Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Eylül 2015 Pazartesi - 09:16

Katmerciler, Dubai Yangınla Mücadele Konferansı’nda

Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri ve en büyük ihracatçısı Katmerciler, 14-16 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenecek konferansta, itfaiye araçları başta olmak üzere geniş ürün portföyünü tanıtma imkanı bulacak.

Katmerciler, Dubai Yangınla Mücadele Konferansı’nda

Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri, en büyük ihracatçısı ve borsadaki tek temsilcisi olan Katmerciler Araç Üstü Ekipman, 14-16 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Ortadoğu Yangınla Mücadele Konferansı’na (Middle East FireSafe) katılıyor.
Dubai Sheraton Grand Otel’de düzenlenecek konferansın fuaye alanında bir de stand açacak Katmerciler, bir yandan yangınla mücadelede yeni teknoloji ve trendleri inceleme imkanı bulurken diğer yandan ürünlerini tanıtma fırsatı bulacak.
Dubai Sivil Savunma Genel Direktörlüğü himayesinde, çok sayıda ülkeden kamu kurumu ve şirketlerin katılımıyla gerçekleştirilecek uluslararası konferansta, yangınla mücadelede yeni standartlar, gelecek teknolojileri ve trendler, risk analizi gibi konular ele alınacak. Uzman isimlerin konuşmalar yapacağı konferansta paneller ve workshop’lar da düzenlenecek.
Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri ve en büyük ihracatçısı olarak konferansa katılacaklarını belirten Katmerciler İcra Kurulu Başkan Vekili Furkan Katmerci, çok sayıda ülkenin yangınla mücadeleden sorumlu kamu kurumları ile çeşitli şirketlerle doğrudan temas kurma imkanı bulacakları konferansta hem Katmerciler’i hem de geniş bir ürün portföyüne sahip oldukları itfaiye araçlarını tanıtma fırsatı bulacaklarını belirtti.
Katmerciler’in 49 ülkeye ihracat gerçekleştirmiş, yıllık gelirinin yaklaşık yüzde 70’ini ihracattan elde eden bir şirket olduğunu vurgulayan Katmerci, sektöre yönelik yeni teknoloji ve trendleri takip etmek, uluslararası rekabetin mevcut durumunu gözlemlemek ve Katmerciler’in ihracat kapasitesini artırmak açısından Dubai Konferansı’nı önemsediklerini ifade etti.
Geniş araç portföyü
Türkiye’nin en büyük araç üstü ekipman şirketi olan Katmerciler, aynı zamanda en büyük itfaiye üreticisi ve ihracatçısı durumunda. 30 yıla ulaşan köklü geçmişi, ihracat gücü ve uluslararası iş yapma deneyimiyle konferansta yer alacak Katmerciler, fuaye alanında açacağı stantta, farklı özelliklere sahip geniş itfaiye aracı portföyünün tanıtımını ön plana çıkartacak.
Şirketin tanıtacağı itfaiye araçları arasında Şnorkel İtfaiye Aracı, Hidrolik Merdivenli İtfaiye Aracı, Dar Alan İtfaiye Aracı, Portatif Merdivenli İtfaiye Aracı, Öncü İtfaiye ve Kurtarma Aracı, Özel Donanımlı İtfaiye Aracı ve Köpük Kulesi bulunuyor.
Katmerciler konferansta ayrıca, diğer araç üstü ekipmanlarını da tanıtma imkanı bulacak. Katmerciler, çöp aracından itfaiyeye, araç kurtarma ve vidanjörden TOMA’ya, farklı segmentlerde yaklaşık 30 farklı tip araç üstü ekipman üretebilen, sektörünün en geniş ürün gamına sahip şirketi olarak göze çarpıyor.

Etiketler:
 
Sliven´de Türk Sporcular Zirvede
 
Kimya Sektöründe Lojistik Üst Yönetimde Olmalı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sliven´de Türk Sporcular Zirvede
2015 Avrupa Ralli Kupası’nda dahil Sliven Rally, Castrol Ford Team Türkiye’den ...
Alp Lojistik 11 Adet Treylerini Teslim Aldı
Alp Lojistik 11 adet perdeli hafif maksima plus treyleri Tırsan Adapazarı ...
Renault Pick-UP Pazarına Giriyor
17 yıldır Avrupa’nın 1 numaralı Hafif Ticari Araç markası konumunda olan ...
 
Schaeffler'in LuK Markası 50. Yılını Kutluyor
Schaeffler, LuK markasının 50. Yılını Bühl’deki tesislerinde özel bir ...
Michelin’den Yakıt Tasarrufunun ipuçları
Yakıt tüketiminin yüzde 20’si lastikler tarafından gerçekleştiriliyor. ...
Goodyear ve Opet'ten Kazandıran Kampanya
30 Eylül’e kadar Goodyear yetkili bayilerinden, 2 adet Goodyear marka ...
 
Fuar Güzelleri
Her yıl katılımcıların yoğun ilgide bulunduğu Otomobil Fuarları'ndaki ...
Lassa 'Yola Sağlam Çık' Projesini Sürdürüyor
Lassa,uzun yol sürücülerini daha sağlıklı bir yaşama teşvik etmek üzere ...
Elen Mask'tan Çılgın Proje
Karada 900 kilometre/saatlik hızla yolculuk projesi 2016’da başlıyor.Teknoloji ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylernewssondakikaşoförfahrertruckkamyonumbustürkiye