Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Eylül 2008 Salı - 00:00

Karsan İlk Çekicisini Üretti

Karsan İlk Çekicisini Üretti

Otomotiv sanayiinde Türkiye’nin bağımsız, çok markalı araç üreticisi konumunda olan Karsan; son dönemde başlattığı “Değişim” süreci içerisinde, Temmuz 2007’de Renault Trucks ile imzaladığı anlaşma uyarınca ilk ağır kamyon üretimine 15 Eylül’de “Premium 440.19 T 4x2 Alliance” model çekici ile başladı.

Üretime Renault Premium modeli ile başlayan Karsan, diğer iki model olan “Premium Lander” ve “Kerax” üretimlerine ise 2009 yılında başlayacak. Türkiye’de üretilecek araçlar ile Fransa’da üretilenler aynı özelliklere sahip olacaktır. Renault Trucks’ın, Fransa dışındaki en yüksek kapasiteli üretim tesisi olan Karsan, Renault Trucks için kademeli olarak üretim artışı yaparak yerlileşme oranını zaman içinde artıracak.

Renault Trucks anlaşmasına çok önem verdiklerini belirten Karsan CEO’su Murat Selek, bu anlaşma ile Karsan’ın çok farklı bir üretim sahasına girdiğini ve bu doğrultuda gereken yatırımların tamamladığını belirtti. Selek, sözlerine şöyle devam etti: “Toplam kalite yaklaşımı ve yalın üretim yönetimine sahip Karsan, Avrupa standartlarında üretim yapıyor. Renault Trucks işbirliği orta vadede yeni açılımlar getirebilir. Anlaşma gereği Karsan’ın, yılda tek vardiyada 5.000 adet ağır kamyon üretim kapasitesinden üretimin yarısını ihraç etmesi öngörülüyor.”

 
Rusya'yla Gümrük Krizi Çözüldü
 
İzmit Fabrikası'nda Hyundai Ruhunu Yaşadılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerKamyonkamyoncudikkat haberler newslkwbussondakika