Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
11 Şubat 2014 Salı - 08:44

HGS bakiye ödeme hgs ceza bilgisi sorgulama

HGS bakiye ödeme hgs borç ceza bilgisi sorgulama ekranına girişlerinizi gerçekleştirerek aracınız ile ilgili hızlı geçiş sistemi sorgulamalarınızı sorunsuz olarak gerçekleştirebileceksiniz.

HGS bakiye ödeme hgs ceza bilgisi sorgulama


HGS bakiye ödeme hgs borç ceza bilgisi sorgulama ekranına girişlerinizi gerçekleştirerek aracınız ile ilgili hızlı geçiş sistemi sorgulamalarınızı sorunsuz olarak gerçekleştirebileceksiniz. Ülkemizde köprü ve otoyollardan geçiş aşamalarında kullanılmakta olan ve araçların sorunsuz bir şekilde duraksamadan geçişlerinin gerçekleştirilmesine yönelik yapılan hgs mekanizmasının asıl amacı sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde sistemin işlemesinin sağlanmasıdır. Bu yönü ile HGS sorgulama ve bakiye yatırma gibi işlemlerin her biri online olarak internet üzerinden araç sahiplerine sunulmuştur.

Aracınızın hgs’ye kayıt olması ve kayıttan sonra da bakiye borç ceza bilgisi gibi işlemlerinin gerçekleştirilmesi adına sağlıklı olarak işlem yapılabilmesini sağlamak için Hızlı Geçiş Sistemine entegre edilmiş mekanizmaların kullanılmasına bağlı sunulmaktadır. http://www.hgssorgula.net/hgs-odeme ekranı üzerinden HGS ödemelerinizi kısa süre içerisinde öğrenebilir ve gerek ceza gerekse bakiye sebepli işlemlerinizi rutin olarak sorgulayabilirsiniz.

HGS para ödeme ve buna bağlı sorgulama hizmetleri internet üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Eğer sizler de hızlı geçiş sistemine kaydınızı bu şekilde yapmak istiyorsanız hgs ödeme ekranında kart aldıktan sonra bakiye ekleme işlemlerini sorunsuz olarak yapmanız gerekmektedir. Hızlı Geçiş Sistemi ve buna yönelik ödeme işlemleri de online hesap sorgulama ve bakiyenin yatırılması mecrası üzerinden gerçekleştirilmektedir. Eğer sizler de aracınız ile ilgili bakiyelere yönelik işlemlerin sorunsuz bir şekilde yapılmasını istiyorsanız bunun için araç plakasını sisteme giriş yapma yardımı ile plakadan hgs sorgulama ödeme yapabileceksiniz. Her işlemin asıl amacı sistemin daha sağlıklı bir şekilde yürümesini sağlamak ve işleyen bu sisteme daha olumlu katkıda bulunmak olarak görülecektir.

Hızlı geçiş sistemi ödeme ve bakiye, ceza sorgulama gibi çok sayıda sorgulama hizmetlerinin her biri internet üzerinden yapılabilmektedir. Bu sorgulama ve ödeme işlemlerinin asıl amacı HGS kartı kullanıcılarının daha kolay bir şekilde şifresiz olarak araçları ile ilgili HGS öğrenme mekanizmasını kullanabilmesinin sağlanmasıdır. İnternet üzerinden hgs ile ilgili iş ve işlemlerin rutin olarak yapıldığı ve bilgilerin sorgulama sayfası üzerinden istenen içeriğe göre öğrenildiği hgssorgula sitesi aracılığı ile sizler de kısa süre içerisinde her türlü bilgiyi elde edebilirsiniz. 

 

 
Otomotiv sektörü 2014’e durgun başladı
 
Bulgar nakliyeciler geçici geçiş izni istedi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomotiv sektörü 2014’e durgun başladı
Küresel dalgalanmaların ve piyasalardaki endişenin devam ettiği 2014'ün ...
GEFCO Grup'ta atama
Daha önce GEFCO İtalya’nın Genel Müdürlüğünü yapan Pierre-Jean Lorrain, ...
Bulgaristan taşımacıları sınırı kapattı
Bulgaristan taşımacıları tarafından 10.02.2014 tarihi itibari ile Kapıkule ...
 
İstanbul’a 201 otobüs geliyor
İstanbul’da temel atma törenine katılan Başbakan Erdoğan, hizmete geçen ...
Çinlilerden trafiği çözecek yeni sistem
Çinliler trafik sıkışıklığını rahatlatmak amacıyla içinden araba geçen ...
Toyota, Avustralya'da üretimi durduruyor
Toyota Avustralya'daki otomobil üretimine son verecek.Toyota Avustralya'daki ...
 
Otomobil alanların %58'i kredi kullanıyor
OYDER-Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği adına GfK’nın Nisan-Ekim 2013 ...
''Geçiş belgesi sorununda Türkiye haklı"
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Bulgaristan'la yaşanan "transit ...
Bosch Car Service sayısı 200’e ulaştı
Her marka ve model araca hizmet verebilen dünyanın en büyük bağımsız servis ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busdikkatsondakikasrc haberler fahrertürkiyekamyoncuşoför