Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Haziran 2017 Çarşamba - 13:18

Gürsel Turizmde Yolların 'Sultan’ını Tercih Etti

Türkiye'nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında büyük ilgi gören ve bugüne kadar 20 binin üzerinde satılan Otokar Sultan, Gürsel Turizm'in de tercihi oldu. Otokar, Türkiye’nin en büyük personel ve öğrenci servis firması Gürsel Turizm'in 20 adetlik Sultan Comfort teslimatını düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Gürsel Turizmde Yolların  Sultan’ını Tercih Etti

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, ticari araç teslimatında hız kesmiyor. Kısa süre önce 2017 yılının en büyük küçük otobüs teslimatını gerçekleştiren Otokar, tasarım ve teknik özellikleri ile Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Fransa, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde de büyük beğeni toplayan Sultan ile Gürsel Turizm'in de tercihi oldu. Otokar, Türkiye’nin en büyük personel ve öğrenci servis firması Gürsel Turizm'in filosuna kattığı 20 adetlik Sultan Comfort'u düzenlenen törenle teslim etti.

Gürsel Turizm'in Kartal'daki tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Birant, Şirket Araçları Müdürü Umut Demircan, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, satışı gerçekleştiren Otokar Bayi Çavuşoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kerim Civelek, Genel Müdür Rüştü Başargan ve Satış Müdürü Fatih Demirel'in katılımı ile gerçekleşti.

Teslimat töreninde Gürsel Turizm ile uzun yıllardır sürdürülen güçlü işbirliğinin, büyük bir teslimat ile sürmesinden mutluluk duyduklarını belirten Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, "Tasarımdan teknik özelliklerine kadar her ayrıntısıyla büyük beğeni toplayan Sultan ile her gün milyonlarca yolcu işine, evine, okuluna, sevdiklerine güvenle ulaşıyor. Elde ettiğimiz başarıyı uzun yıllar sürdürmek, kullanıcılarımızın beklentilerini karşılamak, yeni nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için Ar-Ge yatırımına ve araçlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Gelişmiş ulaşım çözümleri, deneyimli kadrosu ile her gün 5 binin üzerinde aracı ile hizmet veren Gürsel Turizm'in bir kez daha Otokar'ı tercih etmesinden büyük bir mutluluk duyduk. Yeni Sultan Comfort'un Gürsel Turizm'e hayırlı olmasını dileriz" dedi.

Sektördeki büyümesini yeni araç alımının yanı sıra nitelikli insan kaynağı ve teknoloji yatırımı ile gerçekleştiren Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Birant ise şunları kaydetti; “Otokar ile uzun yıllara dayanan bir işbirliğimiz var. Bizim için Otokar'ın ürettiği araçlar çok değerli. Otokar, Ar-Ge gücü, ürettiği güçlü ve dayanıklı araçlarıyla kullanıcısına en çok artıyı sunan şirket. Bununla ilgili aklımızda en ufak soru işareti yok. Satış sonrasında da olağanüstü destekleri var. Biz 'Ekonomi çok iyi gitmiyor' denilen her yıl yatırıma devam ettik. Bu yıl da yatırıma devam ettik, filomuza yeni araçlar kattık. İnşallah önümüzdeki dönemde yeni yatırım fırsatları da buluruz. Bu konuda kendimize güveniyoruz.”

STANDARTLARI YENİDEN BELİRLİYOR

Toplu taşıma ve turizm sektörünün son yıllarda en çok tercih ettiği, küçük otobüs pazarının lideri Sultan ailesinin üyesi Sultan Comfort, güçlü motoru ile her türlü yol koşulunda üstün performans sunuyor. Çevreci ve yakıtta cimri motoru, 6 ileri vites sistemi ile kullanıcı bütçesini koruyan Sultan Comfort, sürücüsü ve yolcuları için üst düzey konfor ve güvenlik sunuyor. Sahip olduğu özelliklerle toplu taşımacılıkta standartları belirleyen Sultan Comfort, ABS fren sistemi, ön ve arka disk frenleri sayesinde güvenli bir sürüş vadediyor. 

OTOKAR HAKKINDA

Otokar, 1963 yılından bu yana kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunmaktadır. Koç Topluluğu bünyesinde yer alan Otokar, ticari araçlar segmentinde otobüs, kamyon ve semi treyler tasarlayıp üretmektedir.

 
Lojistik Büyüme Ve Gençleşmenin Adresi Schmitz Cargobull
 
Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Odası Üyesi Şoförler ve Aileleri İftarda Buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lojistik Büyüme Ve Gençleşmenin Adresi Schmitz Cargobull
Ankara merkezli Alp Özler Lojistik firması filosunda bulunan 120 adet ...
IVECO, İsviçre Silahlı Kuvvetleri’ne 400 Adet Kamyon Teslim Edecek
IVECO, İsviçre Silahlı Kuvvetleri’ne 400 adet Euro 6 kamyon teslim edecek. ...
Filolar Krone Kalitesinden Vazgeçmiyor
Türkiye’deki yatırımlarını sürekli büyüten Avrupa’nın dev treyler üreticisi ...
 
Amerika’ya Özel Karsan CNG’li Şehir Otobüsü Görücüye Çıktı
Karsan, Kuzey Amerika pazarına özel olarak geliştirdiği “Buy America” ...
Sertrans Logıstıcs, Filo Yatırımlarına Renault Trucks İle Devam Ediyor
Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma ...
Altaş Temizlik de Otokar Atlas dedi
Hafif kamyon segmentine güçlü donanım özellikleri, yük taşıma kapasitesi, ...
 
TEMSA’dan Gürsel Turizm’e 30 Prestij SX
TEMSA, öğrenci ve personel taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Gürsel ...
Kuranlar İnşaat, 3. Havalimanı Yollarının Yapımı için Ford Trucks’ı Tercih Etti
1997 yılında kurulan ve bugüne kadar İstanbul’da önemli projelerin hayata ...
Yeniköy Hafriyat, Filosunu 15 Yeni Ford Trucks ile Güçlendirdi
Yeniköy Hafriyat, araç filosunu 15 adet Ford Trucks modeliyle genişletti. ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
error code: 524
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikaşoför haberler srclkwdikkatKamyonbusfahrer