Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
31 Mart 2017 Cuma - 18:48

İpragaz ve GO, Petroleum Istanbul 2017’ye Yine Damga Vurdu

Türkiye’nin enerji markası İpragaz ile akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO, alanındaki en önemli uluslararası platform olan Petroleum Istanbul 2017’de yine ilginin odağında yer aldı.

İpragaz ve GO, Petroleum Istanbul 2017’ye Yine Damga Vurdu

Bir yanda GO’nun yer aldığı, diğer yanda ise İpragaz Otogaz ve Prins gibi önemli markaların sergilendiği, büyüklüğü 800 metrekareye yaklaşan stand, fuarın ilk günü itibari ile en çok ziyaret çeken standlardan biri oldu.
 
56 yıl önce LPG ile başlayan İpragaz’ın öncülük misyonunun, bugün LNG, elektrik ve akaryakıta da taşınarak 4 temel enerji segmentini kapsadığını vurgulayan İpragaz CEO’su Selim Şiper, “Yaklaşık 4.500 adet bayisi ile İpragaz, Türkiye’nin istisnasız her noktasında, her koşulda, vatandaşlarımızın ve iş yerlerinin en temel enerji ihtiyaçlarını kusursuz bir şekilde karşılıyor” dedi.

 
Dünyanın en önemli platformlarından
Alanında dünyanın en büyük ve en çok ziyaret edilen fuarı Petroleum Istanbul 2017 – 13. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, bu yıl da Gas & Power Network – 2. Elektrik, Doğal Gaz ve Alternatif Enerji, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı ile eş zamanlı olarak 30 Mart’ta TÜYAP Beylikdüzü Kongre ve Fuar Merkezi’nde başladı. 2 Nisan Pazar gününe kadar sürecek organizasyonda, bu yıl CNG, LNG, güneş ile çalışan araçlar, teknolojileri ve ekipmanlarını kapsayan ‘Aracı harekete geçiren enerji’ ile ‘Market ekipmanları ve market ürünleri’ bölümleri de ilk kez açıldı. Yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen Petroleum Istanbul 2017, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, EPDK başta olmak üzere enerji sektörünün ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının özel sektör temsilcileriyle bir araya geldiği uluslararası bir platforma dönüştü.
 
İpragaz ve GO öne çıktı
Enerji sektörünün bu büyük buluşmasında geleneksel olarak yer alan Türkiye’nin köklü kuruluşu İpragaz da, yine fuarda en çok ilgi çeken markalar arasında yer aldı. İpragaz’ın 12. holdeki yaklaşık 800 metrekarelik standında, bir tarafta akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO yer alırken; diğer tarafta ise İpragaz ve çatısı altındaki İpragaz Otogaz, Prins gibi önemli markalar yer aldı. Özgün tasarımı ile dikkatleri üzerinde toplayan İpragaz standı ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekerken, başta İpragaz CEO’su Selim Şiper ve Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay olmak üzere İpragaz üst yönetimi de fuara katıldı.
 
İpragaz 56 yıldır verdiği sözleri hep tuttu
Bir zamanlar Türkiye’de rafineri bacasından yakılarak atılan bir atık konumundaki LPG’nin, 1961 yılında kurulan ilk dolum tesisi ile bugünkü dev bir sektöre dönüşümünde İpragaz’ın öncülüğüne dikkat çeken Selim Şiper, “56 yıl önce bize ‘Mavi Dev’ lakabını kazandıran LPG ile başlayan İpragaz’ın kurumsal yolculuğuna, daha sonra sırasıyla LNG, elektrik ve akaryakıt katıldı. Bugün İpragaz, öncelikli ihtiyaç olan 4 temel enerji segmentini de çatısı altında bulunduran yegane şirket konumunda. İpragaz, yarım asrı aşan bir süreçte, öncülük ve yaratıcılık yaklaşımı ile kimi pazarları kuran, girdiği pazarları da müşteriler ve sektör açısından geliştiren bir misyon üstlendi ve bu tavrını sürdürmeye kararlı. Bununla birlikte bugün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan İpragaz, bu süreçte ne pahasına olursa olsun hep sözünü tuttu. Bugün İpragaz, alanlarında öncü birçok markayı bünyesinde barındıran bir çatı kuruluş. Tüm Türkiye’de adeta sokak sokak, mahalle mahalle yaygın yaklaşık 4.500 bayiden oluşan ağımızla, geçmişte olduğu gibi bugün de sözümüzü tutmaya devam ediyoruz. Yarınlarda da sözümüzün arkasında olmaya devam edeceğiz. İpragaz, Türkiye’nin her noktasında ve her koşulda enerjinin en büyük güvencesidir” şeklinde konuştu.
 
Türkiye’nin ilk resmi belgeli otogaz istasyonunu İpragaz açtı
Otogaz pazarımız, 21 yılda dünyada ilk sıralara yükseldi…
İpragaz’ın, birçok alanda olduğu gibi otogaz pazarında da öncülük yaptığının altını çizen Selim Şiper, “İpragaz’ın 1996 yılında Türkiye’nin ilk resmi belgeli otogaz istasyonunu Bursa’da açmasından bu yana 21 yıl geçti. Türkiye otogaz pazarı bugün, araç, istasyon sayıları ve tüketim miktarı açısından dünyada ilk sıralarda yer alıyor. İpragaz Otogaz, bugüne kadar milyarlarca litrelik satış ile milyonlarca araca yakıt ikmali gerçekleştirmiş değerli bir marka konumundadır” dedi.
 
Gerçek bir sektör buluşması, çok değerli ve verimli bir platform
Fuarın, sektörle ilgili en üst devlet kademesinden, ilgili kamu kuruluşlarına, özel sektörün tüm unsurlarından, tedarikçilere kadar tüm temsilcileri buluşturan çok güçlü bir ulusal ve uluslararası platform konumunda olduğunu belirten Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, “Petroleum, tüm bu özellikleriyle tam anlamıyla bir sektör buluşması ve sektör için çok önemli bir platform. Bununla birlikte, konunun kamu dahil tüm tarafları, bu platformda büyük bir sağduyu ve objektiflikle yer alıyor. Gerek konferans ve etkinlikler, gerekse fuar süresince gerçekleştirilen özel toplantılarla, sorunlar, çözüm önerileri ele alınıyor. Dolayısıyla aynı zamanda sektör için net sonuçlar üreten çok değerli bir mekanizma görevini de üstleniyor” açıklamasında bulundu.
 
GO kısa sürede büyük başarılara imza attı
Türkiye akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO’nun kısa sürede elde ettiği başarılara da dikkat çeken Eyüp Aratay, “İlk yeni nesil yakıt istasyonunu 2013 Mayıs’ında açan GO, yüksek standartları, yenilikçi ve özgün özellikleri ile kısa sürede önemli bir başarı yakaladı. Bugün 115 adete ulaşan GO istasyonları, sektörde istasyon bazında satış oranlarında başarılı rakamlara imza atıyor. Bunun altında GO’nun yüksek standartlardaki ürün yelpazesi, insana, yasalara, geleceğe ve araca saygı misyonu, kaliteli, adil ve güler yüzlü hizmet anlayışı gibi özelliklerinin yanı sıra kendisi ile aynı ruhu taşıyan bayi ve personelinin de büyük payı var. Yenilikçi, özgün ve dinamik yapısı ile GO, DNA’sını taşıdığı İpragaz’da olduğu gibi öncülük misyonu ile akaryakıt sektörüne de hareket getirdi, yeni bir dönem başlattı” dedi. 

 
Avek Otomotiv Üçüncü Yatırımı ile İstanbul Ümraniye’de...
 
Michelin Lastikleri Her Zaman Kazandırıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
OHAL Kapsamında Hazırlanan 687 Sayılı Yeni KHK Resmi Gazetede Yayımlandı.
Yeni KHK’yla yolcu ve eşya taşımalarında kullanılan araçların kış lastiği ...
Renault'a İklim Liderliği Ödülü
Renault Grubu, uluslararası organizasyon CDP (Carbon Disclosure Project) ...
Sigorta Cini Ve BP’den İşbirliği
Sigorta Cini, düzenlediği yeni kampanya ile müşterilerine BP’den 50 TL’ye ...
 
KODİAQ ile Skoda’nın Paris’te SUV Gösterisi
Çek üretici Skoda, Paris Motor Show 2016’da yeni model atağının en önemli ...
İstanbul'da 500 Otobüs Korsan Taşımacılık Yapıyor
TOFED Başkanı Özcan, İstanbul'da şu anda yaklaşık 500 otobüsün her gün ...
Otobüsçüler FSM’yi Geri İstiyor
Şehirlerarası yolcu otobüslerinin 26 Ağustos’ta açılan Yavuz Sultan Selim ...
 
İDO Ro-Ro Hattı’na Deniz Sektörünün Oscar’ı Verildi
İDO, deniz sektörünün oscarı olarak bilinen 11. Uluslararası Altın Çıpa ...
Treyler Sanayiciler Derneği’nden Pirelli Fabrikasına Ziyaret
Treyler sanayini ve üretimini geliştirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren ...
3.Köprü Lojistiğe ve İhracata Hız Katacak!
İstanbul’un şehir içi trafiği ve yürüme yasaklarıyla boğuşan lojistik ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
treyler
haberler
Kamyon
kamyonum
news
fahrer
türkiye
şoför
bus