Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
20 Mart 2023 Pazartesi - 16:58

Hidromek İş Makinesi Sektörüyle Conexpo 2023’te Bir Araya Geldi

HİDROMEK, Kuzey Amerika’da gerçekleşen en büyük iş ve inşaat makineleri fuarı CONEXPO-CON/AGG’da ürün gruplarının tümünden yenilikçi makinelerini sektörle buluşturdu.

Hidromek İş Makinesi Sektörüyle Conexpo 2023’te Bir Araya Geldi

Las Vegas’ta 14-18 Mart tarihleri arasında düzenlenen CONEXPO-CON / AGG 2023 Fuar’ında, F-8615 numaralı stantta ziyaretçilerle bir araya gelen HİDROMEK, HMK 102B Alpha Kaz Ayak kazıcı yükleyici, HMK 62 T mini paletli kazıcı yükleyici, HMK 145 LC SR kısa kuyruk paletli ekskavatör, HMK 230 LC ve HMK 310 LC paletli ekskavatör, HMK 600 MG motor greyder, HMK 635 WL lastikli yükleyici ve HMK 130 CS toprak silindiri ürünlerini sergiledi.

 

HİDROMEK KAZICI YÜKLEYİCİLER VERİMLİLİĞİ ARTIRIYOR

 

İleri teknoloji ile üretilen ve güçlü koparma kuvvetine sahip olan HİDROMEK kazıcı yükleyiciler, yakıt tasarrufu sağlayarak gösterdiği yüksek performans ile verimliliği artırıyor. Hem yük taşıma gücünü hem de dayanıklılığını artırmak amacıyla ağır hizmet tipi akslar kullanılan HİDROMEK kazıcı yükleyiciler, sahip olduğu geniş arka görüş açısı ve ergonomik çalışma ortamı ile en zorlu koşullarda dahi konforlu bir çalışma ortamı ve kolay kullanım sağlıyor.

 

HİDROMEK’in yeni mini paletli kazıcı yükleyicisi HMK 62 T, joystick’ten kumanda özelliği ile kolay kullanım sunarken, geniş ataşman çeşitliliği ile altyapı faaliyetleri, endüstriyel ve tarım faaliyetleri gibi çok çeşitli alanlarda kullanılabiliyor.

 

H4 SERİSİ: HIZLI, VERİMLİ VE ÜRETKEN

 

Farklı ihtiyaçlara yönelik geniş bir yelpaze sunan H4 Serisi ekskavatörler, yüksek performansı ve seriliği ile öne çıkıyor. Az yakıtla çok iş üreten H4 Serisi, bu sayede her zamankinden daha fazla kazanç sağlıyor.

 

Tasarım sürecinde operatörün makineyi kolay, güvenli ve konforlu kullanması amaçlanan H4 Serisi, ROPS & FOPS standardına sahip kabinleri ile maksimum güvenlik ve dayanıklılık sunuyor. İş güvenliğine özel önem verilerek tasarlanan H4 Serisi, sağ ve arka kameralarda kör noktayı en aza indirerek mükemmel görünürlük sağlıyor. Ayrıca, LED farları ile gece görüş kapasitesini önemli ölçüde iyileştiriyor. Kırmızı renkli tutamaklar ve uyarı etiketleri de operatör güvenliğini üst seviyeye taşıyor.

 

HMK 600 MG İLE KOLAY KULLANIM VE MAKSİMUM PERFORMANS

 

HMK 600 MG motor greyder, güçlü motoru sayesinde düşük torklarda bile yüksek çekiş sağlıyor ve düşük yakıt tüketimi sunuyor. Altıgen kabin tasarımının sağladığı geniş görüş açısı ve hem direksiyondan hem de joystick’den kumanda edilmesi ile güvenli ve kolay kullanım sağlayan HMK 600 MG, operatörün bıçak ve ön tekerlekleri geniş bir açıyla görmesini sağlıyor. Red Dot Award, German Design Award ve Good Design Award gibi uluslararası tasarım ödülleri kazanan HMK 600 MG; tesviyeden kazımaya, şev kesmeden hendek açmaya ve kar küremeye kadar birçok iş için tercih ediliyor.

 

YÜKSEK VERİMLİLİK VEDÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ İLE ÖNE ÇIKAN HMK 635 WL

 

Yüksek motor gücü, performans değerleri ve ağır çalışma koşullarında seriliği ile dikkatleri üzerine çeken HMK 635 WL, çevrim süresini kısaltarak kısa sürede yüksek yükleme olanağı sunuyor. Yüksek verimlilikle çalışan ve az yakıt tüketen HMK 635 WL, yüksek koparma kuvveti, kaldırma kapasitesi ve çekiş gücü ile öne çıkıyor. Ağır hizmet tipi lastikli yükleyici HMK 635 WL sıklıkla maden ve taş ocağı işletmelerinde, beton santralleri ve endüstriyel uygulamalarda kullanılıyor. HMK 635 WL; sağladığı yüksek performans, çok yönlü kullanım, operatör konforu ve güvenliği gibi özellikleri ile kullanıcı beklentilerini tam anlamıyla karşılıyor.

 

HMK 130 CS İLE ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMA İMKANI

 

Çok yönlü bir makine olan HMK 130 CS toprak silindiri, kamu hizmetleri, yol inşaat işleri, büyük konutların şantiye hazırlığı gibi birçok uygulamada kullanılabiliyor. HİDROMEK’in sağlam çelik konstrüksiyon tecrübesi ile üretilen silindirlerde yüksek kalitede komponentler kullanılıyor. HMK 130 CS toprak silindiri güçlü şasisi ile verimli ve yüksek performans ile çalışma imkanı ve üstün dayanıklılık sunuyor. 

 

 
Maxion İnci Jant Grubu, OSD Tedarik Sanayi Sürdürülebilirliğe Katkı Ödülünün Sahibi Oldu
 
bp, 16. Petroleum Fuarı’nda Bayileriyle Birlikte Dayanışma Mesajı Verdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TREDER’in Son Üyesi Güneysan Oldu
Türk treyler sektörünün tek temsilcisi TREDER’in son üyesi Güneysan Dorse ...
Ford Trucks’ta Üst Düzey Görev Değişimi
Ford Otosan’ın Global Markası Ford Trucks’ta Üst Düzey Görev Değişimi
Avrupa’da Satılan 4 Elektrikli Minibüsten Biri Karsan e-JEST Oldu!
Avrupa’da toplu taşımanın değişimine öncülük eden Karsan, başarılı ürünleriyle ...
 
OSD’nin 48’inci Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi!
Kuruluşundan bu yana yaklaşık yarım asrı geride bırakan Türkiye otomotiv ...
Aradığın Araç Kamyonumpazar.com'da!
'İstediğim marka ve model de bütçeme uygun araç arıyorum' diyorsan, sen ...
TAİD’in Yeni Başkanı Burak Hoşgören Oldu
Ağır Ticari Araçlar Derneği’nin (TAİD) genel kurulunda Ford Trucks Türkiye ...
 
Aytekin Otomotiv İlanları İçin Hemen Kamyonumpazar.com'u Ziyaret Et! Fırsatları Yakala
Aytekin Otomotiv'in en güncel ilanları için kamyonumpazar.com'u ziyaret ...
Grev Var!
16 Mart 2023 tarihinde Yunan limanlarının etkileneceği ve 24 saat sürmesi ...
Orta Asya Ülkelerine Yönelik Taşımalarda Kullanılan Güzergahlara Sakarya-Karasu Limanı da Eklendi
"Kazakistan 3. ülke geçiş belgelerinin, %25'i ülkemiz üzerinden transit ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncu haberler buskamyonumtürkiyeKamyonşoförtruckdikkat