Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
15 Mayıs 2014 Perşembe - 15:19

Hankook 11. Kez Reifen Essen Fuarı’nda;

Hankook, 27 Mayıs'tan 30 Mayıs'a kadar Essen'de 300 metrekarenin üzerindeki bir alanda dünyanın önde gelen ticari fuarı "Reifen"de kendini tanıtacak. Lastik üreticisinin gövde gösterisi, Avrupa'da sürekli büyüyen pazar payı ve marka mevcudiyeti ile vurgulanıyor. Ziyaretçiler, Hankook’un diğer ürünlerinin yanı sıra, birinci sınıf orijinal ekipman olarak çok sayıda yeni araç modelinde kullanılan ve giderek büyüyen başarısını kutlayan geniş bir ultra yüksek performans ürün yelpazesiyle de karşılaşacaklar.

Hankook 11. Kez Reifen Essen Fuarı’nda;




Neu-Isenburg/Almanya, 15 Mayıs 2014 – Lastik endüstrisi her iki yılda bir dünyanın önde gelen ticari fuarı "Reifen" için Essen'de toplanıyor. Ürünlerden hizmetlere, lastiklerle ilgili her şeyin vitrine çıkarıldığı uluslararası fuarda Hankook da yerini alacak. Ürünlerini Avrupa’da geliştiren ve üreten birinci sınıf lastik üreticisi 3.0 Salonu, 3A32 Standında kendi geniş ürün yelpazesi ve en yeni lastik gelişmelerini 300 metrekarenin üzerindeki bir alanda sergileyecek.
 
Hankook; otomobiller, SUVler, arazi araçları, kamyonetlerin yanı sıra hafif ticari ve ağır ticari araçlar için de mevcut olan ürün portföyünü sergiliyor olacak. Hankook lastikleri teknolojik mükammelliyet, kalite ve performanslarıyla hem müşterileri hem de otomobil üreticilerini etkilemektedir. Özellikle de birinci sınıf ve ultra yüksek performans segmentinde orijinal ekipman olarak daimi başarı kaydetmektedir. BMW’nin yeni Coupé 4 Serisi, Hankook’un yüksek performans lastiği S1 evo2ler ile fabrikadan çıkacak en son modeli olacak. Bunun yanısıra doğrultuda yeni TUNE IT! SAFE! kampanya aracı da ticari fuar standında olacak. AC Schnitzer tarafından yeniden uyarlanan BMW 428i Coupé, uygun güvenli ve yasal modifiyenin en iddialı temsilcisi olarak Hankook yüksek kaliteli, geniş tabanlı lastiği üzerinde bir süreden beri yollardaydı.
 
Essen'de düzenlenen "Reifen", endüstrideki lider ticari fuarlardan biri olarak, lastik üreticisinin takviminde sabitlenmiş bir tarihtir. Hankook’un Alman Pazarları Pazarlama & Satış Direktörü Dietmar Olbrich "Uzun yıllara dayanan, ortaklarımız ve düzenli müşterilerimizin yanı sıra, dünya çapında çok sayıda yeni ziyaretçiden de Essen’de her iki yılda bir geri bildirim almak her zaman ilginç olmuştur. Aldığımız yorumlar Hankook markasının Almanya ve Avrupa’daki başarılı gelişimini yansıtıyor ve bu da bizi elbette son derece mutlu ediyor.” diyor ve ekliyor: "Piyasaya ilk çıkışımızdan bu yana çok gelişmeler oldu. Lastiklerimiz önde gelen otomobil üreticileri ve giderek artan biçimde tüketiciler arasında kendilerine birinci sınıf bir ürün olarak tutarlı bir yer tesis ettiler. Bu durum, diğerlerinin yanı sıra, performans ve birinci sınıf lastiklerimizin yakın zamanda, örneğin BMW Group ve Daimler AG ile elde ettiği çok sayıda orijinal ekipman başarısında açıkça görülebilir. Bunlar elbette ticari standımızda belirgin bir şekilde sunulmaktadır."
 
Macaristan'daki son teknolojili tesis ve birinci sınıf orijinal ekipman departmanıyla önemli ölçüde ilişkili olan Almanya'daki Avrupa Geliştirme Merkezi sayesinde Avrupa, uzunca bir süredir lastik üreticisi için ikinci bir ev olmuştur. Hankook, ikna edici ve hedef odaklı bir pazarlama stratejisiyle, sürdürülebilir marka tanınırlığını geliştirmek için çalışmaya devam etmektedir ve bunu yüksek bir başarı yakalayarak gerçekleştirmiştir. Yüzde 30'un üzerinde bir payla Avrupa, üreticinin dünya genelindeki en önemli satış bölgesi haline getirmiştir. Essen, Reifen'de ki ticari fuar gösterisinden de sorumlu olan geleneksel ev sahibi Hankook Reifen Deutschland GmbH, şirketin kıta üzerindeki en büyük yerel distribütörü olarak bu konuda kayda değer bir paya sahiptir.  
 
###
 
 
Hankook Lastikleri Hakkında
Hankook Lastikleri otomobil, kamyonet, spor arazi araçları, karavanlar ve otobüslerin yanı sıra motor sporları (pist yarışı/ralliler) için de yenilikçi, yüksek kaliteli ve yüksek performanslı radyal lastik üreten, dünyanın en büyük ve en hızlı gelişen lastik üreticilerinden biridir.
Tüketicilere mükemmel bir kalite ve sürüş keyfi sunmayı amaçlayan Hankook Lastikleri, Kore, Almanya, ABD, Çin ve Japonya’da yer alan global AR&GE merkezleri ile araştırma ve geliştirmeye sürekli olarak yatırım yapmaktadır. Lider otomobil üreticilerinin, Avrupa pazarları ve Avrupa Orijinal Ekipman ihtiyaçları doğrultusunda sipariş edilen lastikler şirketin Hanover/Almanya’da yer alan bölgesel Teknik Merkezinde geliştirilmektedir. Üretim, Haziran 2007’de hizmete açılan ve sürekli olarak genişletilen Rácalmás/Macaristan’daki modern Avrupa üretim alanında gerçekleştirilmektedir. Halihazırda 2700’den fazla çalışan, yolcu otomobilleri, kamyonetler ve spor arazi araçları için yılda yaklaşık on üç milyon lastik üretmektedirler. 2014/15’te en son üretim biriminin tamamlanması üzerine fabrikanın üretim kapasitesi yılda yaklaşık 19 milyon lastiğin üzerine çıkacaktır.
Hankook Lastikleri Avrupa genel merkezleri Almanya’nın Frankfurt am Main şehri yakınlarındaki Neu-Isenburg’da yer almaktadır. İmalatçı Avrupa’da Almanya, BK, Fransa, İtalya, İspanya, Hollanda, Macaristan, Rusya, Türkiye, İsveç ve Polonya’da şubeler yoluyla hizmet vermektedir. Hankook ürünler, bölgesel distribütörler aracılığıyla yerel marketlerde doğrudan satılmaktadır. Hankook Lastikleri dünya çapında yaklaşık olarak 20.000 çalışana sahiptir ve 180’den fazla ülkede ürünlerini satmaktadır. Uluslararası arenada lider konumda bulunan otomobil üreticileri orijinal ekipmanları için Hankook tarafından üretilen lastikleri tercih etmektedir. Şirketin global satışlarının yüzde 30’dan fazlası Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğunda gerçekleştirilmektedir.
 
Daha fazla bilgi için lütfen www.hankooktire-press.com veya www.hankooktire-eu.com adresini ziyaret ediniz.
 

 
Tırsan Treyler olarak;
 
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı;
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni Hankook Ventus S1 evo² SUV:
Hankook'un bir numaralı ürünü, ultra yüksek performans lastiği Ventus ...
Marco Witmann’ın lastik seçimi, ona ilk DTM zaferini getirdi;
Marco Wittmann Hockenheim’da DTM sezonunun ilk birinciliğini kazandı. ...
Hankook, 2014 yılının ilk çeyreğinde istikrarlı bir ciro elde etti
Lastik üreticisi Hankook, 2014 yılının ilk çeyreğinde dünya çapında 1,67 ...
 
Iveco Venezuella'daki Üretimine Ara Verdi
Devam eden döviz kur krizi Venezüella endüstrisinde önemli parça ve malzemelerin ...
Kadın Pilot Formula 1'de Yer Almak İstiyor
Kolombiyalı 20 yaşındaki Tatiana Calderón FIA Formula 3 Avrupa Şampiyonası’ndaki ...
Daimler ve Bosch, ortak şirket kurdu
Daimler ve Bosch, elektrikli araçlara motor üretmek için ortak şirket ...
 
Düşük Hız Limitleri İçin Lobi Faaliyetleri
Çevreci Mack 2007' ye Hazır
Spacva-Ljubljana Arasında Yeni Ro-La Hattı Devreye Giriyor
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylertürkiyeşoför haberler dikkattruckkamyonumfahrerbus