Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
28 Ağustos 2015 Cuma - 10:38

Hardox Wearparts Ağı Gaziantep'te

Hardox Wearparts ağı Gaziantep'te yeni yatırımlarla güçleniyor

Hardox Wearparts Ağı Gaziantep te

Dünyanın en büyük özel çelik üreticilerinden SSAB'nin aşınma parçaları üretim ve satış kanalı Hardox Wearparts, büyümesini sürdürüyor. Aşınma dayanımlı ürünler ile müşterilerine tam donanımlı bir hizmet sağlamayı amaçlayan 'Omsaş Ortadoğu Metal', 1.000 m2’lik yeni üretim tesisi ile 14 ay süren adaylık süreci sonunda yeni Hardox Wearparts merkezi olmaya hak kazandı.
 
Dünyada 153, Türkiye'de 9. Hardox Wearparts Merkezi Gaziantep'te açıldı...
 
Dünya genelinde yaklaşık 9 milyon ton üretim kapasiteli çelik devi SSAB’nin aşınma parçaları üretim ve satış kanalı Hardox Wearparts, Gaziantep'in gelecek vadeden firmaları arasında yer alan Omsaş Ortadoğu Metal ile yeni fabrikasında hizmet vermeye devam edecek. Gaziantep'te 1000 m2'lik yeni fabrikasında hizmet verecek olan Omsaş Ortadoğu Metal,  14 ay süren adaylık süreci sonunda Hardox Wearparts yapılanmasının bir üyesi olarak büyük küçük bütün işletmelere işlenmiş ürün tedariği ve hızlı servis altyapısı sağlayacak. Yüksek dayanımlı çelikte müşterisine tam donanımlı hizmet sağlayan Hardox Wearparts noktalarında aşınma parçaları tedariğinin yanı sıra, aşınma mühendisliği hizmetleri, bakım ve montaj hizmetleri, satış sonrası destek ve en küçük parçaları bile işleyebilme yeteneğine kadar tüm yerel çözümler en hızlı şekilde sağlanabiliyor.
 
Gaziantep’in gelişen sanayi bölgesi olan Küsget’te 1000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren Omsaş, sahip olduğu su altı plazma kesim makinası, yüzey işleme tezgahı ve CNC dik işleme tezgahı ile Hardox aşınma plakalarından son kullanıcı müşterilerine ihtiyaçları olan aşınma parçalarını üretiyor. Ayrıca mobil ekipleri ile taş ocakları ve madenlere yerinde kaynak ve bakım hizmeti de sunuluyor. Bu hizmet sayesinde özellikle mobil ekipmanların kova tamirleri son kullanıcının işletmesinde yapılabiliyor.
 
Hardox Wearparts sertifikasının teslim edildiği törende konuşma yapan Omsaş Metal Genel Müdürü Serhat Saka, bölgedeki maden ve taş ocaklarını çok iyi tanıması sebebiyle aşınma parçaları ihtiyacını gördüğünü ve  aşınma plakaları konusunda dünyanın en bilinen, en güvenilen ve en geniş ürün gamına sahip markası olan HARDOX'u tercih ettiğini belirtti. Saka, “Yeni ve heyecanlı bir şirket olarak ilk hedefimiz bölgemizde yeniliklere açık bir işletme olabilmek. Gaziantep'te yıllardır yaptığımız  çalışmalar esnasında müşterilerden gelen talepler ve bölgesel konumun dezavantajından dolayı çevremizde aşınma plakalarının işlem ve tedariğin zor olduğunun farkına vardık. Yatırımlarımızı bu doğrultuda yönlendirmeye başlayarak en doğru seçimin Hardox Wearparts olacağına karar verdik” şeklinde konuştu. Saka, özellikle lojistik açıdan zor bir bölgede olduklarını, işlenmiş ürün konusunda sıkıntılar yaşandığını ve yerel çözümlere ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.
 
 Omsaş Metal’in Gaziantep’teki üretim tesisinde gerçekleştirilen törende Hardox Wearparts sertifikası Serhat Saka'ya Bölge Satış Başkanı Wim Goessens ve Türkiye Aşınma Servisleri Müdürü Dinçer Dinç tarafından takdim edildi. Bölge Satış Müdürü Halim Karaoğlan ve Türkiye Teknik Müdürü Burak Beşler’in de hazır bulunduğu törende SSAB’nin Omsaş’a olan desteğinin süreceği mesajı verildi.
 
Güçlü küresel yapının yerel çözüm ortakları
Hardox Wearparts’ın Türkiye, İspanya, Portekiz, Orta Doğu ve Afrika’dan sorumlu yöneticisi Wim Goessens, aşınma parçası kullanıcılarına ürünlerini doğru ve etkili şekilde ulaştırmak amacıyla oluşturulan küresel Hardox Wearparts ağı kapsamında ekonomisi hızla gelişen Türkiye’nin önemli bir yeri olduğunu belirterek,
“Merkezlerimiz ile çok sıkı bir işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Bu yapıda her üç taraf da kazanıyor. Müşterilerimiz aldıkları kaliteli ürün ve etkin teknik destekle işlerini daha ekonomik ve daha kesintisiz şekilde yapabiliyorlar. Hardox Wearparts Merkezleri, uluslararası güçlü bir yapının güvenilir yerel iş ortakları olarak daha çok müşteriye ulaşabiliyorlar. SSAB ise satışlarını arttırdığı gibi nihai kullanıcılardan aldığı bilgilerle ürün ve hizmetlerini sürekli geliştiriyor.
Hali hazırda dünyadaki mevcut 153 Hardox Wearparts merkezinin 9 tanesi Türkiye’de bulunuyor. Bu, Türkiye’nin büyük potansiyelinin ve bizim için taşıdığı öneminin bir göstergesidir. Ayrıca, Türkiye’deki merkezlerimizin birbirilerini rakip olarak görmeden yakın bir iletişim ve işbirliği içerisinde çalışıyor olmasını tüm dünyada örnek olarak gösteriyoruz” dedi.
 
Hızlı servis altyapısı ve geniş ürün gamı Hardox Wearparts'larda...
Hardox Wearparts, ekipmanlarını aşınmaya karşı korumak için Hardox parçalara ihtiyaç duyan madenler, taş ocakları, geri dönüşüm tesisleri, termik santraller, çimento fabrikaları gibi son kullanıcılara parçaları en kısa sürede temin eden yapılanma olarak hizmet veriyor. Özellikle lojistik açıdan işletmelere büyük bir fayda sağlayan bu merkezler, çok küçük parça Hardox'a ihtiyaç duyan son kullanıcılara dahi hızlı işlenmiş ürün temini açısından oldukça önemli... Yaklaşık bir yıllık adaylık süreci sonrasında Hardox Wearparts noktası olmaya hak kazanan adaylar, adaylık süreçleri boyunca gerekli teknik eğitimlerini ve yatırımlarını tamamlıyor. Güçlü bir marka ve uluslararası bir işletmenin partneri olma ayrıcalığının yanı sıra SSAB'nin Hardox Wearparts Merkezlerine sunduğu avantajlardan bazıları; parça taleplerini anında yanıtlama, pazarlama desteği, tabela, eğitim, reklam, bölge koruması  ve  web sayfalarından satış desteği olarak sayılabilir.
 
Aşınma dirençli plakalarda dünyanın en geniş ürün gamı Hardox'ta...
SSAB'nin aşınma dirençli plakalarının markası olan Hardox'un en önemli özelliği, tokluğu en yüksek aşınma plakası olması... Aşınma dirençli plakalarda dünyanın en geniş ürün gamına sahip Hardox'da  400 Brinell ile 650 Brinell sertlik aralığında ve 0,7 mm - 160 mm kalınlık aralığında plakalar temin edilebiliyor. Özellikle damper, iş makinesi ataşmanı, maden makineleri üreticileri ve madenler, çimento fabrikaları, taş ocakları gibi son kullanıcılar tarafından ekipmanların aşınmaya karşı korunması amacıyla kullanılan Hardox, dünyaca ünlü İsveç çeliği kalitesini kullanıcısına sunuyor. İsveç'in kuzeyindeki madenlerden temin edilen dünyanın en temiz demir cevheri ve yine dünyanın en temiz kömür madenlerini kullanan SSAB, çeliklerin içerisinde istenmeyen elementleri en düşük seviyeye indirerek, tokluğu en yüksek seviyeye çıkarmaya olanak sağlıyor. 

 
Gla Dünya Turunda
 
Otokar Sultan’la iddiasını sürdürüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gla Dünya Turunda
Mercedes-Benz’in tasarımı ve donanımları sayesinde hem şehirde hem de ...
Aprilia Tutkusu Zirve Yaptı
Seyahat, eğlence ve günlük kullanım için mükemmel alternatifler sunan ...
Yeni Mitsubishi L200 Daha Dayanıklı
Yeni özelliklerle donatılan ve uygun fiyatlarla satışa sunulan 5. nesil ...
 
Mobil 1 Klasik Otomobiller 30 Ağustos İçin Konvoy Oluşturacak
İstanbul, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, çok renkli ve anlamlı bir organizasyona ...
BPW Türkiye’de Kendi Fabrikasında Üretime Başlıyor
Treyler aksı üretiminde, dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan BPW, ...
Geçmişten Günümüze İstanbul'un Ulaşım Serüveni
 
B Türü Yetki Belgeleri
B Türü Yetki Belgelerinin neler olduğunu, kimlere verildiğini ve hangi ...
Otomotiv Yaşam Merkezi Açılışa Hazırlanıyor
Ankara’nın birçok semtinde LPG’li araçları ile facialara zemin hazırlayan, ...
Hankook, LASİD’in altıncı üyesi oldu
Güney Koreli lastik üreticisi Hankook, Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
kamyoncu
türkiye
fahrer
dikkat
truck
news
lkw
haberler
sondakika