Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Eylül 2016 Cuma - 12:24

Innotrans Berlin'de Voith Yenilikleri Sergilenecek!

Voith, InnoTrans 2016’da yeni ürünlerini tanıtacak. Voith, InnoTrans 2016’da Salon 1.2, Stand 220’de, “Kuvvetlerin Birleştirilmesi – Tahrik Yenilikleri” sloganı altında yer alacaktır.

Innotrans Berlin de Voith Yenilikleri Sergilenecek!

Voith sistem yeterliliğini RailPack serisi ile daha da genişletiyor. Bu doğrultuda yeni S111 turbo şanzıman ünitesine ilave olarak fuar standında RailPack 400 DE dizel-elektrik tahrik sistemi teşhir edilecektir. Voith modernize edilen SA3 kuplörü ile otomatik yük trafiğini kolaylaştırmak için de harekete geçiyor.
 
Yeni Servis Dizisi ile Servis Yeterlilik Merkezi

Voith Servis Yeterlilik Merkezi yeni servis dizisini InnoTrans’ta sunacak. Lokomotiflerin ve vagonların bakım, revizyon ve onarımlarının yanı sıra, Voith boya atölyesinde araç filolar için komple yeniden boyama hizmetleri sunmaktadır. Boji atölyesi her tip aracın bojisinin hızla sökülmesi, revizyondan geçirilmesi ve monte edilmesini sağlamaktadır. Bunlara ek olarak, Voith müşterileri için Servis Yeterlilik Merkezinde artan miktarlarda mühendislik hizmetleri vermektedir; bu hizmetlerin en yenisi hat inşaat araçları için özel kaportaların geliştirilmesidir. Voith’in entegre ömür döngüsü yönetim sistemi OPRA gelişmiş ray hizmetlerinin zirvesini temsil etmektedir; bu sistem ray araçları üzerinde kestirimci bakım yapılması imkanını vermekte, böylece sistemlerin elverişliliği, güvenilirliği ve güvenliği geliştirilmektedir.
 
Hidrodinamiğin Avantajları

Yeni S111 turbo şanzımanı için, Voith hidrodinamik sisteminin avantajlarına güveniyor. Hidrodinamik özellikle kararlılık, sağlamlık, uzun hizmet ömrü ve kolay bakım konularında mükemmelliğe ulaşmıştır. Dişli ünitesi 280 kW ve 1800 Nm’ ye kadar olan motor çıkış güçleri için tasarlanmıştır. Bunlar aynı zamanda yeni dişli kutularını Çin’ de özel geliştirilip kurulmuş olan 2 akslı Buhar vagonları (tender) gibi özel demiryolu araçlarında da uygulanır. S111’in yanı sıra Voith yüksek hızlı trenler için SE 369 dişli kutusunu sunacaktır. Bu bileşen çok yüksek miktarda ağırlık tasarrufu sağlayan bir alüminyum yapı kullanmaktadır.
 
RailPacks – Dizel Tahrikli veya Hibrid

RailPack’in en son versiyonu Çin’de bir Mutiple Unit’de çalışmaktadır. Elektrik motorlarının yanı sıra dizel motorlarla da tahrik edilebilen esas boyutlardaki bir 400 DE RailPack, tüm Voith ürün ailesinin temsilcisi olarak Berlin’de sergilenecektir. Tahrik sistemleri güçlü teknolojileri ve minimum bakım giderleri ile ayırt edilmektedir. Uzun yağ değiştirme aralıkları operatörler için tutarlı şekilde düşük işletme maliyetlerini garanti etmektedir.
 
Ön Burunlarda Sistem Yeterliliği

Voith sistem yeterliliğini Stadler EC 250 yüksek hızlı trenin ön burnu ile ispat ediyor. İşletme dişlisinin kullanılması ile burun kanatçıkları bir akıllı kuplaj sistemi halinde birleştirilmektedir. Bu ön burunlardan biri Berlin’de sergilenecektir.
 
Modernize edilen SA3 Kuplörü Yeni Çarpışma Standardını Karşılıyor

Voith, InnoTrans’ta ziyaretçilerine modernize edilmiş olan ve yeni DIN E 15227 çarpışma standardını karşılayan SA3 kuplörünü gösterecektir. Lokomotif operatörleri için daha da geliştirilmiş olan Voith SA3 kuplörü önemli avantajlar sunmaktadır. Yeni SA3 kuplörü pnömatik kuplörü, elektrikli kuplörü ve bunların yanı sıra elektro-pnömatik fren sistemini kapsamaktadır. İlave bir pnömatik sistem kuplajın otomatik açılmasını mümkün kılar. Bu kuplör Doğu Avrupa’da standart olmuştur ve sınır ötesi yük trafiğini basitleştirmektedir.
 
 Akıllı Enerji Dönüşümü

Cer invertörleri sağlanan elektrik enerjisini verimli bir şekilde tahrik motorlarına uygun bir şekilde aktarımını sağlar. Entegre edilmiş tahrik kontrol sistemleri, tahrik sistemi bileşenlerinin mükemmel kontrolünü ve bir birine optimum derecede eşleştirilmesini sağlar, böylece güvenlik, enerji verimliliği ve ömür süresi üzerinde olumlu etkiler yapar. Bu elektrikli bileşenlerin önemi de InnoTrans’ta yansıtılacaktır; burada Voith standının ayrı bir alanını tamamen elektrikli cer konusuna tahsis edecektir.
 
Voith GmbH’nin bir Grup Bölümü olan Voith Turbo, akıllı tahrik çözümleri ve sistemleri konusunda uzmandır. Petrol ve gaz, enerji, madencilik ve makine mühendisliği, gemi teknolojisi, raylı ve ticari taşıt araçları gibi çok farklı sanayilerden gelen müşteriler Voith Turbo’nun ileri teknolojilerine güvenmektedir.
 
Voith enerji, petrol ve gaz, kâğıt, ham malzeme ve nakliye ve otomotiv piyasalarında standartları belirlemektedir. 1867 yılında kurulmuş olan Voith 20.000’den fazla kişiyi istihdam etmekte, 4,3 milyar Euro tutarında satış yapmakta, dünya çapında 60’dan fazla ülkede faaliyette bulunmakta olup bugün için Avrupa’daki en büyük aile şirketidir.

 
Azizoğlu Tecrübesi ile 'DAF' Artık Ankara'da
 
Skoda Bisiklet Özgürlüğe Çağırıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Azizoğlu Tecrübesi ile 'DAF' Artık Ankara'da
DAF Trucks Türkiye Roadshow tanıtım etkinliği, Azizoğlu Şirketler Grubu ...
IAA 2016 Ziyaretçileri, Allison İle Tam Otomatik Şanzımanları Daha Da Yakından Tanıyacak
IAA 2016 ziyaretçileri, Allison ile tam otomatik şanzımanları daha da yakından tanıyacak.
Aytemiz’den Bir İlk “Tiyatral Bayi Eğitimi”
“Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası” olan Aytemiz, “tiyatral ...
 
İstanbul'da Okul Servisi Ücretleri Belli Oldu
İstanbul'da 2016-2017 okul servis ücretleri, en düşük 175, en yüksek 420 lira olarak belirlendi.
Doğuş Otomotiv Eğitim Platformu GO, Gelişim Okulu Uluslararası Ödülleri Topladı
Doğuş Otomotiv’in oyunlaştırma temelli dijital eğitim platformu GO Gelişim ...
İstanbul Otobüsleri Saraybosna Trafiğinde
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk İşbirliği ve Koordinasyon ...
 
Bayramda yola çıkacaklara Goodyear’dan ipuçları
Bayram tatili için onbinlerce kişi araçları ile yola çıkacak. Türkiye’nin ...
Bakan Arslan'dan HGS ve OGS uyarısı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan ...
İDO Bayrama Hazır
İDO, Kurban Bayramı’nda, 370 bin araç kapasitesiyle, 4 milyon misafirin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcsondakikakamyonumkamyoncu haberler lkwtürkiyebusnews