Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Temmuz 2012 Perşembe - 08:56

Katmerciler; Dünya’da 18, Avrupa’da 10’uncu

Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nden Katmerciler Faaliyet Raporuna ödül yağdı. Sektörünün dünyada en iyisi olarak ikinci kez ‘Platin’ ödül alan Katmerciler, dünya sıralamasında 18, Avrupa’da 10’uncu oldu.

Katmerciler; Dünya’da 18, Avrupa’da 10’uncu

İkinci Kez Platin Ödülü

2010 yılında halka açılan Türk araç üstü ekipman sektörünün lideri Katmerciler, 2010 yılının ardından “2011 Faaliyet Raporu”yla da kendi kategorisinde yine dünyanın en iyisi seçilerek üst üste ikinci kez “Platin” ödülün sahibi oldu.

100 Üzerinden 99

CC İletişim tarafından hazırlanan rapor, jüri değerlendirmesinde 100 üzerinden 99 puan alma başarısını gösterirken, 5 bin 500 aday arasında genel dünya sıralamasında 18’inci, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde ise 10’uncu oldu.

En Yaratıcı Faaliyet Raporu Katmerciler’in

Yarışmaya katılan 20’ye yakın Türk şirketi arasında ikinci olan Katmerciler ayrıca, “En Yaratıcı Faaliyet Raporu” kategorisinde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en iyisi seçilerek Platin, dünyada ise Gümüş ödülü almaya hak kazandı.

Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (League of American Communications Professionals-LACP) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve uluslararası ölçekte “En İyi Faaliyet Raporlarının” belirlendiği yarışmada Katmerciler, “Makine Araç ve Ekipmanları” sektöründe, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın en iyisi seçilerek yine “Platin” ödülü kazandı. Katmerciler, çok sayıda ülkeden 5 bin 500’ün üzerinde raporun aday olduğu yarışmada dünyada 18’inci, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde ise 10’uncu olmayı başardı.

Katmerciler, geçen yıl düzenlenen yarışmada, “2010 Faaliyet Raporu”yla dünyada genel sıralamasında 59’uncu, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde 29’uncu olmuştu.

Çocukların gözüyle araç üstü ekipmanlarla yaşam

Jüri üyelerinin notlarında “yaratıcı, mükemmel, etkileyici” gibi kavramlar kullandığı ve jüri değerlendirmesinde 100 üzerinden 99 puan alan Katmerciler 2011 Faaliyet Raporu, aynı zamanda şirketin iletişim danışmanlığını da yürütmekte olan CC İletişim koordinasyonunda hazırlandı. İtfaiye, çöp arabası, tanker, damper, vidanjör, kurtarma, kanal açma, yol süpürme gibi araç üstü ekipmanların daha sağlıklı, güvenli, temiz ve kaliteli bir yaşam sağlamadaki rolüne dikkat çekilen ve buradan hareketle çocuklarımızın geleceğine yönelik sorumluluğa vurgu yapılan rapor, sıradışı ve etkileyici görsellik ve tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Araçların ve fonksiyonlarının çocukların gözüyle eğlenceli çizimlerle desteklendiği raporun ön kapağında “Çocuklarımız için değer” mesajına yer verilirken, arka kapakta şu söz yer alıyor:  “Çocukların hayalleri, büyüklerin ise fikirleri vardır. Fikirlerimiz onların hayallerine hizmet etmelidir.”

Mehmet Katmerci: “Şirketimiz ve sektörümüz adına gurur duyuyoruz”

Sonuçların açıklanması üzerine bir açıklama yapan Katmerciler Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Mehmet Katmerci, halka açılmayı takiben iki yıl üst üste elde edilen bu başarının kendilerini mutlu ettiğini ve gururlandırdığını belirtti. Kasım 2010 tarihinde halka açılarak İMKB’de işlem görmeye başladıklarını hatırlatan Katmerci, şunları söyledi:

“Katmerciler, kendi sektöründen halka açılan Türkiye’de ilk şirketi olmanın yanı sıra dünyada da üçüncü şirket olma özelliğine sahip. Halka açıldığımızdan bu yana tüm paydaşlarımızla ilişkilerimize büyük önem verdik. Özellikle yatırımcılarımızla açık ve şeffaf bir ilişki yürütmeye özen gösterdik. Faaliyet raporlarımızı hazırlarken bir yasal zorunluluğu yerine getiriyor olmakla yetinmeyerek kurumsal duruşumuzun ve anlayışımızın yansıması olacak, vizyonumuzu ortaya koyacak, mesajlarımızın taşıyıcısı olacak çalışmalar ortaya koymayı hedefledik. Alınan ödüller bu hedefe ulaştığımızın kanıtı. Oldukça tecrübeli, dünyanın ve ülkemizin büyük şirketleri arasından sıyrılarak elde edilen bu başarıdan sadece şirketimiz adına değil, sektörümüz adına da gurur duyuyoruz. Geçen yıl düzenlenen yarışmada, dünyada 59’uncu, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde 29’uncu olmuştuk. Bu yıl dünyada 18’inci, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde 10’uncu, ülkemiz şirketleri arasında ise ikinci olarak başarı çıtasını oldukça yükseğe taşımış olduk. Dünyanın ‘en yaratıcı’ raporlarından birisini hazırlamış olmak da ayrı bir guru kaynağı. Ortaya çıkan sonuç, Katmerciler’in tüm faaliyet alanlarında kaliteye verdiği önemin de bir göstergesidir. Bu başarının altında imzası olan ekibimizi de yürekten kutluyorum.”

 

 
TOTAL TÜRKİYE 2018 YILINA KADAR 500 İSTASYONA ULAŞACAK
 
TIRSAN 35. Yılında Fortune 500’de Yine Yükselişte
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TOTAL TÜRKİYE 2018 YILINA KADAR 500 İSTASYONA ULAŞACAK
Dünya çapında oluşturduğu istasyon ağının imajını gitgide daha iyi noktaya ...
Kässbohrer Hollanda’da Operasyonunu Büyütüyor
TIRSAN markalarından Kässbohrer Avrupa’da satış ve satış sonrası hizmetler ...
ODD’DEN SEKTÖRÜN GELECEĞİNE IŞIK TUTACAK BİLİMSEL ÇALIŞMA
Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin akademisyenler işbirliğiyle hazırladığı ...
 
NISSAN TEMMUZ AYINDA DA YÜZDE 0 FAİZ FIRSATINI SÜRDÜRÜYOR
Temmuz ayında Micra, Note, Juke ve Qashqai modellerinde sunduğu yüzde ...
Tatile çıkarken ÖTL’lerinizi, yeni lastik aldığınız yere teslim etmeyi unutmayın!
Arabanızla tatile çıkmadan önce lastiğinizin diş derinliğini ve havalarını ...
DACIA’DA “ŞİMDİ AL KURBAN BAYRAMI’NDAN SONRA ÖDE” VE “DOSYA MASRAFI BİZDEN” KAMPANYASI!
Dacia markası, müşterilerine Temmuz ayında da cazip fırsatlarla yepyeni ...
 
Windows 8’de Dünyanın İlk Otomotiv Uygulaması Volkswagen’den
Volkswagen Ticari Araç, teknoloji dünyasının en yeni gözdesi olan Windows ...
VİKO’NUN DA TERCİHİ CADDY OLDU!
Türkiye’nin elektrik sektörünün lider kuruluşlarından Viko’nun da tercihi ...
TEKİRDAĞ'DAN RO-RO TAŞIMACILIĞI BAŞLIYOR
Türkiye Deniz İşletmeleri (TDİ) Tekirdağ Liman İşletmesi'nin 1 numaralı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumdikkatsondakikalkwsrckamyoncuKamyonfahrertruck