Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
3 Şubat 2016 Çarşamba - 16:07

Hisarcıklıoğlu'nun Akreditasyon Sertifika Töreni Konuşması

TOBB Başkanı Hısarcıklıoğlu'nun akreditasyon sertifika törenindeki konuşması şu şekildedir:

Hisarcıklıoğlu nun Akreditasyon Sertifika Töreni Konuşması

Bizleri 4 yıl boyunca yoğun bir çalışma gündemi bekliyor. Esasen önümüzde zorlu bir gündem var. Dünya genelinde ekonomik sıkıntılar devam ediyor. Küresel piyasalar bir türlü eski canlılığına kavuşmuyor. Emtia fiyatlarındaki gerileme, pek çok gelişmekte olan ülke ekonomilerini olumsuz etkiliyor. Petrol ve doğalgaz fiyatlarının gerilemesi, bir yanıyla lehimize. Zira ithalat faturamızı düşürüyor. Ama ihracatımızın üçte biri, yurtdışı müteahhitlik işlerimizin yüzde 85’i, gelen turistlerin yarısı, petrol ve doğalgaz ihracatçısı ülkelerden geliyor. Dolayısıyla enerji giderimiz azalırken, döviz kazandıran işlerde de sıkıntılar yaşıyoruz. 
 
Tüm bu iktisadi sorunları aşmak için, Türkiye’nin teknolojik yenilenmeye ihtiyacı var. Yeni bir büyüme hikâyesine ihtiyacı var. Yeni bir sanayi politikasına ihtiyacı var. İşte bu noktada, Hükümetimizin bu durumun farkında olduğunu gösterir şekilde attığı adımları, 25 Öncelikli Dönüşüm programını ve 2016 Eylem Planını son derece önemsiyor ve olumlu buluyoruz. İnşallah, kamu ve özel sektör el birliği içinde çalışarak, yeniden yüksek büyüme temposunu ülkemize kazandıracağız.
 
Değerli dostlarım,
 
Bir taraftan da çevre coğrafyamızdaki kargaşanın sürdüğünü üzülerek takip ediyoruz. Bölgemiz zor bir dönemden geçiyor. Özellikle Suriye ve Irak’taki gelişmeler bölgemizdeki tüm dengeleri değiştirmektedir. Neredeyse her gün yeni bir çalkantı ve belirsizlik ile karşı karşıya kalıyoruz. Ve bir de, son dönemde yeniden alevlenen terör belası var.
 
Artan terör olayları, gelen şehit haberleri hepimizin içini titretiyor. Allah şehitlerimizin mekânlarını cennet etsin, yararlılarımıza acil şifalar versin. Sayın Bakanımız ilk icraatlerinden biri olarak, Doğu ve Güneydoğu Doğu Anadolu’dan, Oda ve Borsa Başkanlarımız ile bir araya geldi. Yalnız olmadıklarını, destek tedbirleri için Hükümetimizin çalıştığını gösterdi ve büyük bir moral verdi.
 
Evvelki gün de Sayın Başbakanımız liderliğinde bölgeden gelen Oda ve Borsa başkanlarımızla birlikte, uzun ve kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Meselenin çözümü noktasında Sayın Başbakanımızın samimi yaklaşımını, duyarlılığını ve meselenin suhulet yoluyla çözümündeki kararlılığını görmekten büyük memnuniyet duyduk. Hükümetimizin meseleye büyük bir hassasiyetle yaklaşması, özellikle toplumsal yaşamı etkileyen acil problemlerin çözümü noktasında yaptığı hazırlıklar bize umut verdi. Bizler inanıyoruz ki; bölgede “kamu düzeni” yeniden tesis edildikten sonra;  konuşarak tüm sorunlarını çözme olgunluğunu sahibiz. Yine TOBB camiası olarak şuna inanıyoruz. Türkiye büyük bir ülkedir. Her sorunu aşacak güçtedir. Yeter ki, birliğimizi, istikrarımızı muhafaza edelim.
 
Değerli dostlarım,
 
Tüm bu sıkıntılara rağmen, camiamızın kendini geliştirmeye devam etmesi çok önemli. İşte bu nedenle, bugün esasında hepimiz için bir gurur günüdür. Bugün 33 Oda ve Borsamız ile İMEAK Deniz Ticaret Odamızın 2 şubesi daha, 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandılar.
 
5 yıldızın manası şudur; Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarımız da minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar.
 
Ben şu an sayıları 233’e yükselen bu Oda ve Borsamızla iftihar ediyorum. Çünkü çok zorlu bir süreci başarıyla tamamladılar. Bu vesileyle oda ve borsa başkanlarını, yönetimlerini, meclislerini, genel sekreterlerini, akreditasyon sorumlularını ve tüm çalışanlarını kutluyorum. Biz sizlerle gurur duyuyoruz, Siz de bu başarınızın simgesi olan akreditasyon belgesini gururla paylaşın, kullanın, tanıtın.
 
Elbette bunu başardık diye durmak da yok. Önümüzdeki süreç de çok önemli. Çünkü sadece ülkeler markalaşmıyor. Artık iller, hatta ilçeler marka haline gelebiliyor. Rekabette öne çıkıyorlar. Bu noktada, hizmet kalitesini daha da artırmak için, üyelerimizin, firmalarımızın taleplerini, ihtiyaçlarını toplamaya devam etmemiz lazım. Bizden daha fazla ne hizmet bekliyorlar, bunu değerlendirmemiz lazım. Camiamıza yakışan kalitede ve aktif çalışan kurumlar olmamız lazım. Çünkü bizim en büyük zenginlik kaynağımız, toprağın altındaki taşlarda değil, üstündeki başlarda. Yani girişimcilerimiz, tüccar ve sanayicilerimiz. Dolayısıyla bu camiaya hizmet esasında mili bir görev. Ben sizlerde bunu sağlayacak başarma azmini ve vizyonu görüyorum.
 
İnşallah hep birlikte bu gayretimizi muhafaza ederek camiamızı ve ülkemizi daha ileri noktalara taşımaya devam edeceğiz. Bugün başarılarını taçlandıran tüm Odalarımızla-Borsalarımızla, yönetimleriyle ve çalışanlarıyla iftihar ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.

 
Başkentte Toplu Taşıma Ücretleri Arttı
 
Motorine 5 Kuruş İndirim!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkentte Toplu Taşıma Ücretleri Arttı
Ankara Ulaşım Koordinasyon Merkezi Genel Kurulu tarafından EGO, Ankaray ...
Hisarcıklıoğlu'nun E-TIR Pilot Projesi Tanıtım Töreni
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun, E-TIR Pilot Projesi Tanıtım Törenindeki konuşması şu şekildedir:
En İyi Motor Hangisinde?
WardAuto sitesi 2016'nın en iyi motora sahip 10 otomobilini listeledi
 
MAN Kalitesi Yine TÜV Raporu ile Tescillendi
TÜV Ticari Araçlar Raporu 2015: Yeni bir rekora daha imza atan MAN, en ...
Mitsubishi Motors, 2016 Cenevre Otomobil Fuarı'nda
Mitsubishi Motors Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda şov yapmaya ...
TOFAŞ’ın Cirosu 2015 Yılında 10 Milyar Liraya Ulaştı
Son yıllarda istikrarlı bir büyüme gösteren TOFAŞ, 2015’te de cirosunu ...
 
Ford Otosan, 100.000’inci Tourneo Courier Teslimatını Gerçekleştirdi
2015 yılında Türkiye’nin en çok tercih edilen hafif ticari araç modeli ...
Rusya: Türkiye'nin TIR Kotasını 2 Bine İndirebiliriz
Rusya Ulaştırma Bakanlığı, Türkiye karşı uygulanan yaptırımlardan dolayı ...
Rus TIR'ları Türkiye Topraklarına Giremeyecek
Rusya Uluslararası Karayolu Taşıyıcılar Birliği’nin (ASMAP) yaptığı açıklamaya ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerdikkatfahrersrcbuskamyoncuşoför haberler kamyonum