Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
23 Eylül 2008 Salı - 00:00

Kamyon Galericiler Sitesi Yönetimi İkinci Vizesini Aldı

Kamyon Galericiler Sitesi Yönetimi İkinci Vizesini Aldı

2000 yılının Eylül ayında faaliyetlerine başlayan Başkent Kamyon Galericiler Sitesi geçtiğimiz 23 Ağustos 2008 tarihinde toplantı yaparak yönetim kurulu üyelerini seçimle belirledi.  Yönetim Kurulu Toplantısı sitedeki üyelerin büyük katılımıyla gerçekleştirildi. Genel Kurul seçimlerinde toplantıya katılanların tamamının oylarını alarak yeniden Site Yönetim Kurulu Başkanlığına Ali Uludoğan, Başkan Yardımcılığına Sefa İpeksoylu, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Gürsel Gömleksiz, Hüseyin Ayfer, Mehmet Güçlüer seçildiler.

Başkent Kamyon Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu hem sitenin misyonu, hem de çalışmalarıyla ilgili şunları söylediler; “Başkent Kamyon Galericiler Sitemiz, 2000 yılı Eylül ayı içerisinde faaliyete geçmiştir. Sitemizde 93 adet işyeri bulunmaktadır. Sitemiz Türkiye geneline ikinci el tır, kamyon, kamyonet satışı konusunda uzman firmalardan oluşmaktadır.  Türkiye genelinde ikinci el tır, kamyon, kamyonet deyince Başkent Kamyon Galericiler Sitesi’nin akla geldiğini hepimiz biliyoruz. Bunun sebebi, sitemizde bulunan esnaf arkadaşlarımızın dürüst, düzgün ve ilkeli çalışmalar göstermelerinden ve sitemize araç almaya gelen insanları bir müşteri gibi değil, bir arkadaş ve bir dost olarak görmelerindendir.

Sitemize araç almaya gelen insanlar, Türkiye’nin neresinden gelirlerse gelsinler, sitemizde hangi iş yerine giderlerse gitsinler, kendilerini kendi evlerinde, kendi memleketlerindeki kadar güvende hissederler. Sitemiz, özellikle inşaat grubu kamyonlar dediğimiz damperli kamyonların alım ve satımında daha yoğun olarak faaliyet göstermiş, bu alanda sektördeki tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Türkiye genelinde inşaat grubu kamyonlarda nihai kullanıcılar araçlarını almadan önce sitemize bakmadan ve sitemizdeki esnaf arkadaşlarımızdan fikir almadan karar vermemektedirler.

Sitemizdeki esnaf arkadaşlarımızın misyonu dürüstlük ve güven üzerine kurulmuştur. Sitemize gelen ikinci el araçlar yeniden Türkiye ekonomisine kazandırılmaktadır. Eğer araçların eksiği varsa bütün eksiklikleri giderilmektedir. (Bu konuda bizlere yardımcı olan Ostim, Şaşmaz, Başkent Sanayi Siteleri esnaflarına teşekkür ediyoruz.) Buradaki amacımız, sitemizden araç almaya gelen insanlara hiçbir sorun yaşatmadan sağlam ve düzgün bir araç vermektir.

Sitemizde faaliyet gösteren esnaf arkadaşlarımızın ilkeli ve gayretli çalışmaları hiç durmaksızın devam ettiği için sitemizin açıldığı günden itibaren iş potansiyeli de artan bir şekilde devam etmiştir. Ayrıca sitemizde satılan araçlara, finans konusunda vadeli satışlarda desteklerini esirgemeyen banka şubelerine teşekkür ediyoruz.

Sitemizde bulunan bütün esnaf arkadaşlarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en iyi hizmeti vermeyi kendilerine şiar edinmişlerdir. Ülke ekonomisine bulunduğumuz katkıdan dolayı ne mutlu bizlere. Ülkemizin ve ülkemiz ekonomisin önünün açık olduğunu biliyor ve görüyoruz. Sektörümüzün de bu büyüyen ekonomi içinde daha da büyüyerek yer alacağına olan inancımız tamdır.

Sektörümüzde yaşanan en büyük sıkıntılardan birisi araçların noter eliyle devri sıkıntısıdır. Bu yüzden araç devirlerinin noter satış senedi ile yapılması şartının kaldırılarak, Avrupa ülkelerinde olduğu gibi emniyet mercilerinde yapılmasını istiyoruz. Bu konudaki çalışmaları yakından takip ediyoruz. İnşallah önümüzdeki 2009 yılında araç devir işlemlerinin emniyet mercilerinde yapılıp bizlerin ve nihai kullanıcıların sıkıntılarının giderileceğini umuyoruz.

Site Yönetim Kurulu Toplantısında, geçen bir yıl içerisinde yapılan işler hakkında, toplantıya katılan arkadaşlara bilgi verilmiştir. Geçen dönem içerisinde sitemizin tanıtımı, güvenliği ve temizliği konusunda Yönetim Kurulu olarak önemli çalışmalar yaptık.

Yeniden Başkent Kamyon Galericiler Sitesi yönetimine bizleri layık gördükleri için bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

 
DİKKAT DENETİM İZMİR!
 
Uzun Yolların Şoförleri Çok Dertli
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
truck
treyler
fahrer
kamyoncu
Kamyon
src
dikkat
kamyonum
lkw