Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Ağustos 2017 Cuma - 16:23

Hankook, Gelecek Odaklı Lastik Yenilikleriyle IAA 2017 Fuarı’nda Olacak

2017 yılında lastik üreticisi Hankook, IAA Frankfurt fuarında her sene olduğu gibi yine yer alacak. Hankook, bu yılki otomobil fuarının geleceğe yönelik  “Gelecek, Şimdi (Future Now)” mottosuna uygun şekilde, yarının lastik teknolojilerini standında sergileyecek.

Hankook, Gelecek Odaklı Lastik Yenilikleriyle IAA 2017 Fuarı’nda Olacak

Geleceğin hareketlilik konseptleri için tasarımcı fikirlerinin yanı sıra, premium orijinal ekipman alanındaki yenilikler ve ayrıca güncel kış lastikleri serisi de odak noktasında olacak.

Hankook, “Future Now” mottosuna uygun şekilde 2017 yılında da geleceğe yönelik çeşitli yeniliklerle IAA fuarında bulunacak. 12 ile 24 Eylül 2017 tarihleri arasında premium lastik üreticisi, 67. Uluslararası otomobil fuarında (IAA) Hol 8, Stand C26’da yer alacak. Hankook Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Porsche ve VW gibi premium otomobil üreticilerinin orijinal ekipman tedarikçisi olarak son yıllarda Avrupa lastik pazarında kendine güçlü bir yer edinmiştir. Hankook’un gelişimi Kore’de yeni açılan “Technodome” Ar-Ge merkezi ve Finlandiya’daki Avrupa kış lastikleri test merkezi “Technotrac”  ile de görülmektedir.

Hankook’un bu yılki fuar standında IAA’nın gelecek odaklı konsepti temel alınmakta olup, en yeni trendleri ve gelişmeleri sergilenecek. Hem yaz hem de kış lastiği serilerindeki en güncel yenilikler görülebilecek. Bunların arasında yeni ebatlar ekenmiş olan çeşitli yol koşulları için geliştirilmiş, özel silika karışımı kullanılan çevre dostu yüksek performans kış lastiği serisi i*cept serisi de bulunuyor.

“Gelecek, Şimdi (Future Now)” konsepti,  ziyaretçiler tarafından Hankook fuar standında Next Driving Lab sürüş simülatörü sayesinde deneyimlenebilecek. Geleceğe yönelik “Ball Pin Tire” konsept lastikler ile sürüş deneyimi ise, büyük bir ekranda 360 derecelik interaktif bir görüntü ile yaşanacak.

Hankook Lasikleri Avrupa Müdürü Ho-Youl Pae “Geleceğin sürüş deneyimini bugünden yaşıyoruz. IAA, otomobil sektöründe güncel gelişmeleri ve yenilikleri sergilemek için en uygun yer. Premium lastik üreticisi Hankook için şirketin global Ar-Ge etkinliklerinin üstün teknik özelliklerini sunmak ve şirketin sürekli gelişimini kanıtlamak için en iyi imkan” diye belirtti.

Cincinnati Üniversitesi’nin tasarım öğrencilerinin işbirliğiyle üretilmiş olan. geleceğin fikirleri hayata geçirilir – Merdivenlerden çıkabilen, sürüş yönünü değiştirmeden şerit değiştirebilen ve araçtaki kişi sayısı arttığında otomatik olarak aracın lastiklerini genişleten teknolojilere sahip gelecek odaklı lastikler olan yeni Flexup, Shiftrac ve Autobine konsept lastikleri de sergilenecek.

Tüm IAA ziyaretçileri win.hankooktire.com sayfasından kayıt yaptırarak, iki kişilik özel Hankook IAA VIP paketi, bir lastik takımı veya fuar için giriş kartları kazanma şansına sahip!.

Ayrıca Hankook fuar standı ziyaretçilerini Borussia Dortmund takımı yıldızları, PS Profis ve Sydney Hoffman ve ayrıca DTM pilotları ile röportaj ve imza saati gibi bşr çok sürprize de ev sahipliği yapacak. Bunun dışında futbol severler için resmi UEFA Avrupa Ligi Kupası Hankook fuar standında sergilenecektir.

 

 
Seger’den Rusya Atağı
 
Emirates SkyCargo’dan Yeni Soğutma Sistemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Seger’den Rusya Atağı
Korna tasarımı, üretimi ve satışında Türkiye lideri olan Seger, 21-24 ...
UPS, Sanal Gerçeklikle Sürücü Güvenliğini Artırıyor
UPS (NYSE:UPS), bir yandan daha akılda kalıcı bir eğitim içeriği oluştururken ...
Netlog Scania’yı Seçti: 100 Araçlık Anlaşma
Türkiye’nin en büyük uluslararası lojistik  firmalarından biri olan Netlog, ...
 
Mutlu Akü Moskova’da Ürünlerini Warner Bros. İş Ortaklığı ile Tanıttı
Mutlu Akü, 21-24 Ağustos 2017 tarihleri arasında Rusya’da düzenlenen MIMS ...
Seger, Bayi Plasiyerleriyle Bursa’da Bir Araya Geldi
Korna tasarımı, üretimi ve satışında Türkiye lideri olan Seger, Bayi Plasiyer ...
Ecotorq Motorlu Kamyonlar, Çin Yollarına Çıkmaya Hazırlanıyor
Ford Otosan’ın Çinli Jiangling Motors Corporation (JMC) Limited Şirketi ...
 
Offroad Ruhu Kocaayaklarla Çorlu’da
Yardımlaşma ve offroad ruhunun ön planda tutulduğu, 2 araç ve 4 sporcudan ...
Türkiye, Çocuk Oto Koltuğu Kullanımında Diğer Ülkelerin Gerisinde
Araç içinde çocuk güvenliğine yönelik ürünleri İskandinav güvenlik tecrübesiyle ...
Kordsa ve Continental Güçlerini Birleştirdi
Teknoloji şirketi Continental’in lastik birimi ile lastik güçlendirme ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylersondakikakamyoncubusKamyonsrcşoför haberler lkw