Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
11 Kasım 2016 Cuma - 16:42

IVECO LNG Berlin'de

Almanya’da enerji değişiminin başarısı için gazın önemi konusunda kamu farkındalığını artırmaya adanmış olan “Initiative Zukunft Erdgas”, Yeni Stralis NP çekici katılımıyla 2020 İklim Değişikliği Hedefini başaracak olan bir Hükümet politikası için Berlin’de cesur bir kampanya başlattı

IVECO LNG Berlin de

LNG ile çalışan ilk uzun mesafeli çekici olan Yeni Stralis NP, Almanya’daki Initiative Zukunft Erdgas İklim Değişikliği’nde yer alıyor
 
İlk LNG ile çalışan ve her anlamda dizel modeli kadar iyi olan uzun mesafeli tır Yeni Stralis NP, 2020 İklim Değişikliği Hedefini başarmak için yapılması gereken hareketi vurgulamak üzere Alman Reichstag’ın buzdan bir heykelini taşıdı.

Almanya, 2020 itibarıyla CO2 salınımlarını en az %40 azaltma konusunda hırslı bir iklim hedefine sahip.

Çevre dostu doğal gazı ulaşımda ve otomotiv sektöründe kullanmak, bu hedeflere ulaşmada anahtar etkenlerdir.
 
Iveco Yeni Stralis NP, İklim Değişikliğine müdahale etmek üzere acil eylem çağrısı için yapılan ve çevre dostu enerji kaynağı ile geleceğin enerji tedarikinde sağlam bir dayanak olarak doğal gazı desteklemek ve teşvik etmek amacıyla Alman gaz sektörü tarafından kurulan organizasyon "Initiative Zukunft Erdgas” tarafından yürütülen cesur kampanyanın başlatılmasındaki rolünü oynadı. Berlin’de yakın zamanda yapılan bir basın konferansında başlatılan kampanyanın merkezinde Alman Reichstag binasının özenle yapılmış buzdan heykeli vardı. Iveco Yeni Stralis NP tır tarafından çekilen bir römork üzerine yerleştirilen heykel Berlin caddelerinde dolaştırıldı ve etkinlikten önceki gün basın konferansının yapılacağı yerin dışına park edildi. Yapılan bir bildiriye göre, basın konferansına gelen misafirleri karşılayan erimekte olan heykel, hiçbir önlem alınmazsa iklim değişikliği hedeflerine ulaşmanın başarısız olacağını temsil ediyordu. Aşağıdaki videoda buz heykelin bulunduğu römorku çeken Yeni Stralis NP’yi görebilirsiniz:  https://youtu.be/elmtxSqPrXE.
 
Doğal gazla çalışan araçlar, diğer yakıtlarla çalışan araçlara kıyasla büyük ölçüde daha az CO2 salınımı ve diğer çevreyi kirleten maddeleri üretiyor. Azot oksit salınımları, %90’dan daha fazla azaltıldı ve en son Taşınabilir Salınım Ölçümü Sistemleri’nin (PEMS) kullanımıyla bile doğal gazla üretilen partiküller tarama sınırlarının altında. Doğal gaz, günümüzde ağır yük taşımacılığında maliyet ve egzoz gazı kalitesi arasında doğru dengeyi kurabilen tek teknoloji. Ancak, bilinen ve geniş ölçüde kullanılan çözümler, sınırlı bir aralık sunan sıkıştırılmış doğal gaza (CNG) dayanıyor. Doğal gazın bu zamana kadar uzun mesafe taşımacılığında kullanılmamasının nedeni budur.

Iveco bunu değiştirdi ve otonomiyi büyük ölçüde genişleterek doğal gaz için gereken alanın altı yüzde birini kaplayan LNG (sıvılaştırılmış doğal gaz) şeklinde gazın sıvı halini kullanan bir çözüm geliştirerek bir ilki gerçekleştirdi. Sonuç, bu yılın başında kullanıma sunulan Yeni Stralis NP oldu: Uzun mesafe kara yolu taşıması görevlerine uygun güç değeri, rahatlık, transmisyon teknolojisi ve otonomi ile dizel eşdeğerinin beygir gücünü ve torkunu elde etmek için ilk LNG motora sahip sıvı doğal gazla (LNG) çalışan ilk tır. Geniş Hi-Way sürücü kabini, 400 HP ve otomatik vites kutusu, uzun mesafe tırından beklediğiniz her şeyi sunuyor.

Stralis NP, son derece sessiz motoru ve 1500 km aralığıyla da oldukça etkileyici. Iveco’nun 20 yıllık deneyimi ve Avrupa’da mevcut olarak kullanılan 16.000’den fazla araçla (kamyonlar, otobüsler ve tırlar), onu doğal gazla çalışan taşımacılıkta kesinlikle bir öncü yapıyor.
 
 
 

 
Goodyear’ın Kış Kampanyası Ruhunuzu Dinlendirecek!
 
SEAT Leon Eurocup Yeni Şampiyonuna Kavuştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Goodyear’ın Kış Kampanyası Ruhunuzu Dinlendirecek!
31 Aralık tarihleri arasında, Goodyear’dan 4 adet 16” jant ve üzeri kış ...
Anadolu Ulaşım ve TEMSA’sa İzmir'de Buluştu
Filosunu TEMSA Safir Plus 2+1 araçlarla yenileme kararı alan Anadolu Ulaşım, ...
Iveco’nun En Yeni Araçları 105 Üstyapıcıyla Buluştu
Iveco, Türkiye’nin farklı bölgelerinde faaliyet gösteren 105 üst yapıcıyla ...
 
Tırsan Yine “Zirvede” Yerini Aldı
Türkiye treyler sektöründe kurulduğu 1977 yılından bu yana aralıksız pazar ...
Otokar'dan ESHOT'a 100 Adet ZF EcoLife Şanzımanlı Körüklü Otobüs
ESHOT’un yeni 100 adet Otokar körüklü otobüsünde ZF EcoLife otomatik şanzımanlar yer alıyor.
Shell’in DNA’sında ‘Emniyet’ Var!
“Yol emniyeti”ni kurum kültürünün yapı taşlarından biri haline getiren ...
 
Ford Otosan'a Ödül Getiren Proje: Bal Arıları Mühendis Oluyor
Ford Otosan “Bal Arıları Mühendis Oluyor” projesi ile Ford Avrupa Başkanlık Ödülünü kazandı.
Yerli Civic Sedan’ın İhracatına Başlandı
İlk üretimine 1997 yılında başlayan Honda Türkiye Fabrikası’nda hatlardan ...
CASE İş Makineleri Ürünleriyle Göz Doldurdu
CASE, Bursa’da bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Blok Mermer Fuarı’nda sergilediği ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcsondakikalkwdikkattreylerKamyon haberler buskamyoncu