Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
29 Ağustos 2022 Pazartesi - 15:26

İran Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Malatya Nakliyat

Uluslararası nakliye hizmetleri sağlayan Malatya Nakliyat, İran nakliye ve lojistik faaliyetlerinde yer almaktadır. Malatya Nakliyat firması, lojistik sektöründe uzun yıllardır faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam etmektedir. Türkiye - İran ithalat ve ihracat faaliyetlerinde yer almaktadır.

İran Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Malatya Nakliyat

 

Müşterilerin her türlü nakliye ihtiyaçlarında çözümler üretmeye devam etmektedir. İran nakliye hizmetleri çerçevesinde lojistik sektörünün her türlü alanında hizmetlerini sunmaktadır.

Lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan parsiyel nakliye, frigo nakliye, ağır yük nakliyesi, proje taşımacılığı, konteyner taşımacılık faaliyetlerini yürütmektedir. İran nakliye ve lojistik hizmetlerini karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolu aracılığı ile sağlamaktadır. Müşterilerin taşınması gereken yükleri doğrultusunda nakliye planlamalarını gerçekleştirerek, hızlı ve güvenli bir şekilde alıcılara ulaştırılmasını hedeflemektedir. Türkiye’nin nakliye ve lojistik hizmetlerini sıklıkla gerçekleştirdiği ülkelerden biri de İran ülkesidir. Özellikle ithalat ve ihracat faaliyetlerinde önemli bir yere sahiptir.

Malatya lojistik firması Türkiye – İran ithalat ve ihracat faaliyetlerinde ortaya çıkan ihtiyaçlara çözümler üretmektedir. İran ülkesi Türkiye’nin komşu ülkeleri arasında yer almaktadır. İran nakliye firmaları taşımacılık faaliyetleri genel olarak karayolu aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Karayolu taşımacılığı birçok avantajı ile tercih edilen bir taşımacılık türüdür. Yüklerin istenildiği noktadan alınıp istenilen noktaya ulaştırılması, 7/24 yükleme ve boşaltma yapılabilmesi, kapıdan kapıya ve depodan depoya taşımacılık faaliyetlerinin yürütülebilmesi, hızlı ve güvenli bir taşımacılık imkânı sunması, tam zamanında teslimat imkânı sunması gibi avantajları yer almaktadır.

Bu avantajları arasında yer alan kapıdan kapıya teslimat imkânı, özellikle İran nakliye hizmetlerinde önem arz etmektedir. Türkiye – İran arasında az sayıda ürün gönderimi yapmak isteyen müşteriler, parsiyel nakliye hizmetleri ile kolaylıkla alıcılara ulaştırabilmektedir. Lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan nakliye hizmetlerinden biridir. Maliyet açısından da tasarruf sağlaması tercih sebeplerinden birini oluşturmaktadır. Malatya Nakliyat firması lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan frigo nakliye hizmetlerinde de yer almaktadır. Türkiye – İran frigo nakliye hizmetleri ile gıda ürünlerini hasar almadan, bozulmadan alıcılarına ulaştırılması için gerekli çalışmalarını sürdürmektedir. Firma bünyesinde yer alan deneyimli ekip ve donanımlı araçlar ile nakliye süreçlerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir. Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde faaliyetlerini sürdüremeye devam eden Malatya Nakliyat firması, lojistik sektöründe önemli bir konu olan nakliye fiyatlarında da müşterilerine gerekli imkânlarını sunmaktadır. İran nakliye fiyatları kapsamında en uygun fiyatları sunmak için çalışmalarını yürütmektedir. Türkiye – İran arasında taşınacak olan yüklerin türü, ağırlığı, boyutları, hacmi, mesafe ve diğer özel koşullar doğrultusunda gerekli hesaplamalar gerçekleştirilerek müşterilere sunulmaktadır.

 

 
Brisa'dan, Geleceğin Kadın Mühendislerine ÖzelGelişim Program; Tasarlamak İsterSEN
 
Slovenya Transit Geçiş Belgeleri Tükendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum'da Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Erzurum'da bir minibüsün yan yatması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ...
Çekya Transit Geçiş Belgesi Kotasının Tamamı Tükendi
UND, sene başında ülkemize tahsis edilen 10 bin adet Çekyatransit geçiş ...
Akbulutlar Otomotiv’in Takaslı Araç İlanları Kamyonumpazar.com’da
Akbulutlar Otomotiv'in takaslı, indirimli en güncel ilanları kamyonumpazar.com'da!
 
Antalya'da Hafriyat Kamyonunun Altında Kalan Anne ve Bebeği Yaşamını Yitirdi
Antalya'da motosiklet ile ilerleyen aileye hafriyat kamyonu çarptı. Kazada ...
Kamyonpark Yedek Parçaları Kamyonumpazar’da, Fırsatlar İçin Tıkla!
Aradığın marka model; çekici, dorse, kamyon, yedek parça ve çok daha fazlası ...
CHIEF, CDS ve GVMS Sistemlerinde Bakım Çalışması Yapılacak!
UND, İngiltere Gelir ve Gümrük İdaresinin, 27-28 Ağustos tarihlerinde ...
 
İbrahim Tatlıses'in Bulunduğu Minibüs Kamyon ile Çarpıştı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde minibüs kamyonla çarpışarak şarampole devrildi. ...
İpek Yolu Rallisi Start Verdi
TÜVTÜRK’ün destekçisi olduğu “Tuna’dan Orhun’a İpek Yolu Rallisi’nin Türkiye ...
Eurotunnel'de Bakım Çalışması Gerçekleştirilecek
UND, Eurotunnel'de gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeni ile normal ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwKamyonsondakikakamyonumbussrcdikkattrucknews