Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Temmuz 2007 Perşembe - 00:00

İsmet Yılmaz, 'Doğru Yapılan İşin Tepkisine Katlanırız'

İsmet Yılmaz,  Doğru Yapılan İşin Tepkisine Katlanırız

Ulaştırma Bakanı ݝsmet Yılmaz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Uşak’a gitti. Valilik brifing salonunda Uşak Kent Müzesi Projesi hakkında bilgi alan  Bakan Yılmaz valilik çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yılmaz, gazetecilerin 'ağır tonajlı araçların denetimi ve verdiği zararlar' konusundaki sorularıyla ilgili olarak, "Tüm illerde valilerle protokol yaparak, illerde emniyete, kırsal alanlarda ise jandarmaya kontrol yetkisini devrettik. Seyyar kantarlarda ise bakanlığımızın kantarları var. Bir kısım ihalelerde yapıldı. Ama 1 Eylül'den itibaren bu kontrolleri yapacağız. Avrupa ülkelerindeki karayollarının ömrü 15 yıl ise bizdeki karayollarının ömrü 2 yıldır. ݝşte bunun gerekçesi aşırı tonajdır" dedi.

Denetimler yapılmaya başlandığında tepki ile karşı karşıya kalıp kalmayacakları yönündeki bir soru üzerine
 Yılmaz, Doğru yapılan işin tepkisine katlanabileceklerini, ama yanlış yapılan işin tepkisine katlanamayacaklarını söyleyerek “Bu yapılan doğru mudur? doğrudur. AB'deki uygulamalar nedir? Hem kamyonunu koruyoruz, hem şoförü hem de insanı koruyoruz. Ağır yüklerde risk vardır. Ağır yük nedeniyle risk oluşmasına, karayollarına zarar verilmesine, ülkeye zarar verilmesine ve trafik kazası oluşturma riskine müsaade etmeyeceğiz. Doğru yapılan işin tepkisini karşılarız" diye konuştu.

 
Mercedes-Benz TV Yayın Hayatına Başladı
 
MAN Türkiye Sigarayı Bıraktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerşoförlkw haberler Kamyonkamyonumsondakikatürkiyetruck