Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Kasım 2017 Perşembe - 18:15

İkinci Elin Parlayan Markası: Otoshops

İkinci el otomotiv sektörüne getirdiği yeniliklerle dikkat çeken ve 2.el araç almak isteyenlere kurumsal ve profesyonel bir hizmet sunan Otoshops, kuruluşunun ilk yılında belirlediği satış hedefini aşmayı başardı. Her marka, model, yaş ve kilometrede ikinci el araç almak veya araçlarını satmak isteyenlere tek noktadan çözümler ve üst düzeyde kaliteli hizmet sunma hedefiyle yola çıkan Otoshops,6 bin adetlik 2017 hedefine yıl bitmeden ulaştı. 

İkinci Elin Parlayan Markası: Otoshops

TÜİK verilerine göre yılın ilk 9 ayında yüzde 9 oranında büyüyen 2. El otomobil pazarı “0” km otomobil pazarının 4 katı büyüklüğüne erişirken, 2017 yılını da yüzde 10’luk bir büyüme ile kapatması bekleniyor.

Bu gelişmelere paralel olarak yılsonu hedeflerini revize ettiklerini belirten Otoshops Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, “Yenilikçi ürünlerimiz, farklı hizmetleri bir arada sunmamız, tedarik kaynaklarımız ve teknolojiyi kurumsal güvenceyle birleştirmemiz öne çıkan özelliklerimiz. Artık 2. el otomobil denildiğinde akla gelen ilk marka olma hedefimize bir adım daha yaklaştık” dedi.

Denizaşan şu ana kadar 5 milyon adede yakın aracın el değiştirdiği 2. El pazarında, kurumsal firmaların payının arttığına dikkat çekerek “Kurumsal yapıların artması sonucu müşterinin öncelikli beklentisi olan güven unsurunun sağlanması ile 2. el pazarına ilgi büyüdü. Fiyat avantajı sebebiyle 2. el otomobil almayı tercih eden bir kitle oluştu ve bu kitle kurumsal firmaları tercih ediyor. Otoshops olarak müşterinin beklentisini karşılayacak güveni sağladığımızı düşünüyoruz. Bu da hedeflerimizi kısa zamanda tutturarak yukarı doğru revize etmemizi sağladı. 2017 yılı sonu satış hedefimiz olan 6 bine ilk 9 ayda ulaştık. Yine ilk yılımız için hedeflenen Türkiye geneline yayılma ve yetkili satıcı sayısı konusunda da hedeflerimizi tutturduk. Bu dönemde Yetkili Satıcı sayımız da 22’ye ulaştı” dedi.

“2017 Rekor Yılı Olabilir”

Otoshops Genel Müdürü Denizaşan, MTV düzenlemesi ve döviz kurlarındaki artışın sıfır otomobil fiyatlarına yansımasının 2. el pazarını canlandıracağını belirterek 2017 yılının 6 milyon adet üzerinderekor satış ile tamamlanmasını beklediklerini söyledi. Türkiye ikinci el pazarında satışların 4-5 yaşındaki araçlarda yoğunlaştığına da işaret eden Denizaşan “Dizel araçlara olan talepte düşüş gözlense de benzinliye göre daha fazla rağbet ediliyor. Sedan araçlar her zamanki gibi ülkemizde en çok tercih edilen kasa tipi olarak öne çıkıyor. Son yıllarda renk tercihinde beyaz araçlar %60 gibi bir oranla önde görünüyor” şeklinde konuştu.

Denizaşan, 2017 yılı başından bu yana fiyatlarda yaklaşık yüzde 8 civarında artış yaşandığını da belirterek şunları söyledi;

" 2016 son çeyreğine göre bir kıyaslama yapıldığında belli modellerde bu artışın yüzde 10'un üzerine çıktığını görüyoruz. Sıfır otomobillerdeki fiyat artışları,2. El pazarına avantaj sağladı. Kurumsal firmaların pazarda ağırlığını hissettirmesi ile birlikte lüks segmentaraçlarda 2. el modellere olan talep yoğunlaştı. Özellikle 1 yaşındaki araçlarda fiyat avantajı nedeniyle talep oldukça yüksek. Bu fiyat avantajının kısa bir süre daha devam etmesini bekliyoruz.Satışını gerçekleştirdiğimiz her 100 araçtan 11 adedi  lüks segmentte bir model..”

2. elde devir değiştiren marka: Otoshops

Otoshops, 2. El pazarına getirdiği kurumsal yaklaşım ile pazarın tercih edilen güvenilir markası olarak öne çıkıyor.

www.otoshops.comwebsitesi üzerinden 1000 adedin üzerinde her marka, model, yaş ve  kilometrede otomobil müşterilerin beğenisine sunuluyor. Otoshops’ta satışa sunulan tüm otomobillerin geçmişinden, anlık kaporta ve mekanik durumundan emin olabilirsiniz. Çünkü tüm otomobiller detaylı bir ekspertiz raporuna sahip.

Üstelik, müşteriler satınaldıkları otomobili herhangi bir neden göstermeksizin, beğenmezse  7 gün içinde geri getirerek, başka bir otomobille değiştirebiliyor.

Otoshops, otomobili satmak isteyenler için aynı gün içinde araç sahibine ödemesini yaparak satın alınırken, satacağı her araca da 2 yıla kadar garanti veriyor. Ücretsiz Yol Yardım hizmetini de içeren Otoshops Garanti, mekanik parçaların yüzde 90’ını kapsıyor.

Ekspertiz, nakit alım / takas, kredi, kasko ve trafik sigortası, görünüm yenileme gibi araç alım satımındaki tüm işlemleri tek noktada hızlıca sonuçlandırabilirsiniz.

Otoshops’dan satın alınacak 2.el bir otomobil, kredi başvuru süreçleri de dahil olmak üzere yaklaşık 2 saat içinde teslim edilmektedir. 

 
Toyota Yeni Tasarım Diliyle Los Angeles Otomobil Fuarı’nda
 
Yılın En İyi Araç Kiralama Firması: Europcar’ın Oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Toyota Yeni Tasarım Diliyle Los Angeles Otomobil Fuarı’nda
Toyota, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda birçok yeniliğini ziyaretçilerle ...
Renault ve Dacia’da Black Friday Sürprizi
Renault ve Dacia, dünya çapında yılın en aktif alışveriş günü olarak kabul ...
Yıl Bitmeden İhracat Rekoru Kırıldı
OİB Yönetim Kurulu Başkanı, sektörün 2008 yılındaki 24,7 milyar dolarlık ...
 
Hidrojen ile 2,5 Trilyon Dolarlık Pazar, 30 Milyon Kişiye İş İmkanı
Toyota’nın öncüsü olduğu hidrojen yakıt teknolojisi ile temiz bir çevrenin ...
Bfgoodrich, Macera Tutkunlarını Desteklemeye Devam Ediyor!
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin tarafından üretilen ...
Şampiyon Pilot Önce Can Güvenliği Dedi
Ferrari 458 Challenge Avrupa Şampiyonu ve Dünya 3.sü olarak Türk otomobil ...
 
En İyi İnovasyon Ödülü Nissan LEAF'a
Dünyanın en çok satan elektrikli otomobili Nissan LEAF, Tüketici Teknolojisi ...
Toyota’dan Spor Modeller Atağı
Toyota, sportif özelliklere sahip yeni model serisiyle sektörüne yeni ...
Renault’dan bir ilk: Otonom Engel Tanıma Sistemi
Renault Grubu, zorlu sürüş şartlarını yönetebilen ve yol üzerindeki engellerden ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwtürkiyeKamyonsrckamyonumşoförkamyoncutruckbus