Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Mayıs 2017 Perşembe - 17:42

Krcher TOBFED’e Devrim Niteliğindeki Easy Force Teknolojisi’ni Tanıttı

Alman temizlik devi Kärcher, TOBFED’i (Tüm Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu) Kärcher Genel Müdürlük ofisinde ağırladı.

Krcher TOBFED’e Devrim Niteliğindeki Easy Force Teknolojisi’ni Tanıttı

Federasyon üyeleri ile birlikte basınçlı yıkama makinelerini incelemeleri sonrasında, demo yapan Kärcher yetkilileri, yeni EASY Force ve EASY Lock teknolojisine sahip aksesuarların da tanıtımını yaptı.

Dünyanın lider temizlik markası Kärcher, otomobil, tır, kamyon, iş ve tarım makineleri gibi araçların yanı sıra yat ve teknelerin de uygun ürünlerle temizlik ve bakımları için güvenilir çözümler üretmeyi hedefleyen TOBFED’i (Tüm Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu) Kärcher’in Genel Müdürlük ofisinde misafir etti. TOBFED dışında, oto yıkama sektöründen çeşitli isimlerin de katıldığı etkinlikte, ortalama 50 kişi misafir edildi.

Ziyaret kapsamında TOBFED üyelerine, sektöre yönelik sürdürülebilir ve yenilikçi ürünlerini tanıtan Kärcher, ayrıca satış sonrası hizmetler konusunda da federasyon üyelerini bilgilendirdi. Ürün özelliklerini uygulamalı olarak anlatmak adına TOBFED üyeleri ile beraber araba yıkama aktivitesi yapan Kärcher yetkilileri, yüksek basınçlı yıkama makineleri ile beraber gelişmiş teknolojisi ile öne çıkan EASY Force ve EASY Lock aksesuarlarını da tanıttı. Basınçlı yıkama makinelerinin sahip olduğu asgari enerji kullanımı ile yüksek performans, pratik kullanım ve kolay taşıma özellikleri ile tanışan TOBFED üyeleri, aynı zamanda EASY! Force Yüksek Basınç Tabancası ve EASY! Lock hızlı kilidine sahip yeni yüksek basınçlı temizlik aksesuarı ile yorulmadan, çok daha ergonomik ve rahat çalışma fırsatı yakaladı.

Daha önceleri TOBFED ile yapılan çalıştaylar doğrultusunda oto yıkama sektörünün servis konusundaki beklentilerini karşılamak adına düzenlemeler yapan Kärcher, servis alt yapısını da güçlendirdiğini duyurdu. Sektörün ihtiyaçları kapsamında Easy Force teknolojisine sahip, dayanıklı ve uzun ömürlü makineler üreten Kärcher, ayrıca müşteriye dönük çözüm odaklı yaklaşımını satış sonrası hizmet misyonuyla birleştirerek talepleri karşıladığının altını çizdi. Kendi alanında bir kez daha rakipsiz olduğunu kanıtlayan Kärcher, fark yaratan işlerden birine daha imza atmış oldu.

Kärcher’in sunduğu teknolojik ürün ve aksesuarları TOBFED üyeleri ile buluşturmaktan oldukça memnun olan Kärcher Genel Müdürü Gökhan Hasan Gökmen “Otomobil, uçak, yat/tekne temizlik, bakım, koruma başlıklarında Türkiye'de kurulmuş olan ilk federasyon olan TOBFED’le oldukça verimli bir tanışma toplantısı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Birlikte gerçekleştirdiğimiz oto yıkama aktivitesi ile TOBFED üyelerini yüksek performanslı basınçlı yıkama makineleri ve EASY Force ve EASY Lock teknolojisine sahip aksesuarlarımız ile tanıştırdığımız bu önemli ziyarete ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Çünkü, kullanıcılarımızın ihtiyaçları ve taleplerine uygun çözümler sunmak bizim için her şeyden önemli. Kärcher'in 2017 yılında sunduğu EasyForce teknolojisi basınçlı yıkama makinalarında su basıncının kuvvetini avuç içinde yer alan tetiğe vererek, klasik tasarımlı modellerde kullanıcıların yaşadığı tetik sıkma yorgunluğunu ortadan kaldırıyor.” dedi. 

 
Citron Servislerine Yaz Fırsatları Geliyor
 
GEFCO Türkiye Almanya Taşımalarına Ağırlık Veriyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Citron Servislerine Yaz Fırsatları Geliyor
Citroën, 26 Mayıs-24 Haziran 2017 tarihleri arasında araçlarını yetkili ...
Siemens Trafik Mühendisliği Çözümlerini Intertraffic 2017’de Tanıttı
Dünya çapında 900 şehirde hayata geçirdiği akıllı ulaşım sistemleriyle ...
Kosifler Oto’dan 250 Milyon TL’lik Yatırım Atağı
Türkiye’nin en eski aile şirketlerinden olan Kosifler Group’un lokomotif ...
 
Tırsan Üretim Gücünü Anlatmaya Devam Ediyor
Avrupa’nın en hızlı büyüyen treyler üreticisi olan Tırsan, Adapazarı fabrikasında ...
Brisa, Bridgestone Driveguard ile Lastik Sektöründe Yeni Bir Kategori Oluşturdu
Güçlü teknolojisi ve yeni nesil ürünleriyle 2017 yılında liderliğini güçlendirmeye ...
50. Yılını Kutlayan Mercedes-Benz Türk,Yetkili Bayileri İle Bir Araya Geldi
Mercedes-Benz Türk yetkili bayileri, düzenlenen bayi toplantısında bir ...
 
20 Bin Metrekarelik Otonova Renault Plaza Hizmete Girdi
Renault Mais A.Ş.’nin 79’uncu yetkili satıcısı olan Gülan Grup’a ait İstanbul ...
Ford Trucks Konya Kent Fuarı’ndaydı
Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, Otokoç Bayisi ile ...
Intertraffic İstanbul, 24 Mayıs’ta Ziyarete Açılıyor
Türk ulaşım sektörünü 18 yıldır bir araya getiren Intertraffic İstanbul, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcsondakikaKamyondikkat haberler türkiyetrucklkwşoför