Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Mayıs 2011 Salı - 15:38

“İkinciyiz* diye diye, birinci olduk”

Yüksek hizmet kalitesiyle “yolcusunu en çok seven” havayolu olan Atlasjet ödediği 9.9 Milyon TL kurumlar vergisi ile “En çok vergi veren havayolu şirketi”, Büyük Mükellefler de ise en çok vergi ödeyen 102. şirket olma başarısını gösterdi. Düzenlenen basın toplantısıyla Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanı Bülent Sarıgül’den “En çok vergi veren havayolu şirketi” başarı plaketini alan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, önümüzdeki süreçte havacılık sektörünün öneminin daha da artacağını belirterek havacılık sektörüne ve ülke ekonomisine katkılarının artarak süreceğini söyledi.

“İkinciyiz* diye diye, birinci olduk”

On yılda 8.5 kat sermaye, 11.5 kat net ciro artışı


Atlasjet’in 10. Yılını büyük bir coşku içinde kutladıklarını belirten Murat Ersoy; “En çok vergi veren havayolu şirketi olmanın gururunu yaşıyoruz. 4 Milyon 250 bin TL’lik sermaye ile kurulan ve 1 Haziran 2001 yılında ilk uçuşunu gerçekleştiren Atlasjet büyük bir ivme ile büyümeye devam ediyor. 36 Milyon TL’lik sermayemiz ile kurulduğumuzdan bu güne 8.5 kat, 517 Milyon TL net ciromuz ile 11.5 kat büyüme kaydettik. Sektöre sunduğumuz e-bilet uygulamamız, self check-in kiosklarımız, iPhone ve Blackberry uygulamamız, uçak otobüs servisi entegrasyonumuz, IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) üyesi olan ilk özel havayolu olma özelliğimiz ile yolcularımıza “ilk” leri yaşattık. 2012’de hedefimiz Atlasjet Rusya ve Atlasjet Irak’ı kurarak konforumuzu ve kalitemizi bu ülkelerdeki misafirlerimizle de paylaşmak olacak” dedi.


Atlasjet 2011 yılına yeniliklerle başladı


Bodrum’a sefer sayısını artırarak günde üç sefere yükselten Atlasjet, Antalya’ya tarifeli uçuşlarını da 17 Haziran itibariyle günde 7 sefere çıkaracak. Dalaman seferlerine 10 Haziran tarihi itibariyle başlayacak olan Atlasjet yeni tarifeli dış hat seferleriyle de Erbil, Süleymaniye, Priştina ve Ercan uçuşlarının yanı sıra 2011 yılında Tahran, Medine ve Cidde’ye de uçuşlar başlattı.


On beş yeni nesil uçak satın alacak


Atlasjet, Mayıs ayının başında imzalanan protokol ile bir adet Airbus 321 uçağı satın alarak filosuna kattı. İki adet Airbus 321 uçağı ise Aralık ayında teslim alınmak üzere satın aldı. Atlasjet yıl sonuna kadar, önümüzdeki 5 yılda teslim alınmak üzere on beş yeni nesil uçak alımını da tamamlayacak.


AFA sektördeki pilot açığını kapatacak, bölgenin en büyük uçuş eğitim tesisi olacak


Sektördeki pilot açığını kapatmak hedefiyle Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu işbirliği ile Atlasjet Havayolları’nın bünyesinde kurulan Atlantic Flight Academy Mayıs ayı itibariyle teorik eğitimlere başlıyor. Yedi adet 2011 model glass kokpit Diamond eğitim uçağını satın alan AFA, 2012 yılında eğitim uçaklarının sayısını 20’ye yükseltecek. AFA’nın B-757 ve A320 simülatörleri, kendi eğitim pisti ve öğrencilerin kalacağı tesisler ile 2 yıl gibi kısa bir zamanda bölgenin en büyük uçuş eğitim tesisi olması hedefleniyor.


Atlasjet Siirt Mesleki Eğitim Merkezi bölgeye kalifiye eleman yetiştirecek


Havayolu taşımacılığına yaptığı yatırımlarla seyahat kültürünün gelişimine destek sağlayan Atlasjet, sosyal sorumluluk bilinciyle hizmet alanındaki kazanımlarını toplumsal gelişime aktarıyor. Nisan 2010’da temeli atılan ve çok kısa bir sürede tamamlanarak Ekim 2010’da öğretime açılan Atlasjet Siirt Mesleki Eğitim Merkezi orta öğrenimini tamamlamış 300 öğrenciye eğitim imkanı sağlıyor. Çıraklık, kalfalık ve ustalık olmak üzere üç yıllık eğitimler süresince sanayi sitesinde stajlarını da yapacak olan öğrencilerin, mezun olduklarında işleri hazır olacak. Siirt Organize Sanayi Sitesi’nde 10 dönümlük arazi üzerine kurulan Siirt Atlasjet Mesleki Eğitim Merkezi, ilk aşamada 8 derslik, 100 kişilik Konferans Salonu, 1 Fen ve 1 Bilgisayar Laboratuvarı ile eğitim verecek şekilde düzenlendi.


Rakamlarla Atlasjet


• 35.000 saat eğitim alındı.
• 10 yılda 100 milyon kilometre yol yapılarak, dünya çevresinde 2.500 tur atıldı.
• Atlasjet uçakları 35.000 saat bakım gördü.
• Atlasjet ulusal ve uluslararası 40 denetimden geçti.
• 10 yılda 15 milyon kişi Atlasjet ile uçtu.

 
Yüksek verim ve konfor arayan nakliyecinin tercihi
 
PIRELLI Alana FORMULA 1 Ayrıcalıklarla!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yüksek verim ve konfor arayan nakliyecinin tercihi
DAF-TIRSAN Samandıra tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreni ile ...
Tarım Nakliyatın da Tercihi Renault Trucks
Tarım Nakliyat halihazırda araç parklarında bulunan 3 adet Renault Trucks’a ...
DHL Türkiye’yi Temsil Edecek
DHL Express HSBC sponsorluğunda gerçekleştirilen Avrupa İş Ödülleri yarışmasında ...
 
SAÜ ve TIRSAN İşbirliği
Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Treyler üreticisi TIRSAN ile Ar-Ge projelerinde ...
Uygunsuz ve Güvensiz Ürün Ürettim
23 Mayıs'ta başlayacak denetimler sonucu 'uygunsuz' vinç ürettiği tespit ...
Tır’a Yandan Çarptı
Konya'nın Ilgın ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
 
Kaçak Akaryakıta Yer Yok!
Petrol Piyasası Yasası’na göre kaçak akaryakıt il özel idaresi kontrolünde ...
NEW YORK'a niyet, 40 şehire kısmet
"Geliştirme çalışmalarımız sürüyor. Temmuz'da ilk yürüyen araç ortaya çıkacak"
Bakan Yıldız'dan ÖTV müjdesi!
"Taksiler için mazottaki ÖTV'nin düşürülmesi konusunu Maliye Bakanı ile görüşeceğim"
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrernewsKamyonkamyonumtreyler haberler buslkwdikkat