Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
1 Ekim 2015 Perşembe - 16:14

İlk Allison Donanımlı Otokar Navigo C, İspanya'da

İspanyol ulaşım operatörü Transportes Generales d'Olesa (TGO), İspanya'da ilk defa sunulan Allison 2000 Serisi tam otomatik şanzıman donanımlı Otokar Navigo C otobüs ile filosunu genişletti.

İlk Allison Donanımlı Otokar Navigo C, İspanya da

İspanya'daki Allison 2000 Serisi tam otomatik şanzıman donanımlı ilk Otokar Navigo C Class II model otobüs, bu yaz Olesa'ya (Barcelona) teslim edildi. Araç, TGO’nun rutin güzergahının yanı sıra okul servisi olarak da hizmeti verecek.
Sembolik Montserrat Dağı'nın eteklerinde gerçekleşen teslimat töreninde, TGO Satış Müdürü Felipe Rubio, Allison şanzımanları ve sunduğu sarsıntısız, yüksek kalitedeki vites değiştirme teknolojisini hali hazırda yakından tanıdıklarını belirterek; "Bizim için Allison tam otomatik şanzımanın diğer önemli faydalarından biri de sürücü konforu ve sürüş rahatlığı. Sürücülerimizin sol ayak manevraları konusunda endişelenmelerine gerek kalmadığı gibi ve artık debriyaj arızası da söz konusu değil. Bu özel otobüs ile filomuza yaptığımız yatırımdan dolayı son derece mutluyuz," dedi.
Otokar, 2009 yılında Somauto S.L. ile İspanya ve Portekiz'de satış ve dağıtım için yaptığı distribütörlük anlaşmasından bu yana İspanya pazarında faaliyet gösteriyor.
Teslimat törenine Somauto yetkililerinin yanı sıra yakın zamanda Barcelona'da Allison Şanzıman bayii olan Casals Nadal'ın temsilcileri de katıldı. Casals Nadal Genel Müdür Yardımcısı Eva Casals, Allison ile işbirliği içinde olmanın avantajının küçük otobüslerden, ağır araçlar ve vinçlere kadar uzanan geniş şanzıman yelpazesi olduğuna dikkat çekerek yaptığı açıklamada; "Allison şanzımanlar, güvenilirliği ile ünlüdür. Öte yandan bölgemizdeki servis ve bakım hizmetlerindeki deneyim, profesyonellik ve özverimiz konusunda da Allison kullanıcıları oldukça memnun," dedi.
Allison şanzımanlar dünya çapında en zorlu görev alanlarında bile üstün güvenilirliği ile tanınırken, birçok avantajı bir arada sunuyor. Yolcular ve sürücüler de Allison Kesintisiz Güç Teknolojisi™’nin sunduğu sarsıntısız güç ve vites geçişleri ile sağlanan keyifli sürüş sayesinde konforlu ve güvenli ulaşımın tadını çıkarıyor.
Allison şanzıman donanımı sayesinde filo sahipleri ve yöneticileri ise daha düşük işletme ve bakım maliyetlerinden faydalanırken, çok daha kısa servis süresi gerektiren bakım ve onarım gerekliliği ile hizmetlerinde aksama yaşamıyor. Ayrıca, Allison 2000 Serisi tam otomatik şanzıman, yakıt verimliliği arttırmak ve emisyonları azaltmak için geliştirilmiş FuelSense ® yakıt tasarrufu teknolojisi paketi özelliğine sahip. 
Çeşitli tip ve büyüklüklerde 142 otobüsten oluşan TGO filosuna katılan Yeni Navigo C, Allison tam otomatik şanzıman ve Cummins 180 HP motor donanımı ile yakın kent merkezleri arasındaki ulaşım ve okul servisi hizmetleri için tasarlanmıştır. Fonksiyonel tasarım, engelli yolcular için rampa, geniş tekerlekli sandalye alanı ve tam donanımlı, ergonomik sürücü bölümünü içermektedir. Barcelona Büyükşehir Ulaşım Otoritesi (ATM) ulaşım operatörlerine ait olan TGO, okul servisi, özel şirket personel servis hizmetleri, isteğe bağlı ulaşım hizmetleri, şehirlerarası yolculuk, Avrupa turları ve grup gezileri dahil olmak üzere geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır.
 

 
Lassa V1'de Festival Zamanı
 
Kliksa.com'dan Sürücülere Kış Lastiği Uyarısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lassa V1'de Festival Zamanı
Türkiye’nin motor sporları organizasyonu Lassa V1, Aydın’da start alıyor. ...
İhracat Eylül'de Yüzde 20 Azaldı!
Türkiye İhracatçılar Meclisi Eylül ayında ihracatın yüzde 19,8 düşüşle ...
Toyota, TEOG Sınav Günlerinde Trafik'te Sessizlik Diyor
Toyota, “Korna Çalma Huzurumu Çalma” sosyal sorumluluk projesi ile ilgili ...
 
Renault Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor
Renault Motor Laboratuarı Bağcılar Teknik ve Meslek Lisesi’nde açıldı.
Avrupa Otomotiv Pazarı 2015 Ocak-Ağustos Döneminde Yüzde 9 Arttı
AB (28) ve EFTA ülkeleri toplamına göre otomotiv pazarı 2015 Ocak–Ağustos ...
TÜVTÜRK'ten Emisyon Açıklaması
Türkiye'de periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli TÜVTÜRK tarafından ...
 
Trucks Güzelleri
Trucks güzelleri büyülüyor
"Tarım Sağlamsa Gelecek Sağlam"
Lassa,‘‘ Tarım Sağlamsa Gelecek Sağlam’’ projesi kapsamında çiftçileri ...
Demiryolu KAMYONLARI
Demiryolu ulaşımı sadece tren ile sınırlı değil. Demiryolunu kullanan ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcnewskamyonumtürkiyetreylersondakika haberler fahrerlkw