarak ağır taşımacılık ihtiyaçlarına eksiksiz yanıt veriyor.
 
K.STC 30
KASSBOHRER KİMYASAL MADDE TAŞIYICI TANKER
 
Kässbohrer Kimyasal Madde Tankeri, K.STC 30, yüksek güvenlik donanımları ile tehlikeli kimyasal madde taşımacılığı için en doğru tercih. Farklı izolasyon ve ısıtma sistem seçenekleri ile her iklim koşulunda güvenli kullanım rahatlığı sunuyor.
 
Elektropolisaj özelliği sayesinde K.STC tankerlerinin boyası yıpranmadan uzun yıllar dayanıklı kalıyor. Böylece bakım maliyeti düşer ve kolay temizlik sağlanır.Paslanmaz çelik şasisi sağlamlığı ve dayanıklılığı ile uzun kullanım ömrü sunuyor.
 
SAF marka disk frenli dingil ve hava süspansiyon kullanan K.STC 30, WABCO park sensörü ve fren sistemi ile donatılmış durumda.
 
100 mm cam yünü izolasyon, paslanmaz çelikten izolasyon kaplama, paslanmaz çelikten izolasyon halkaları ve FRP kaplamalı bombe dahil olmak üzere etkin izolasyon özelliklerine sahip. Paslanmaz çelikten hidrolik kumandalı boşaltım pompası kolay ve etkin bir operasyon sağlıyor. K.STC 30'da taşımacılıkta esnekliği artırmak üzere 4 x 2 adet Ro-Ro halkası mevcut.

K.SPW.XS
KÄSSBOHRER AĞIR HİZMET PLATFORMU
 
Kässbohrer’in ağır hizmet platformu olan K.SPW.XS sağlamlık, operasyonel esneklik ve verimlilik için tasarlandı. Hem 6x2 hem de 6x4 çekiciler ile eşleşebilen K.SPW.XS, dayanıklılık ve hafifliği birlikte sunmak için yüksek mukavemetli QSTE 690 TM çelikten şasi kullanılıyor. Kingpin kapasitesi ise 15.000 kg.
 
Operasyonel verimliliği artırmak için K.SPW.XS standart olarak 760 mm (opsiyonel olarak 1.500 mm) çıkarılabilir ön panele, her biri 2,5 ton taşıma kapasiteli 17 x 2 özel bağlama halkasına ve 4 x 2 Ro-Ro halkasına sahip. Özel dikme baba tasarımı sayesinde geniş yükleme alanı sunan K.SPW.XS, sert ahşap tabanlı.

 
OMSAN,Dacia’yı Demiryoluyla Taşıyor
 
Temsa, Kurum İçi Girişimcilik ile Fark Yaratıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
OMSAN,Dacia’yı Demiryoluyla Taşıyor
OMSAN, Dacia’nın Romanya içi ve Romanya - Türkiye arasındaki otomobil ...
Hyundai H350'ler Trabzon'da Hizmete Başladı
Karsan üretimi 55 adet Hyundai H350 Minibüs, Trabzon Merkez ile Of ilçesi ...
Yaz Lastiğinde +7°C Sıcaklığa Dikkat
Kış lastiği zorunluluğu uygulaması 1 Nisan itibarıyla sona eriyor ancak ...
 
GEFCO, Yük Taşımacılığında Sınırları Birleştiriyor
GEFCO, Orta Avrupa, Balkanlar ve Orta Doğu ağıyla ortaklaşa yürüttüğü ...
TOKKDER Yönetim Kurulu Belirlendi
F. Türkay OKTAY yeniden TOKKDER yönetim kurulu başkanı seçildi.
THY, Türkiye'den Suudi Arabistan'a Yeni Seferler Başlattı
Türk Hava Yolları (THY), İstanbul, Ankara ve Trabzon'dan Suudi Arabistan'ın ...
 
Barclays'dan Petrol 30 Dolara Düşebilir Uyarısı
İngiltere’nin önde gelen bankalarından Barclays, ham petrolün varil fiyatının ...
THY, Brüksel'e Sefer İptalini Uzattı
Brüksel Havalimanı'nda meydana gelen patlama sonrası İstanbul-Brüksel ...
Özelleştirmeden 66,9 Milyar Dolar Geldi
Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB)'nın 2015 yılı Faaliyet ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerkamyonumKamyonbusnewsdikkatsrcfahrerkamyoncu