Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
28 Kasım 2012 Çarşamba - 16:27

İşte Pirelli'nin 2013 Güzelleri!

2013 Pirelli Takvimi Rio de Janeiro’da tarihi "Cidade Maravilhosa" limanındaki "Pier Mauá" antrepolarında tanıtıldı.The Cal™ olarak anılan ünlü takvimin 40. sayısının yaratıcısı Steve McCurry, dünyanın en tanınmış fotoğrafçılarından biri.

Brezilya’da yakın geçmişte yaşanan sosyal ve ekonomik dönüşümü anlatan McCurry’nin çekimleri, Patrick Demarchelier'nin 2005 ve Terry Richardson'ın 2010 çalışmalarından sonra üçüncü kez Pirelli Takvimi için seçilen bu büyüleyici Güney Amerika ülkesinin ruhunu açığa çıkaran güzelliği ve renkleri yansıtıyor. Takvimin çekimlerinin Rio sokaklarında ve favela denen gecekondu mahallelerinde sürdüğü iki hafta boyunca McCurry, insanların ve uzak diyarların öykülerini, deneyimlerini ve özelliklerini yakalayarak büyüleyici keşif yolculuklarından birini yaptı. 2013 Pirelli Takvimi, grafiti ile resimlenmiş yüzlerden ve sıradan insanlardan yararlanarak; her biri kendisini vakıflara, insani projelere ve sivil toplum kuruluşlarına adamış modeller aracılığıyla öyküler anlatıyor.

 

Adriana Lima

Adriana, halen Haiti’de Bill Clinton’un küresel girişim programında çalışıyor. Adriana, amacı Haiti ekonomisini desteklemek ve geliştirmek olan Clinton girişimiyle birlikte Haiti’yi ziyaret etti. Haiti’de iş dünyasının liderleriyle tanışma fırsatı buldu ve karşı karşıya oldukları devasa sosyal ve ekonomik problemleri şahsen gördü. Bir süre önce ikinci bebeğini dünyaya getiren Adriana, Port Au Prince’teki Katolik hastanesinin anne-çocuk sağlığı programını genişletme projesinden çok etkilendi; bu kapsamda komplikasyonlar yaşayan anne ve çocukların bu çok acılar çekmiş ülkede şimdiye kadar bulunmayan tıbbi ilgiyi alabileceği bir yer yaratılacak. Yakın gelecekte Adriana süper model statüsünden yararlanarak Facebook’ta bir sosyal medya kampanyası düzenlemeyi ve yeni bir doğum bölümünün inşaat masraflarını karşılamaya yetecek kadar bağış toplamayı planlıyor.

Hanaa Ben Abdesslem

Tunus doğumlu Hanaa, Tunus’taki kamu sağlığı tesislerinin ve sosyal hizmetlerin iyileştirilmesi için yılmadan çalışıyor. Halen Arap Baharı’nın vahşi iyimserliği içinde şekillenen bir sivil toplum kuruluşu olan esmâani’nin sözcülüğünü yapıyor. esmâani’nin başlıca amacı, Tunus toplumunun daha az avantajlı üyelerinin sosyal ihtiyaçlarına yardımcı olmak. Sanat gösterileri ve konserler düzenlemenin yanı sıra esmâani, düzenli olarak sağlık tesislerini ve hastaneleri ziyaret edecek gönüllüleri eğitiyor, hastalara ve ihtiyacı olanlara destek, yakınlık, dostluk ve finansal destek sağlıyor. Hanaa, çalışma programı elverdiğince, bu faaliyetlerin hepsine katılıyor. Ayrıca oyuncaklar ve eğlence malzemeleri bağışlıyor; şimdiye kadar birçok hastanedeki oyun alanının yeniden döşenmesine de yardımcı olmuş.

Karlie Kloss

Karlie’nin babası doktor olduğu için tıp ve tedavi dünyasıyla çevrili olarak büyüdü; bu sayede hayatın getirebileceği lütufları da, zorlukları da gördü. 2010’daki korkunç Haiti depreminden derinden etkilenen Karlie, arkadaşı Petra Nemcova ile birlikte “The happy hearts Foundation” kapsamında tasarımcı Donna Karan’ın “Tents Today Homes Tomorrow” (Bugün Çadır Yarın Ev) girişimine katıldı. Zamanını, adını ve sahip olduğu ayrıcalıkları cömertlikle kurtarma çabalarına sundu. Karlie, çevresinde fark yaratacak, dünyaya aldığından fazlasını verecek biri olarak kabul ediliyor. Pediatrik amaçlara, özellikle de uyuşturucudan etkilenen ailelerin çocuklarına odaklanmayı planlıyor. Karlie, bir süre önce Vogue’un Çin’deki bir moda çekiminden döndüğünde Anna Wintour editoryal yazısında için kendisi için şunları söyledi: “Karlie bir gün tıp dünyasından başka bir yöne gitmeye karar verirse, harika bir büyükelçi olacaktır.”

Liya Kebede

Liya Kebede bir süper model, oyuncu, tasarımcı ve hayırsever. Liya Kebede Vakfı’nın kurucusu, Mother’s Day Every Day (Her gün Anneler Günü) kampanyasının Danışma Kurulu üyesi, Dünya Sağlık Örgütü’nün anne ve çocuk sağlığı programının eski iyi niyet elçisi. Adını taşıyan vakıf, istisnasız her kadının hayat kurtaran sağlık hizmetlerine erişebilmesini sağlamaya odaklı. Kebede’nin programı hükümetler, alternatif kuruluşlar ve etkilenen toplumlarla işbirliği içinde politika belirleyicileri eğitmek ve hayat kurtaran programları desteklemek için çalışıyor. Çalışmalarda nitelikli doktorlar ve ebelerden ambulanslara, temiz çarşaf ve temel tıbbi araçlara kadar mümkün olan tüm kaynakların stratejik koordinasyonuna ve uygulanmasına odaklanılıyor. Liya, “Bir sonraki anneler jenerasyonunu kurtarmaya odaklıyız,” diyor.

Petra Nemcova

Çek model, yazar ve hayırsever Petra Nemcova, happy hearts vakfını 2006’da, yaklaşık 280.000 kişinin ölümüne neden olan Hint Okyanusu’ndaki tsunami faciasından mucize eseri kurtulduktan iki yıl sonra kurdu. Bu inanılmaz yıkıma çok yakından şahit olan Petra, Endonezya’ya dönüp, afet kurtarma programında gördüğü boşlukları doldurmaya kendi kuruluşuyla yardımcı olabileceğini anladığında hhF’i kurmaya karar vermiş.  HhF’in başlıca amacı, okulların ve evlerin hızla yeniden yapılmasını sağlayarak doğal afetlerden etkilenen çocukların yaşamlarını iyileştirmek ve onlara umut vermek. HhF, bugüne kadar 14 ülkede çok değerli yardımlarda bulundu ve halen altı ülkede çalışıyor. Eylül 2012 itibariyle vakıf 67 okul inşa ederek kırk binden fazla çocuğun hayatında yeniden bir topluluk hissi yarattı.

 

 

 

Summer Rayne Oakes

Summer Rayne Oakes, mesleğini inandığı değerlerle işini mükemmel bir biçimde birleştirecek şekilde kurgulamış. Çevre bilimleri ve entomoloji dallarında eğitim aldığı Cornell University’den mezun olan Oakes, ‘Style, naturally’ adlı çok satan bir kitabın yazarı. Ayrıca tasarımcıları dünyanın her yanındaki sürdürülebilir malzeme tedarikçileriyle buluşturan ‘Source4Style’ B2B sitesinin eş-kurucusu. MoDo eco eyewear, Aveeno ve Portico home gibi çeşitli markalar için çevre dostu koleksiyonlar geliştiriyor. Oakes, Above Magazine için serbest olarak yazılar yazıyor. Kısa süre önce ‘extinction’ adlı kısa bir çevresel sanat filmini yazdı ve yönetti. Gerçek bir ‘eco-optimist’ olan Oakes’un çevresel aktivizmi yaygın olarak kabul görüyor ve Vanity Fair, CnBC, outside gibi dergilerce onurlandırılıyor.

Takvimde 11 model, oyuncu ve şarkıcı yer alıyor: Brezilya’dan Isabeli Fontana (daha önce Bruce Weber imzalı 2003, Patrick Demarchelier imzalı 2005, Peter Beard imzalı 2009, Karl Lagerfeld'in 2011 ve Mario Sorrenti'nin 2012 Pirelli takvimlerinde yer aldı) ve Adriana Lima (Patrick Demarchelier imzalı 2005 takviminde de yer aldı); oyuncu Sonia Braga ve şarkıcı Marisa Monte; Mısır asıllı İtalyan oyuncu Elisa Sednaoui; Çek model Petra Nemcova; Tunuslu model Hanaa Ben Abdesslem; Etiyopyalı model Liya Kebede; Amerikalı modeller Karlie Kloss, Kyleigh Kuhn ve Summer Rayne Oakes.

 

 

 
Elektrikli Doruk Electra Yollarda!
 
İlk 9 Ayda Net Karını %23 Artırdı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Elektrikli Doruk Electra Yollarda!
Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüs markası Otokar’ın ürettiği Türkiye’nin ...
Altın Direksiyon Yeni Clio’nun
Ekim ayındaki Paris Motor Show’da RTL/Auto Plus ‘En İyi Araç’ ödülünün ...
Emmioğlu Mermer’in Tercihi Volvo FMX
Doğal taş sektöründe konumunu ilk sıralara taşımak için emin adımlarla ...
 
Michelin, Euromaster’la Çıtayı Yükseltti
Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden Michelin, tüketicilere daha ...
5 Tonluk Makam Aracı GEFCO ile Türkiye’de
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ...
UND’den Üyelerine Yeni Hizmet !
Hızla kızışan rekabet, taşımalarda yabancı nakliyecilerin payının artması ...
 
Traktörün Kalbi Tümosan’da Atıyor
2011 İSO-500 listesinde 185. sırada yer alan Albayrak Grubu iştiraklerinden ...
Yepyeni Vizyon
Yepyeni Vizyon Filmleri Sizlerle
Allison Tranmission, Transist 2012’de!
Allison Transmission, Toplu Ulaşım Haftası kapsamında 28-30 Kasım tarihleri ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcsondakikafahrerKamyondikkattürkiyekamyonumkamyoncu haberler